משפחת לנצ'נר LENTCHNER

raananh

New member
משפחת לנצ'נר LENTCHNER

נפגשתי באמריקה עם אישה יהודיה עם שם מישפחה לנצ'נר LENTCHNER ממוצא פולני שחוקרת את המישפחה שלה. מכיון שאני גם חי בארה"ב, אצטרך לשאול אותכם בארץ: א. האם יש מאפיה LENTCHNER או לנצ'נר בתל אביב? ב. האם מישהו מכיר לנצ'נר-ים בארץ? פה יש לי בעייה כי למעשה אמא שלי מכירה את משפחת לנצ'נר מרמת-אביב שהיו חברים טובים עד למריבה לפני כמה שנים איתם. כעת היא לא מוכנה ליצור איתם קשר ואני לא רוצה להתחיל מריבה עם אמא שלי. אותה משפחת לנצ'נר מרמת אביב היא מאוד קטנה ועד כמה שאני יודע הם ממוצא הונגרי ולא פולני, יש רק אחד מהם בארץ (הבעל שנפטר בינתיים ללא אחים או אחיות) ויש להם רק ילד אחד. רענן

alush

New member
הכרתי בחור בשם אבי לנצ'נר מרמת גן

צריך להיות כיום כבן 52

רותיש

New member
למדתי בתיכון עם ברוך לנצ'נר - \

בן 59 - 60 היום, ואין לי מושג איפה הוא גר עכשיו.

אני מכיר את המשפחה מרמת אביב

הבן חזר בתשובה לפני שנים רבות. אם תרצה, אוכל לסייע לך ביצירת קשר. שלח לי מסר אישי. רוני

kutz2

New member
יש משפחת לנצ"נר בהרצליה,

אני מכיר משפחת למצ"נר שהייתה גרה בהרצליה, אחד הבנים אליהו היה בן כיתתי וגר היום ברעננה לאב ההיתה משאית ולאחר מיכן חנות ספרט היכן שהיום פס"ג היכל,

RelatioNet

New member
משפחת לנצ'נר ברמת אביב ורעננה

אבי המשפחה ברמת אביב נפטר לפני כמה שנים והוא היה אופה הבן ישראל לנצ'נר גר ברעננה הוא מנהל ביה"ס עציון בכ"ס. הבת ציפי שפיגל גרה ברעננה והיא עובדת בבית התפוצות [אומנות יהודית] מקווה שעזרתי

לייזו

New member
לנצ'נר רמת אביב

אשתי בת למשפחת לנצ'נר LENTCHNER מרמת אביב. האב משה עבד בתע"ש ונפטר בשנת 2001 . הוא ממוצא פולני מדונברובה גורניצ'ה - בנדין.אשתו צילה עדיין ברמת אביב. אנחנו גרים ברעננה, בסמוך גר אחיה ישראל. קיימת משפחת לנצ'נר נוספת שלה קונדיטוריה בתל אביב.בטיול שערכנו בפולין בחודש יולי 2006. השתתפו שתי אחיות ששמן טרם נישואיהן היה לנצ'נר שאין להן קשר משפחתי עם אשתי, למרות שהם מאותו אזור בפולין.

כוכה

New member
קפה לנצ'נר -שינקין 22

בתל אביב - ההורים (סוזי ומשה?) נפטרו תוך זמן קצר, הבנים מחזיקים את העסק המשגשג.

למעלה