משפחה נגדנו

גאולה28

New member
משפחה נגדנו

אני והחבר שלי יוצאים כבר שנה המשפחה שלי מאוד תומכים ואוהבים אותו , אבל הבעיה זה המשפחה שלו
הם לא תומכים לא מתייחסים אליי לא מכבדים לא מזמינים אותי לבית שלהם
אנחנו חושבים להתחתן ועשינו מסיבת אירוסים הזמנו את המשפחה שלו וכפי שהחבר אמר הם היו אמורים לבוא, ובסוף דפקו ברז ולא באו גם בפגישת היכרות לפני של המשפחה עם ההורים הם לא באו אומרים שיבואו
ואז ממציאים תירוצים ולא באים אז רק החבר כמובן היה , אני לא מבינה למה הם מתנהגים ככה אני לא עשיתי להם כלום אפילו לא מכירים אותי ולמהמתנגים ככה מה הם לא רוצים לראות את הבן שלהם מאושר? יש להם מן דיעה ישנה בראש- שהאחות הגדולה צריכה להתחתן קודם ....מה קשור??
אז לחתונה מן הסתם שלא יבואו ,איפה הכבוד גם לבן שלהם והאחים שלו גם לא, זה ממש כואב
אני לא יודעת איך להמשיך ככה ומה יגידו אנשים בחתונה איפה משפחה שלו ?
הוא גם רב איתם לאחרונה וסוף סוף מבין כמה הם לא בסדר ,בהתחלה היה מבין אותם ,עכשיו הוא התחיל להלחם על זה ואומר לי לא צריך אותם, אבל מפריע לי למה התנהגות כזאת יש להם אלינו?
מה לעשות מצב כזה?האם אפשר להיות מאושרים ככה?

אם הסיבה היחידה שהם אינם מקבלים אותך היא שאחותו הגדולה צריכה

להינשא לפניו - אז אין לכם מה לעשות בנידון. שום התנהגות שלכם, חיובית ככל שתהיה, לא תשנה את דעתם. לכן אם תחליטו להינשא בכל זאת, תצטרכו לקבל את העובדה שהם לא חלק מהחיים שלכם (אלא אם כן הם יחליטו אולי לחזור בהם - אבל אז לא בטוח שאתם תרצו לחדש קשר). חשוב לפני שמתחתנים להחליט להשלים עם זה ולא לצפות מהם לשום דבר.
לשאלתך, האם אפשר להיות מאושרים ככה - התשובה היא כן. זה קצת כמו שמישהו מת - מתאבלים עליו, שומרים לו מקום בלב וממשיכים הלאה. לפעמים חושבים עליו בעצב או בגעגוע, אבל חיים (אפשר גם באושר) עם הידיעה שהוא איננו.
ככה גם החלום שלך למשפחה מאוחדת ומאושרת, שכנראה לא יתגשם -תתאבלי עליו ואחר כך תחליטי שאת חיה באושר עם מה שיש (אבל זה באמת רק אם תצליחי לא להתעסק עם זה כל הזמן ולא לחשוב "מה היה אילו" ואיך לשנות את הגורל הזה - כי נשמע שזה לא תלוי בך).
אלוהים תן לי את האומץ לשנות את מה שאפשר, את הכוח לקבל את מה שאי אפשר לשנות ואת החוכמה להבדיל בין השניים.

גאולה28

New member
תודה על העיצה

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה תלוי בעיקר בו, ובעמדה שלו לעניין

אם הוא מסוגל לדבוק בך, ולחיות בלי קשר עם הוריו, אז כן, אפשר להיות מאושרים ככה.
אבל אם הוא לא - זה יגמר ברע מאוד.
בכל מקרה, מי שנמצא פה בין הפטיש לסדן זה קודם כל הוא. אני לא אומר שחלקך פה קל - הוא לא - אבל בכל זאת ,אלה הוריו, והכאב העיקרי יהיה שלו.
&nbsp
מ ה שהייתי עושה במקומך זה לברר לעומק את עמדתו בעניין, ולהיזהר משקר עצמי שלו או שלך.

סאטוריס

New member
משהו חשוד כאן

קודם כל הריבים האלה את שמעת את זה מהם אמא שלו דיברה איתך?
או שזה מה שהחבר שלך מספר?
קודם כל תוודאי שהוא לא נשוי - ראית ספח תעודת זהות שלו?
שנית - אולי זה לא את - אולי הם כועסים עליו? אולי הוא פושע?
שלישית - מה ההוכחות שיש חתונה?
בקיצור - לי ניראה שהוא עושה הכל כדי לא להתחתן איתך.

