משפטים חכמים מהו המשפט הכי חכם ששמעתם? יש לכם משפט חכם שהמצאתם?
ש שיבולת נרד New member 14/6/10 #4 אני אהבתי אותו: רק מי שלוקח סיכון והולך רחוק, מגלה עד כמה רחוק הוא יכול להגיע
ש שיבולת נרד New member 14/6/10 #5 עוד משפט שאני אוהבת עדיף להיות ראוי לכבוד ולא לקבל אותו, מאשר לקבל כבוד ולא להיות ראוי לו
מ מלkכית מתוקה New member 14/6/10 #6 אהבתי את המשפט הזה: כשאתה מנסה לעשות רושם זה בדיוק הרושם שאתה עושה......
ר רiעה צxן New member 14/6/10 #7 משפט שאהבתי... "החיים קצרים, השעמום מאריך אותם..." ו...משפט שהמצאתי/tapuzforum/images/Emo3.gif "נצל את היום כי אתמול הוא היה העתיד שלך..."
משפט שאהבתי... "החיים קצרים, השעמום מאריך אותם..." ו...משפט שהמצאתי/tapuzforum/images/Emo3.gif "נצל את היום כי אתמול הוא היה העתיד שלך..."
ר רiעה צxן New member 14/6/10 #11 מאיפה הבאת את זה זה היה מזמן... שהייתי ילד/tapuzforum/images/Emo13.gif
ר רiעה צxן New member 14/6/10 #13 לי אין תמונות שהייתי קטן. הכל נשרף... אבל אני עדיין חמוד/tapuzforum/images/Emo3.gif
ש שיבולת נרד New member 14/6/10 #10 אל תשרוף גשרים, תתפלא להיווכח כמה פעמים במהלך חייך יהיה עליך לחצות את אותו הנהר . כמה שזה נכון