משפחת דקלו?

shamgar

New member
משפחת דקלו?

התרשמתי מהפורום באופן שלילי ביותר על משפחת דקלו נשאלת השאלה כיצד זה ולמרות זאת משפחת דקלו מנהלת חנות טיסנים במשך למעלה מ 30 שנה (בדוק!)כי הרי אם הם כל כך יקרנים וגרועים ובעלי יחסי אנוש גרועים אלא מן הראוי היה שלקוחות לא התקרבו אליהם אחרי הפעם הראשונה והרי יודע לנו שכמות הטיסנאים שנכנסת לענף אינה בלתי נדלת . בברכה, שמגר

shamgar

New member
משהו מוכן להתייחס (זה מעניין אותי )

לדעת למה קונים אצלו

גיא1234

New member
אני לא יודע מה הנסיון של אנשים

אחרים איתם. אבל אם מדובר על מרכז הטיסנים והתחביב בכפר שמריהו, אז אני קיבלתי שם גם יחס גרוע כשהתקשרתי וגם המחירים בשמיים. כשהתקשרתי ביקשתי לדעת מה המחיר של הקיט של הרפטור 30 ואמרו לי שהם לא מוסרים מחירים בטלפון, איזה מן דבר זה? מה אני צריך לנסוע מבאר שבע עד לחנות בשביל לשאול מה המחיר ואז ללכת בגלל לשמוע שהוא כל כך יקר? מה הם מנסים להביא לקוחות תמימים ולעשות להם שטיפת מוח כדי שיקנו ביוקר? בסוף הזמנתי את הרפטור שלי מחו"ל וכשסיימתי להרכיב אותו הייתי צריך אגזוז, אז התקשרתי לשם ושאלתי כמה עולה האגזוז אפגרייד של טנדר טייגר, ואת זה הם הסכימו להגיד לי, והמחיר שהם אמרו לי היה 260 ש"ח. זה פשוט גניבה, מי הם חושבים שהם בשביל לקחת 80 ש"ח יותר ממה שהאגזוז עולה באמת? בסוף פניתי לדני קרנר מהובי מוטורי וקניתי אצלו את האגזוז ב180 ש"ח. בברכה גיא ארושס

alonj

New member
זה הכל עניין של זמינות המידע

מנסיוני הקצר (תודה לאל) עם דקלו אני יודע שאני לא ממש אחזור אליו. לפני שנים חבר שלי קיבל מחו"ל את הקליפסו. ראיתי כי טוב, והחלטתי לקנות. באותו הזמן רק דקלו (למיטב ידיעתי) מכר אותו. לא אלאה אתכם בפירוט על היחס הזוועתי שזכיתי לו בחנות, ורק אספר שלאחר קניית הטיסן הייתי צריך לחזור 3 (!) פעמים לשם היות וה-TUBE של הטיסן בהתחלה היה חסר, אח"כ פעמיים נתנו לי אחד לא מתאים, ורק בסוף הסתדר. בכל הפעמים האלו גם ניסו וגם אלי הרימו עלי את קולם שאני "לא מבין בטיסנים" ו"סתם מטריד אותם ובטח משעמם לי"! רק למען ההבנה - פעמיים הם נתנו לי TUBE של TANGO שהוא פחות חזק בהרבה, ואם הייתי מטיס אתו הטיסן פשוט היה מתפרק באוויר. בשורה התחתונה - יש היום הרבה חנויות, המידע זמין לכולם (למשל בפורום טיסנאות) ומומלץ לכל בר-דעת לשאול את המנוסים לפני שהוא נופל לביצת דקלו.

2fly ron jerasi

New member
באמת מפליא

אני ביקרתי אצלם פעמיים וגם זה היה יותר מידי!!!! אין לי מושג איך הם שורדים , מה שבטוח שעל טיסנאים חדשים הם מרוויחים יופי.

noam weissman

New member
בהחלט לא

משפחת דקלו אינה חיה מהחנויות שלה. הם משפחה עמידה מאוד והחנות היא לא יותר מאשר תחביב. אין להשוות אותם לסוחר הגון המנסה להרויח את לחמו ביושר.

hifly

New member
כל אחד והתחביב שלו

אחד אוסף ג´קים...ואחד מתעלל באנשים...מה יש להטיס טיסנים יותר טוב??? אמיר

איתן4

New member
שמע לפעמים להתעלל באנשים

יכול להיות יותר כיף מלהטיס טיסנים :) ואם אפשר להפוך את זה לתחביב במשרה מלאה עם קצת כסף בצד אז למה לא? :)

flugzeug

New member
אנקדוטה בעניין דקלו

לפני כעשר שנים, בראשית דרכי הטיסנאית, הייתי חבר סניף קה"ל בת-ים. מרבית עיסוקנו היה חופשיים, וכידוע הציודים והחומרים שאנו זקוקים להם קצת יותר אקזוטיים וקשים להשגה. והנה, הפלא ופלא , אחד מהמקורות באותם ימים היה החנות של ניסו. יום אחד נזקקנו ל"נייר סינטטי" (נייר פוליאסטר)ודבק מיילר. כל מי שראה נייר סינטטי יודע שצבעו לבן, ודבק מיילר הינו נוזל שקוף וצמיג בעל ריח מבחיל. בקיצור, אחד מחניכי הסניף נשלח אחר כבוד להביא את הפריטים הנ"ל מרחוב אלנבי לק"ק בת-ים, ולמחרת הוא מופיע בחנות, שמח וטוב לב, כשבאמתחתו בריסטול שחור(!!) ודבק פלסטי(!!!). מסקנות: תסיקו בעצמכם....

למעלה