משפחה מורחבת

ENGY

New member
משפחה מורחבת

שלום חברים אני וחבר שלי הבאנו גורת זאב בת חודשיים לביתנו בבית כבר יש לנו כלב בן 9 חודשים מאוד שובב ולא כ"כ מחונך (מלבד צרכים)ואילו הגורה לא ממושמעת בינתיים.... הכלבים לא מסתדרים מי יודע היא הולכת אחריו לכל מקום ולו אין סבלנות בשבילה אבל בסוף הוא מתייאש כי היא לוקחת לו הכל. השאלה אם מישהו יוכל לומר לי באיזה שיטה לחנך אותה שלא תהיה לא ממושמעת כמוהו? האם כדי מגיל חודשיים להסתובב איתה עם רצועה ולחנך אותה? ואיך? אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח. יום מהמם לכולם. (אנג´י זה השם של הכלבה, שלי השם הוא הדר)

הדר חביבתי ../images/Emo39.gif ../images/Emo107.gif ../images/Emo85.gif

לא היית מצפה מתינוק בן שנתיים להיות ממושמע או מחונך ,נכון? הכלבה שלך עדיין ת-י-נ-ו-ק-ת GIVE HER A BREAK... אין צורך ואין אפשרות לחנך אותה בגיל כה צעיר ובשום אופן אין להרים עליה את הקול או חס וחלילה להרים יד-תנו לה לגדול!!!לחינוך תדאגו יותר מאוחר ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!

**לילך**

New member
ENGY (הדר) ברוכה הבאה ../images/Emo107.gif ../images/Emo107.gif

כמובן שיש להקנות לגורה הקטנה משמעת. אני מצרפת לך קישורים לשלושה מאמרים בנושא ,אנא קיראי אותם ,אני מקווה שהם יעזרו לך. ** קליטת כלב שני (מדוגידוג) ** ** הגישה הנכונה כערך עליון בתהליך חינוך הגור (מ פטנט) ** ** הצורה הנכונה לשלוט בכלבך בשפה שהוא מבין (מ פטנט ) ** אני מקווה לראות אותך שוב! ולשמוע איך הכלבים מסתדרים בינהם ,איך מתקדם נושא חינוך הגור וכל מיני סיפורים נחמדים עליהם. את מוזמנת לשים פה תמונות של הכלבים וכן להעלות אותם לגלריה של הפורום ולרשום את תאריכי ימי ההולדת של הכלבים ושלך ,כדי שנוסיף אותם לרשימת ימי ההולדת של הפורום.

למעלה