משפחת PINKUS מ- MROTSCHEN

dolev24

New member
משפחת PINKUS מ- MROTSCHEN

גם אני חדש בפורום, למרות ש"חרשתי" חזק את JEWISHGEN ודומיו. אפילו הייתי אישית בסולט לייק סיטי ב- FHL ומצאתי שם הרבה חומר (אשמח לעזור בנושא). מחפש עזרה בנושא מקורות בפרוסיה. משפחת פינקוס מ- MROTSCHEN (היום MROCZA) אז פרוסיה (פוזן) היום פולין. הבנתי שהיו מפקדי אוכלוסין ב- 1905, 1921. מישהו יודע איך משיגים גישה למפקד? בנושא נוסף הגעתי ל"מבוי סתום" - רשימה של חיילים יהודיים ששירתו ב- WWI בצבא פרוסיה/גרמניה. . יש ספר עם שמות הנופלים אך לא מצאתי תיעוד לוותיקי המלחמה שהיו בחיים ב- 1932 (בשעה שאיגוד החיילים היהודיים ספר 100,000 וותיקים בגרמניה).

friend9

New member
פינקוס

חיפוש בגוגל הוביל אותי לאתר members.aol.com/pommern1/family.htm שם יש הודעה של אדם החוקר בני משפחת פינקוס ממרוטשן. E-mail Dr. Lang at [email protected]

dolev24

New member
תודה!../images/Emo42.gif

כבר התכתבתי איתו. מדובר בהסטוריון שחוקר רשימה של יהודים שנשלחו לאושוייץ. ביניהם הרמן פינקוס מ- MROTSCHEN. למרות שאני די בטוח שיש לו קירבה למשפחה, טרם מצאתי לינק. בכל מקרה תודה!

פינקוס

אמא של קרוב רחוק במשפחתי הייתה פינקוס לפני נשואיה.(1908-1984). ידוע לי שנולדה בגרמניה, אך לא יודע היכן. ניתן לחפש בגוגל את כתובתו של הבן שחי היום בגרמניה. שמו: Will Rafael bienheim. מקווה שיסכים לענות.

ד ז י ר ה

New member
מכירה משפחת פינקוס

יש להם מפעל וחנות בדרום ת"א נדמה לי שברחוב מטלון של דברי נירוסטה שם המפעל זיו. כדאי לבדוק איתם אנשים נחמדים ונעימים.

למעלה