משפטים מעניינים

סלים וארזה

New member
מנהל
משפטים מעניינים כששיחקתי תפקידי שיכורים נאלצתי להישאר פיכח כי לא ידעתי כיצד לשחק אותם בהיותי שיכור - ריצ'ארד ברטון אני שותה רק בשתי הזדמנויות, כשאני צמא וכשאני אינני צמא - ברנדן ביהן הוא אמר שהיה רוצה לקצוץ את בהונותיו כדי שיוכל לעמוד קרוב יותר לבר - מייק הארדינג רק הבקבוק הראשון יקר - פתגם צרפתי אילו נולדתי בערב הסעודית דתי היתה אוסרת עלי אלכוהול, וארבע נשים לא היו עשויות להוות פיצוי על כך - א.ס. ניל יש חמש שיבות לשתות יין: ביקור של ידיד, צמא בהווה, צמא בעתיד, טיב היין או כל סיבה אחרת - פייר סימונד אינך שיכור אם אתה יכול לשכב על הרצפה בלי להיאחז במשהו - דין מרטין

SlamminDino

New member
דין מרטין היה מהשיכורים... ואנשים אהבו אותו כל כך בדיוק בגלל זה!! כל פעם שהיו מביאים את מרטין לבמה היו אומרים שהוא מגיע היישר מהבאר... הוא היה מתבלבל במילים בכוונה ( או באמת מתוך שוכרה, מי יודע..) וזה היה מדליק את הקהל כל פעם מחדש. מלבד כל זה יש לו כמה שירים באמת טובים כך שהוא לא סתם שתיין שעושה צחוק מעצמו בלי חומר טוב.

SlamminDino

New member
דין מרטין מצהיר: רק את האלכוהול של דינו אני שותה!! ואין מפרסם טוב יותר ממרטין בנושא הזה, אפשר להיות בטוחים...

סלים וארזה

New member
מנהל
זה מזכיר לי בדיחת פאבים נוספת דוד לוי נכנס לפאב ומתיישב ליד שולחן. ניגש אליו מלצר ושואל: "מרטיני?" "לא, מר לוי"

SlamminDino

New member
אולי נהפוך את שם הפורום ל Cheers מה שמזכיר לי... אם ייעשו גרסא ישראלית לסדרה הזאת אתה חייב לרוץ לתפקיד סאם מלון!! או לפחות להיות הכותב..

סלים וארזה

New member
מנהל
עוד אחת דוד לוי יוצא מהפאב בריצה ורוצה לעלות לגג. שואלים אותו מה קרה, אז הוא עונה: אמרו לי שבשבילי המשקאות הם און דה האוס

סלים וארזה

New member
מנהל
דינו... אצלי בפורום אנחנו נותנים כינויים לשחקני כדורסל. לדרק שארפ המצאתי את הכינוי (לדעתי, ההולם) שורטסטופ. מה דעתך?

ZVI Z

New member
אנלא דינו אבל יש משהו יותר הולם לא יודע אם כבודו(מנהל פורום!!) יודע אבל הדבר שהכי צוחקים על דריק שארפ (החברים שלו במכבי)זה על התחת שלו.במקלחות הם תמיד יורדים עליו. יואב ספר(או אולי גור אבל אני חושב שספר)אף הגדיל לעשות ותלה בחדרו תמונה של דריק החביב עירום כביום היולדו(כל מילה אמת!!!!) אי לזאת ובהתאם לכך מן הראוי שהכינוי שיקרא לדריק הוא באט ותוספת לזה. תוסיף כרצונך אבל זה חייב להיות בקשר לזה.ככה הם קורים לו(אני פשוט לא זוכר מה בדיוק,למרות שחלק קוראים לו שורטי או קירח) אגב כל המידע הזה אני יודע כי הוא התארח אצל יצפאן שבוע שעבר. הוא בנאדם אחלה ומגניב לראות מה הוא חושב על הישראלים...(כמו עם כל זר) הדבר הראשון שהוא למד כשהוא שיחק במגדל העמק זה את הקללה-חפש מינענע אותך.עוד משהו שהוא זוכר טוב ומאוד אהב(די בצחוק) זה קוס אמ אמ אמ אמא שלך(עם הדגש על הנשמה שמשקיעים באמ אמ..) עוד דבר-מ-2 משחקי כדורגל שהוא הלך הוא רק זוכר את הקעל צועק תתפטר ויא בנזונה וכאלה.... טוב עד כאן על שחקן הנשמה האחרון של מכבי.(אופס שכחתי את מספר 11 המלך..)