ולדעתי את צריכה להרים טלפון לאמא שלו וללכת אליהם בלעדיו ולשמוע ממקור ראשון - מה הבעיה/מה הבעיות

גאולה28

New member
תשובה

אמא שלו לא מדברת איתי על זה בכלל,כשאמרנו לה על חתונה היא היתה בהלם..
היא קרירה ,ספח תעודת זהות הוא תמיד ניסה להסתיר אבל ראיתי כמה פעמים הם לא נולדו בארץ והספח של למטה אין לו משום מה בלאום רשום כמה כוכביות , אני לא מאמינה שהוא נשוי
סגרנו תאריך לאולם כבר ,הם רוצים את העזרה שלו גם כספית ואולי בגלל זה הם נגד אמא שלו רוצה שכל הילדים ישארו צמודים אלייה אכפת לה רק מהאחות הגדולה שתתחתן קודם ,והאחות מחממת את אמא שלו
ככה אתמול החבר אמר לי ...

סאטוריס

New member
למה הוא מנסה להסתיר את הספח

למה את מסכימה לכל החארטה הזה?

קחי בלש פרטי כדי לגלות את האמת - לפני החתונה
ולא ענית מה הוא עובד

מריוס זכריה

Member
מנהל
הסתרה היא דבר חשוד ומחשיד

אני חושב שבאמת יכול להיות שיש פה כמה דברים נסתרים, ולא סתם בעיה של אחות לא נשואה.
אולי אני סתם חושד, אבל אם יש חשד, ויש הסתרה, צריך לשפוך שם אור גדול ולא לטאטא את זה מתחת לשטיח.

בסוגריים, בקשר לכוכביות בסעיף הלאום: בלי פרשנות, אני מצטט מויקיפדיה (ההדגשה שלי):

"מאבקים רבים התקיימו על רישום סעיף הלאום במרשם האוכלוסין ובתעודת הזהות הניתנת על-פיו. מאז שנת 2002 לא מופיע הלאום בתעודה, אלא סדרת כוכביות במקום. הסיבה להשמטת סעיף הלאום הייתה פסיקת בג"ץ ב־2002 שהורתה לרשום כיהודים מתגיירים שעברו גיור רפורמי. שר הפנים דאז אלי ישי ממפלגת ש"ס החליט להשמיט את סעיף הלאום, על מנת להימנע מלרשום במסמך רשמי את יהדותו של אדם בניגוד לעמדת מפלגת ש"ס (עם זאת, סעיף הלאום עדיין מופיע במרשם האוכלוסין עצמו). כיום, ההבדל היחיד בין תעודת זהות של תושב יהודי לתושב שאינו יהודי הוא בציון תאריך הלידה העברי, בצד הלועזי, לתושבים בני הלאום היהודי."

אני כמובן לא יודע מה זה אומר - אני רק מצטט. תעודות שרק חודשו אחרי 2002, לדעתי, כן כוללות סעיף לאום.
אגב, שלא ישתמע מדבריי שאני חושב שלאום הוא חסם לנישואין. כי אני בפירוש לא חושב כך. אני פשוט לא אוהב הסתרות של כל דבר - לאום, גיל, קשרים, וכולי.

אייבורי

New member
האם ברור לך שהתפיסה שלך לגבי גברים

&nbsp
היא קרובה להזויה ואף מוזרה ?
&nbsp
[בחיים לא בדקו לי ספח בת"ז, מילא את אורך הזין אבל ספח הת"ז?]

sweetjane1982

New member
את מתחתנת עם גבר ממשפחה פרימיטיבית, זה הכל

הוא כן עומד לצידך וכן מגבה אותך, זה יאמר לזכותו.
אין לך מה לנסות להבין פרימיטיביות, את מחפשת היגיון איפה שאין היגיון.
אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלקבל את זה.

אייבורי

New member
חומד זה לא קשור לאחות הגדולה

הם כנראה חושבים שהוא יכול למצוא מישהי הרבה יותר טובה
ההורים שלך חושבים שמצאת מישהו הרבה יותר טוב ממך.
כנראה שזאת המציאות

סטנגה Joe

New member
אפשר להיות מאושרים כך

אם אתם עומדים מול הבעיה יחד ושמים פס על המשפחה שלו.
אם לא ... צפויות בעיות ....

למעלה