לובה פילקו
Member
משפחת LEJZERZON ו TENENBAUM
שלום לכולם .
אני כתבתי בעבר בפורום , לפני כמה שנים שאני מחפשת משפחת טננבאום מוורשה.אז לא היו לי פרטים חשובים ,כמו שנות לידה ומקום לידה. לפני כמה ימים קיבלתי מייל מ- Biuro Informacji i Poszukiwań PCK מפולין.
קודם כל אני ממליצה לכולם מי שמחפש שורשים שלו בפולין לפנות אליהם . במקרה שלי הם יתרו את הפניה של סבא של בעלי לצלב האדום בשנות ה-50 עם בקשה לחיפוש קרובים. שם הוא ציין את כל הפרטים. מהיום יש לי כמה פרטים חדשים :
שם של סבא של בעלי (אני מחפשת את האחים ואחיות שלו או צאצאים שלהם)
משה טננבאום בן אברם וריבה, נולד ב-1917, ב 1939 ברח לברית במועצות , לפני,אחרי ובזמן המלחמה עבד בכריכת ספרים.
שמות ההורים :
אמא : טננבאום Riwa הבת Berka , נולדה ב- 1890, Kamienka, Lubartów,
אבא : טננבאום אברם, בנו של החיים , נולד ב- 1888, Chełm
אחים ואחיות :
אח : TENENBAUM Giersz, נולד ב- 1912, Warszawa,
אח : TENENBAUM Jakow, נולד ב- 1914, Warszawa ,
אח : Benjamin Tenenbaum נולד ב- ?, Warszawa,
אחות: TENENBAUM Sara , נולדה ב- 1916 , Warszawa,
אחות: LEJZERZON Leja,מבית Tenenbaum ,נולדה ב-1910 , Warszawa.
בילקוט הפרסומים , בקובץ שינוי שמות ראיתי : ליזרסון לאה שינתה את השמה ל: אדורם לאה, לא הצלחתי לאתר מידע יותר מזה.
ביד ושם חיפשתי ולא מצאתי שום מידע רלוונטית.
ב גיויש גן גם לא מצאתי.
אולי למישהו יש רעיון?
תודה מראש,
לובה.
שלום לכולם .
אני כתבתי בעבר בפורום , לפני כמה שנים שאני מחפשת משפחת טננבאום מוורשה.אז לא היו לי פרטים חשובים ,כמו שנות לידה ומקום לידה. לפני כמה ימים קיבלתי מייל מ- Biuro Informacji i Poszukiwań PCK מפולין.
קודם כל אני ממליצה לכולם מי שמחפש שורשים שלו בפולין לפנות אליהם . במקרה שלי הם יתרו את הפניה של סבא של בעלי לצלב האדום בשנות ה-50 עם בקשה לחיפוש קרובים. שם הוא ציין את כל הפרטים. מהיום יש לי כמה פרטים חדשים :
שם של סבא של בעלי (אני מחפשת את האחים ואחיות שלו או צאצאים שלהם)
משה טננבאום בן אברם וריבה, נולד ב-1917, ב 1939 ברח לברית במועצות , לפני,אחרי ובזמן המלחמה עבד בכריכת ספרים.
שמות ההורים :
אמא : טננבאום Riwa הבת Berka , נולדה ב- 1890, Kamienka, Lubartów,
אבא : טננבאום אברם, בנו של החיים , נולד ב- 1888, Chełm
אחים ואחיות :
אח : TENENBAUM Giersz, נולד ב- 1912, Warszawa,
אח : TENENBAUM Jakow, נולד ב- 1914, Warszawa ,
אח : Benjamin Tenenbaum נולד ב- ?, Warszawa,
אחות: TENENBAUM Sara , נולדה ב- 1916 , Warszawa,
אחות: LEJZERZON Leja,מבית Tenenbaum ,נולדה ב-1910 , Warszawa.
בילקוט הפרסומים , בקובץ שינוי שמות ראיתי : ליזרסון לאה שינתה את השמה ל: אדורם לאה, לא הצלחתי לאתר מידע יותר מזה.
ביד ושם חיפשתי ולא מצאתי שום מידע רלוונטית.
ב גיויש גן גם לא מצאתי.
אולי למישהו יש רעיון?
תודה מראש,
לובה.