משפחה

אני ME

New member
משפחה

הפתעה בשובך מהיעדרות קצרה תמיד מגיעה אתך שעונה על זרועך - ההפתעה. מגחכת, מחייכת היא ביני לבינה על כי עדיין נעים לי קולך ערב מראך. נדחפת התהייה, זוקפת קומתה: לָמה מתפשטת בי אליך אותה תחושה חמה? מדוע עדיך אינה מגיעה? תשובתי היחידה למדאם הפתעה ולגברת תהייה: גם אם איני שבעה מהארוחה אתה הוא לי שארית טעמה של משפחה. YP 8/11/02 שבת שלום

magy

New member
הלו, מה זה אין התייחסות לשיר

כל כך יפה????? החזרתי אותו לעמוד השוטף...........אולי לא שמו לב.......

אני ME

New member
תודה מגי

מוכרחה לציין שאף שלקחתי בחשבון שאי-תגובה, מכל סיבה, גם היא אמירה, אני שמחה שבעיניך הוא יפה... שבת נעימה לך

magy

New member
זה מה שקורה , לצערי, כשפותחים

הודעות חדשות שיר של אתמול, נעלם כבר אתמול בלי התייחסות המערכת סובלת רק 15 הודעות חדשות....... כל דבר חדש.....מעיף לעזאזל את קודמו.......... ככותבת, אני יודעת כמה זה מרגיז....כשאין תגובה ולא בגלל השיר, אלא בגלל שפשוט נעלם......למרתף........ כל אחד כותב מדם ליבו........ורוצה שהעולם ייראה את הטפטוף..... לפחות לראות...... חיפשתי אותו בדפים האחוריים..........והחזרתי..........

ME ../images/Emo39.gifבקר טוב - רגשות........

ולבין הכל - ללא כלום............... מסתתרות לא מעט פשרות............... והשיר כל כך מלא - במה שנשזר בו בין המילים השורות.............

אני ME

New member
האמת היא, מגי

שכל הכותב בפורום דינמי, צריך לקחת בחשבון שדבריו יעלמו לתחתית של שירשור ענקקקקק....או לתחתית 15 שירשורים... שוב, תודה

פפוש4

New member
מאגי שבשלום

לדעתי בעית הבעיות של הפורום ושל הרבה פורומים זה "רוחב" פס הסרט ........ומה זה...... ........יש לנו הרבה אנשים עם הרבה שיטחי התענינות וזה אומר ........ ..........הרבה נושאים ........האנשים בפורום מאוד בשלים ופתוחים ...........לכל רעיון .......יש להם מגוון דעות ויש לנו מה .......להגיד בכל נושא (בד"כ דברים רציניים) ומצד שני .........הולך וגדל הרפרטואר של השירים המוזיקה הבדיחות ועוד...ועוד ........ולכן רק טבעי יהיה שהמאמרים זוכים לסיקור קצר ....... ............מצד החברים ......אם בכלל..... וקשה לעקוב אחרי .........שפע המאמרים השירים ההגיגים ואני יכול להעיד ממקור ראשון .........כמה קשה (לי לפחות) לשורר...... לכתוב ......ולהגיג......... ....... (יש מלה כזו?????) לא כולם כמוך וכמו סו....סו ........ולדעתי זה מסביר את שפע החומרים שנפכים בפורום...... .........ואני אגיד לך דבר נוסף .......זה......מה......שיפה........ ......................בפורום...... ...........נראה לי שדיברתי בשביל כל השבוע........... ........... אגב מצאתי עבודה 500 ש"ח לשעה!!!!!!!

magy

New member
גם אני רוצה עבודה בחמש מאות

שקל לשעה.......סדר לי משהו...... אני אצור איתך קשר , ברצינות...... והפורום? אולי הפורום מעניין.......אולי........ פורה.........בטוח שכן.......

ישRאל

New member
גמ´ני מצאתי פפוש,,,,

500$ לשה היציעו לי להיות דוגמן הבית של ויאגרה מה אתה אומר???

פפוש4

New member
לא דוגמן ולא בטיח.........

בבית החדש שלי ההית צריך לשבור קיר מטר וחצי על שני מטר הבאתי קבלן שיפוצים והוא דרש אלפיים שח שברתי לבד את הקיר ריצפתי עשר מרצפות עשיתי קצת טייח לקח לי ארבע שעות כולל נקיון והנה רווח של חמש מאות לשעהמבלי להתפשט

ME היקרה - ../images/Emo35.gif אי הבנה

מודה כי קראתי את השיר בגירסה הראשונה.....כי היום ראיתי שיש עוד גירסה......לא הגבתי כי "לא הבנתי מה היתה כוונת המשורר" . למעשה, עד עכשיו לא מבינה למה התכוונת. לכן לא יכולה לחוות דעה עם יפה או לא או אפילו נחמד. ולתת תגובה סתמית יראה לא אמין ולא לעניין. אינך חייבת הסברים. פשוט הבעתי את דעתי בנושא: "אי תגובה" . שבת נעימה.

אני ME

New member
רוזנת תודה

על המאמץ להבהיר. כאמור, ציפיותיי מצומצמות ומורכבות, בין השאר, מהתובנה שלא כולם יגיבו - גם אם הבינו.... אגב, את יכולה להוריד את סימן השאלה (מ"היקרה") ופשוט לבחור את באופציה השניה
תודה YP

Sודית

New member
אגב ME, ראיתי את הכתוב....

בוריאציה אחרת ואהבתי מאד. את דעתי על השיר הזה, הבעתי אישית. סודית לא מפספסת .

למעלה