משפחת פדווה padva

dodishm

New member
משפחת פדווה padva

מחפשת קרובי משפחה למען קרובת משפחה שלי. משפחת פדווה. הם היו 2 אחים ואחות. האחים - ברנרד וסמואל. את שם האחות איננו יודעים. ברנרד הוא הסבא של הקרובה שלי. היא מעוניינת למצוא את סמואל ואחותו (שעליה לא ידוע לנו כלום). הם נולדו בלודז'. סמואל אחכ גר בצרפת, ונולדו 3 בנות - אוולין, באטריס, מרטין. הבנות נולדו בשנות ה-40. לא הצלחתי למצוא כלום באתרים שאני מכירה. יש רעיון? או היכרות אולי?

חשוב לציין היכן חיפשת. כמו כן, חשוב לציין

תאריכי לידה משוערים של האנשים המדוברים. האם ידוע שמה של האחות השנייה (ציינת רק אחות אחת)? ומה שמות ההורים? מה עלה בגורל בני המשפחה בימי מלחה"ע II? בקיצור, כל פרט בסיפור יכול לסייע. ארנון

dodishm

New member
חיפשתי בג'ואישג'ן ובאנססטרי

האחיות - אוולין, ביאטריס ומרטין שלושתן נולדו כנראה בין 1940 ל-1950 האב - סמואל. לא ידוע שם האם. וגם לא שם האחות של האב. כנראה היו בצרפת בזמן המלחמה

carmelra

New member
האם חיפשת בדפי העד?

בדפי העד של יד ושם יש הרבה מאד בני משפחת פדבה. חלקם מלודג'. גם בעץ המשפחתי שלי יש נגיעה במשפחת פדבה מריגה. בחיפושי שם אפילו נתקלתי בסמואל פדבה. וודאי לא מדובר באותו אדם אך אולי תיתכן קירבת משפחה...

dodishm

New member
חיפשתי. ורעיון טוב לדבר עם מי שמסרו דפי עד

כי אנחנו מניחות שמשפחת פדווה שאנחנו מחפשות עברה את המלחמה, לאור העובדה שאחת או שתיים מהבנות נולדו אחריה, בצרפת. תודה על ההפניה. פותח פתח למחקר וחיפוש.

למעלה