משפחה

אני ME

New member
הגירסה השניה

כבר כתבתי כמה גירסאות. הגירסה השניה היא זו: הפתעה - גירסה 2 בשובךָ מהיעדרות קצרה תמיד מגיעה אתךָ שעונה על זרועךָ - ההפתעה. מגחכת, מחייכת היא ביני לבינה על כי עדיין נעים לי קולךָ ערב מראךָ. לרגע מתפשטת בי אליךָ תחושת חום מוכרה זו שאינה חודרת חומת חסינותךָ. ברגע הבא מתפכחת התחושה נעלמת ההפתעה חזרה לשגרה. כתמיד, הארוחה אינה משביעה ואני מסתפקת בך - שארית טעמה של משפחה. YP לזו התכוונת?

אני ME

New member
ורד הגליל, שוב צדקת../images/Emo13.gif

וכעת אני נשארת עם דילמה איזו מבין הגירסאות לאמץ. הראשונה כתובה "בתמימות" לכאורה - האופיינית לסגנון של סיפור אגדה. השניה - מובנת/בהירה/שקופה יותר לקורא. בקיצור, ההלבטות בעיצומה.... יש עצה?
תודה

ME יקרה - עצות??? - בגילי המופלג

למדתי - לא לתת עצות........ אבל - יכולה לומר...... שבקשר לשני השירים היפים - השיר שתבחרי הוא האחד שמדבר אלייך, שאת מרגישה איתו קרוב. שהמילים שבו - הם את. והרי כל אחד מגיע עם אסוציאציות אישיות עצמיות ....... לכל יצירה ומה את מרגישה - ומה רצית לומר ולבטא...........זה שלך יקרה.................
רק שלך..........

אני ME

New member
את רואה ורד הגלילית, למרות גילי

המופלג התעלמתי מראש מהתשובה הצפויה
קיוויתי, כנראה, שאולי ועל אף.. בוא תגיע עצה.. כך או כך תודה לך

ישRאל

New member
לכל הבנות מהמחלקה ה"גריאטרית"

אנא מכן אל תישתמשו במילה "גילי המופלג" זה מעורר בי אסוציאציות לא טובות אנחנו צעירים,,ויש לנו עוד הרבה שנים טובות ויצירתיות,,,וחשוב איך מרגישים,,מה אני מקשקש הרי אתן יודעות טוב ממני לא???

אני ME

New member
ישראל, את העובדות אין לשנות

תחושות, זה כבר סיפור אחר.... ולהמחשה: אם אבחר להרגיש כמו שהרגשתי בגיל 20 אהייה הרבה יותר "זקנה" מאשר כעת - מעל 50

ישראל בשטח .....אני לא במתח.....

"גיל מופלג" - מזה ????? הפלגות בים.....יודעת ועוד איך. עכשיו בא לי לשחזר הפלגה בכל האיים הקרובים אלינו.....פעם כבר עשיתי את זה שבוע ימים כיף.....באוניה של כספי... מומלץ.

ישRאל

New member
רוזנת ,,רוצה סיבוב ביכטה??

אבל אני לא אחראי לתוצאות,,BE גם את מוזמנת,,ולא רוצה לשנות את הגיל טוב לי וחי איתו בשלום,,,

אני ME

New member
מה קרה ישראל?

כבר נמאס לך ממני? תודה על האתר.... כבר יש לי כמה כאלה... אתה רואה, אני ילדה גדולה הצלחתי למצוא בעצמי... אגב, גם שירים עם לחנים אני אוהבת...אז הגעתי למקום הנכון?

ישRאל

New member
נימאס??נהפוכו,,

אני מעוניין להעשיר את תחומי העניין שלך,,כדי שגם אנחנו נהנה,,

אני ME

New member
אוי איך לא חשבתי על זה../images/Emo7.gif

כמה אדיב מצידך, ישראל, להרחיב את תחומי התעניינותי. מה דעתך לעשות את השרות הזה קודם כל לך? רוצה שאעזור לך? או אולי בכלל כדאי לעשות "החלפות" - מה דעתך? אשלח לך כמה תחומים שלי כבר מיותרים ואתה תשלח לי כמה משלך. אגב, יש לי גם שירים עם לחנים, או לחנים בלי שירים - רוצה? רק תבקש יפה
וסיים בהצעה מאוד מועילה: לא לענות/להגיב למי/למה שמחוץ לתחום התעניינותך. גם בזה אני מוכנה לעיסקה - אתה לא לי, אני לא לך ובא לישראל גואל.... ערב טוב

למעלה