משפחתי היקרה!!!!

../images/Emo6.gif גמני קיבלתי עכשיו 6.7! ../images/Emo3.gif

עניתי על 2 תשובות וזהו

שרוך

New member
נעמה אם אני לא טועה את הכי ותיקה פה

בס"ד הי נעמה אם אני לא טועה את נכנסת לפה עם נו מה שמו המנהל שהקים זה עומד לי על הלשון ואין לך בושה לקבל כמוני? אני מילאה אני לא מעודקן לאחרונה אבל את פה חרשת? שרוך סתם אני סולח לך כי אני גם קלבתי בפעם ה1 ככה אבל אח"כ שיפרתי ל25 נכון

tamarhp

New member
משפחתי היקרה!!!!

אתם גרים פה, וזו המשפחה השניה שלכם (אני מקווה), אבל... עד כמה באמת אתם מכירים את הפורום ואת היושבים בו? אתם מוזמנים לקחת חלק בבוחן קצר שערכנו למענכם
יש מספר שאלות שיהיו בעיקר לותיקים, אבל אם עקבתם אחרי השיחות ביניהם - אולי גם החדשים יוכלו לענות עליהם. אתם מוזמנים לשרשר את הציונים שלכם ונוכל להשוות
(תהיו כנים...) אז שיהיה בהצלחה
ובע"ה בבוחן הבא (אם יהיה..) - אני מאחלת שתדעו לענות הכל...
אוהבתותכם!!! הנינה/נכדה/בת/אמא/סבתא/סבתא-רבא/דודה/אחיינית/חמות/גיסה/אישה תמר. נ.ב. יש קישור גם בסניף הוירטואלי.

סתם צבי

New member
ניסתי...

אבל כשאני ניכנס מהפלאפון אז אני האור תא לכה ךופה. נ.ב. לשירית.ניסיתי לשנות והשם כבר תפוס... -אוהב את כולם-

tamarhp

New member
אהה...

כי זה לא מותאם לפלאפונים
רגע - אם אתה מצליח לעשות את זה, אולי אני אנסה לעשות את זה מותאם לפלאפונים, אבל תגיד לי אם זה עובד..

דש לקש

New member
כה"כ על ההשקעה

רק חבל שאני כ"כ בור, עניתי רק על חצי תשובות נכונת

איילת כ

New member
עניתי נכון על 25

וירד לי כמו תמיד על דברים מפגרים... ד"א זה ממש יפה, אהבתי.....

סתם צבי

New member
אי אפשר.

זה הדבר הראשון שניסיתי אחרי שזה היה תפוס. מותר בשם מישתמש שיהיה רק אותיות ומיספרים. -אוהב את כולכם-

tamarhp

New member
בושה ../images/Emo8.gif

אני ורחלי היינו מקבלות 100, כי עשינו שאלות שאנחנו יודעות את התשובות שלהן... ד"א - אני מקווה שלפחות את השאלות על עצמכם ידעתם....

למעלה