משפטים ביוונית

משפטים ביוונית

PUO.EISE.= איפה אתה. __________________________ APO. PUO. EISE.= מאיפה אתה. __________________________ TI. KANIS = מה אתה עושה. __________________________ PIOS. EISE.= מי זה. __________________________ PIA.EINE.= מי זאת. __________________________ IATI.KLES.= למה את בוכה. __________________________ POSO.KANI.= כמה זה עולה. __________________________ AGORAZO.= אני קונה. __________________________ AGORA.= שוק __________________________ PERIMENO.= אני ממתין. __________________________ KALO.TAKSIDI.= נסיעה טובה. __________________________ POTE.FEVGIS.= מתי אתה הולך. __________________________ MI.ME.PIRAZIS.= אל תציק לי. __________________________ TELO.PROINO.= אני רוצה ארוחת בוקר. TELO.MESIMERIANO.= אני רוצה ארוחת צהריים. TELO.VRADINO.= אני רוצה ארוחת ערב. ____________________________________......

המשך מילים ביוונית

חלקי גוף ======== TO KEFALI. ראש. טו קפאלי. צבעים --------------- ======= TO PROSWPO. פניים.טו פרוסופו. aspro.לבן.אספרו. ------------------ ---------- TA MATIA.עניים.תמאתיה. mavro.שחור. מברו. ----------------- ------------ TA MAGOULA.לחיים.תמגולה. ros.ורוד.רוס. ----------------- ----------- h MITI.אף.מיטי kitrino .צהוב.קיטרינו. ---------------- --------------- TO STOMA.פה.טו סטומה. portokali.כתום.פורתוקלי. --------------- ------------------- h GLWSA.לשון.אי גלוסה. kafe.חום.קפה. ---------------- ------------------ TA DOUTIA.שניים.תדוטיה. prasino .ירוק. פרסימנו. ---------------- ---------------------- TA HELA.שפתיים.תפילה. talasi.תכלת.תלסי. ---------------- -------------------- TO SAGONI.לסט.סאגוני. bale.כחול.בלי. ---------------- ------------------ TO AVTI.אוזן.אבטי. profiro.ארגמן.פרופירו. ---------------- --------------------- O SVERKOS.חזה.סבהרקוס hriso.זהב.כריסו. ---------------- -------------------- h PLATI.גב.פלאטי. asmi.כסף.אסמי. ---------------- -------------------- TO STITOS.שדיים.סטיתוס. anihto.בהיר.אניכטו. ---------------- --------------------- h KARDIA.לב.קרדיה. ekouro.כהה.אקורו. ---------------- ------------------ TO HERI.יד.כהרי. ---------------- TO POLI.רגל.טו פולי. ---------------- TO NIHIA.ציפורניים.טו ניכיה. ------------------- h KILA.בטן.קילה ------------------- TO DAHTILO.אצבע.דכטילו. -------------------

Yasoo

New member
יוסי - תודה תודה תודה ../images/Emo23.gif

יוסי אין כמוך -

למעלה