SlamminDino

New member
אני חושב הוא מתכוון לגדול מכולם.. פטר נאומוסקי. מה, הוא לא היה מלך נגד מכבי?

ZVI Z

New member
נאומוסקי היה מדהים..(רק לא זכרתי שהוא 11...) הוא עדיין משחק רק שהוא כבר לא כזה טוב

SlamminDino

New member
Very Intresting!! השורטסטופס גם נודעו להיות בדרך כלל שחקנים נמוכים וזריזים. עד הופעתו של קאל ריפקין ג'וניור ורובין יאונט לא היינו רואים יותר מדי שורט סטופס גבוהים ( במונחים של בייסבול ואנשים נורמלים). הכינוי הזה שנתתם לדריק שארפ מתאים מאוד כי השורטסטופס צריכים לתפוס הרבה שטח ולהשתטח על כדורים כל הזמן, ממש כמו ששארפ עושה במכבי. ללא ספק שחקן גדול דריק שארפ שאוהב את הקהל ואנשים אוהבים אותו.

BB FuNaTiC

New member
לבי שורטסטופים גבוהים זה כמעט ולא עובד. רובן יאונט באמת היה שורטסטופ גבוה ושחקן מאד טוב (2 MVP) אבל בסופו של דבר הוא עבר לאאוטפילד. (שם זכה ב MVP ה-2). וגם קל ריפקין עבר לתחנה שלישית למרות שבאמת בילה את רוב שנותיו בשורטסטופ וכנראה עבר לתחנה שלישית לא בגלל הגובה אלא הגיל. עוד שני שורטסטופים גבוהים הם דרק ג'יטר ואלכס רודריגז. אבל לפי העיתונאי רוב נאר (תקראו את הדברים שלו ב ESPN כי הם ממש טובים!), אלכס רוריגז שהוא בגובה 6 פיט ו4 אינץ כנראה גם כן יעבור בסוף לאוטפילד או לתחנה שלישית. במיוחד בגלל שהוא חובט כל כך טוב, הוא יחזיק יותר שנים באאוטפילד.

SlamminDino

New member
לא תופעה שכיחה יותר מדי אבל עדיין.. יש לנו כמה שורטסטופס גבוהים בליגה שהם ממש טובים בהגנה. ג'יטר ואיי רוד פשוט נהדרים בצד ההגנתי כמו שהם תותחים עם מחבטם ( שבמקרה של איי רוד מפיק המון הום ראנס). הסיבה לטרנספורמציה של קאל ריפקין לבסיס שלישי הייתה הגיל והקושי הגובר להשתלט על מרחב כה גדול, מה שתפקיד השורט סטופ דורש ממך לעשות. כל השורטסטופס הטובים בהתקפה בשלהיי הקריירה עוברים עמדה. זהו שדורש הכי הרבה אתלטיות ובגיל מאוחר יותר קשה לצפות משחקן שישתטח על כל הכדורים האלה ויכסה את השטח הגדול הזה. גם ארני בנקס מהקאבס עבר לאאוטפילד ואפילו לבסיס ראשון בשנותיו האחרונות בליגה והוא לא היה מהאנשים הגבוהים... משורטסטופס טובים בצד ההתקפי לא נראה קריירה שלמה בעמדה הזאת. בסופו של דבר הם יעברו לעמדה פחות קשה פיזית על מנת שיוכלו עדיין להביא לידיי ביטוי את מחבטם.. על כך אומרים: לא כל אאוטפילדר יכול להיות שורט סטופ אבל כל שורט סטופ יכול להיות כל דבר שרק ירצה. אחריי שעושים את הסיירת, צנחנים כבר לא יהיה בעייה....

למעלה