משפחה

מזל חי

New member
משפחה../images/Emo23.gif

זה מה שה
רוצה והנשמה רוצה החג הזה השאיר טעם מתוק מ
החג הזה שכולם בלבן טהור סביב החג הזה היה כולו משפחה ואהבה
ואם לא אחלתי לפני שתהיה לנו שנה מקסימה מאחלת לכולם את זו ההרגשה

מזל חי

New member
משפחה../images/Emo141.gif

זו היתה הכותרת שהשתמשתי בה אתמול! זה כל מה שיש לי היום! כתבתי שה
רצה ועכשו זה אפילו קורה החג הזה היה בדיוק מה שהנשמה רצתה וקיבלה. חג שכולו לבן טהור סביב שולחן משפחתי אחד
ההודעה נעלמה לי... אז הרגשתי צורך שוב לאחל את זו ההרגשה גם לכם/ן

ועוד איך !!!!!!

כל מה שרציתי וחיפשתי כל מה שאליו שאפתי וקיויתי האהבה אמיתית חזקה מבוססת התחלה חדשה דרך סלולה לחיים טובים מאושרים ומלאים

מזל חי

New member
משפחה../images/Emo141.gif

פעם שניה שהודעתי נמחקה ולא קיבלתי תשובה מהמנהלת! האם מפריע לך שכתבתי על המשפחה שלי? האם הטוב שלי פוגע ב"גולש?" אחר כפי שציינת? ביקשתי הסבר בפרטי לאחר ששלחת לי הודעה מחיקה באיחור של דקות ארוכות אז אני נותנת לך את הבמה החופשית להשיב לי כאן. מדוע נמחקה הודעתי?

deena

New member
הודעתך לא נמחקה

היא שורשרה (פעמיים) כדאי לנסות לעקוב אחרי ההודעות שאת כותבת. הודעות אחרות שכתבת נמחקו בשל פגיעה בגולשים. אבל יכלת לפתור את זה במסרים שכבר כתבת לי ונענו. גם הודעה זו תשורשר לאותם הודעות.

מזל חי

New member
לא בדקתי?

האם יש איזו סיבה מיוחדת שאני צריכה להשתרשר למקום כל שהוא אחר? האם לכתוב תגובה (לא הודעה כלשונך) כמו : "עדיף לאבד רגע בחיים מאשר חיים ברגע" (משפט נפוץ מאוד) מקומם אותך? האם מקומם אותך אם אכתוב שיש גברים מניאקים בלתי אחראים (כלשונך מכיתוביך בעבר על אב ביתך) יקומם אותך? ואמחק? האם לכתוב שיש נשים רעות שמכפישות את האקס שלהם מקומם אותך? האם תמיד האמת והצדק מקומם אותך? או שמא צרות עין קנאה ורוע זה משהו שאין לו סוף בנישמתך? (אם בכלל יש לך)

deena

New member
את, לא שונה מאף גולש אחר

בפורום. והודעתך, שברכה את הפורום בשנה טובה, תוך כדי שסיפרת על משפחתך, שורשרה אחר כבוד לאותו שרשור (הזה בדיוק) שבו כל חברי הפורום ברכו אחד את השני בשנה טובה. שום דבר לא מקומם אותי, מזל, מלבד אנשים שמנסים בכל הכח להזיק לעצמם באופן ציבורי ובאופן מביך כל כך. שתהיה לך שנת רוגע, שלווה ובריאות.

למעלה