משפחה שכזאת...

משפחה שכזאת...

כלם מכירים את הפתגם החכם והנכון:-"תגיד לי מי חבריך ואגיד לך מי אתה" ואם נעשה פרפרזה על פתגם זה אפשר גם להגיד : "ספר לי מי הם בני משפחתך ואומר לך מי אתה" אז מה דעתכם על משפחה שכזאת:- האם – "סופרת, מחזאית ואמנית פלסטית, קבוצניקית במקור ומחזיקה בדעות שמאלניות". הבן –האחד: יורד, חי בארה"ב, איש שמאל קיצוני מזוהה עם תנועת השמאל "יש גבול" [זו שדאגה בחו"ל שיוצא צו מעצר נגד האלוף דורון אלמוג] שקרא לסרבנות בצה"ל. הבן השני – יורד, חי גם הוא בחו"ל "בחר לא לשרת בצה"ל". הבת האחת:– לסבית מוצהרת, חיה עם בת זוג , פעילה בארגון שמאל, שנשותיו , עומדות במחסומי צה"ל ומפריעות לעבודת החיילים .. בת שניה – בעלת עמדות שמאלניות אז בוודאי תשאלו: מי האבא ? ומה דעותיו ? ועד כמה הוא פטריוט שאיכפת לו מהאינטרסים של עם ישראל ומאהבת ארץ-ישראל, ואיזה חינוך הוא נתן לילדיו ? והאם יתכן – שבמשך עשרות שנים הוא חי במשפחה שכזאת ולא נדבק בו רבב מהשמאלניות של בני משפחתו ?? מ"מ ראש הממשלה – אהוד אולמרט – הוא האב והבעל. האם דמות כזאת ראויה להנהיג את עם ישראל ???

toxic2004

New member
אם הייתי במאי. . .

הייתי צריך למצוא תפקיד רק ללסבית . אופס. . . את זה מרצ היו מסדרים לי לא? הם הרי אוהבים אותם ומחבקים אותם חיבוק דוב.

meitush123

New member
שמאלני?

אולמרט? מי שתומך במדיניות הכלכלית של נתניהו לא יכול להיקרא שמאלני. זה ימין קיצוני

toxic2004

New member
מדובר על פוליטיקה לעניות דעתי.

הכוונה זה שאולמרט לא למד מילדיו ונהפך לאדם שמוכן למכור את כל הארץ תמורת כבוד וכסף.

אם כבר אתה מתכוון פוליטיקה מדינית,

שכן גם כלכלה נחשבת פוליטיקה.... ואתה חושב שהרצון זה למכור את כל הארץ תמורת כבוד וכסף? באמת?

toxic2004

New member
יש לך הסבר אחר ?

שלום? לא יהיה שלום בחיים! מתי תקלטו? בחיים לא. ויש הפרדה בין כלכלה שנוגעת גם לעשירון העליון. ופוליטיקה שנוגעת לכולם.

איך אתה רואה כ"כ טוב את העתיד,

שאתה כבר יודע שאף פעם לא יהיה שלום? כלכלה נוגעת לכולם, ופוליטיקה מדינית נוגעת לכולם....אין הבדל. כלכלה זה גם פוליטיקה....

toxic2004

New member
אני רואה עתיד של היסטוריה

פעם היה מדינה. שלום לא היה שם. תחיה במציאות...אפשר לעשות שלום עם החמאס? או עם מי שזה לא יהיה. תהיה הגיוני. עד שלא ניתן להם את כל הארץ אין שלום נותנים להם אצבע...

ניתן אכן ללמוד מן העבר,

אך ההווה אינו העתק של העבר, שכן ישנם גורמים רבים שמשתנים. אכן אי אפשר לעשות שלום עם החמאס במתכונתו הנוכחית, או לפחות שלום שיהיה מקובל ל2 הצדדים, אך החמאס לא יוכל להחזיק מעמד בדיעותיו הנוכחיות לאורך שנים....הוא יאלץ או להתמתן עד למידה שנוכל לפתוח במשא ומתן איתם, או שכבר לא יהיה בשילטון....

toxic2004

New member
או. יפה.

עכשיו נשאר רק להסביר לך שחמאס נשאר חמאס ולא יתמתן למרות הפנטזיות הנחמדות שלנו. הם לא רוצים אותנו חיים כאן. הם רוצים אותנו מתים ולא מכירים בנו.ולא יכירו בנו לעולם כמו שאמר הטרוריסט משאל

לחצי העולם....

הרשות הפלסטינית נהנית כרגע מתמיכת מדינות העולם, גם פוליטית וגם כלכלית.... כסוג של מחתרת המעודדת טרור, לא היה לעולם כ"כ בעיה עם החמאס, אך מעצמות העולם לא יוכלו לסבול ממשלה המעודדת אף פועלת לטרור.... זה כבר עכשיו מתחיל לקרות אם תשים לב-אירגונים כלכליים גדולים מתחילים לקרוא להחרים את הרשות, ארה"ב והאיחוד האירופאי גנים את מצע החמאס, ועוד... אם הם לא יקבלו תמיכה כלכלית,החמאס לא יוכל לדאוג לאזרחיו, שכן הרשות אינה אוטונומיה כלכלית עצמאית כרגע, כך שהם לא יבחרו בהם שנית.... לפיכך ישנם 2 אפשרויות- או שהחמאס לא יתמתנו, ובכך הם יאבדו את השילטון, או שהם יתמתנו מספיק לדעת העולם(שהדעה הזאת קובעת גם עלינו, כי לחצי העולם קובעים למעשה את הגבול שממנו נפתח במשא ומתן איתם).

Dudidud

New member
זאת דעתך..

והנה דעתם (לאומנות ואמונה פותרות בעיות כלכליות. אנחנו לא הפגנו נגדם שום עמדה חד משמעית. תמיד התפשרנו מול כל דבר שלא נעשה שם. אנחנו שילמנו על זה בבחירת החמאס ונמשיך לשלם על זה. העובדה שהבן אדם הנ"ל יכול לשאת את דבריו בכזו חרות ותעוזה הם חלק מזה. העולם בכל הקשור לישראל (ואירופה בכלל..) נוטה לפשרנות בלתי מסוייגת מול כל גוף או ארוע שעומד מולם, (רוסיה התחילה עם זה..). הם רוצים שלום ואחווה.. (בשבילנו כמובן.. בשבילם זה תלוי בכמה המוסלמים בארצותיהם מציקים להם). ככה שכל עוד החמאס לא יפשע בהם, קרי יבצע פיגועים בשאר קצווי תבל (לא שיש לו סיבה, יש אחרים שעושים זאת במקומו). הרעש שהוא עושה ילך וידעך וההתנגדות לו תפנה את מקומה להכרה (חלקית לפחות..) ודרישה ממנו לשבת למשא ומתן. ימים יעידו.

toxic2004

New member
אולי

הוקם משמר האתרוג החדש שאנחנו לא יודעים עליו. או שלא.

toxic2004

New member
אין עם זה שום בעיה

במר"צ יקבלו אותה בחיבוק ענק...או שלא...

toxic2004

New member
מי אמר שיש בעיה.

שיתחתנו בכיף וילדו ילדים. אופס סורי...

למעלה