משפחה מאושרת? עוד לא..

STIVENZ 426

New member
משפחה מאושרת? עוד לא..

אז אבא אלפינסטארס יש. וגם אמא אראי. ילדים, דודים, דודות, ובני דודים מתוצרת UFO ו AXO. יש גם סבא מוטוקרוס, של UFO (חולצה..) מקושקש צעקני, ועוד סבא (לא ברור מי מהם הסבא האמיתי) של UFO, בלבן אפור, כתום. עם מגוון כיתובי פאסולה. (ולמי תודה? ל
..כמובן!) אבל סבתא (מכנסיים)- אין. נכנסתי בפנוכו של האתר של הג´ף הירשברג חברו של החליל, עיני יצאו מהמבחר, ואיני יודע מה לבחור. האם כדאי לקנות סט קומפלט? (מכנסיים חולצה) האם יש אפשרות כזאתי בכלל? עד עכשיו ראיתי חולצות ומכנסיים בנפרד. האם ניתן להתאים מכנסים מסויימים לחולצה הקיימת? (הלבנה)? וכידוע, בתחילת אוקטובר, אחרי החגים אני וג´וני פוקדים את קפריסין.. ניסיתי לחפש בגוגל מידע על חנויות לציוד אופנועים שם- ולא מצאתי..כנראה כי אני לא יודע לחפש.. מישהו יודע על חנויות ציוד? כתובות אינטרנט שלהן? כל מידע יתקבל בברכה. בתודה. סטיב- מחלקת כספים (שאין) ורכש.

WRm

New member
אני הרגע חזרתי מקוס

כלומר אתמול ואם כפריסין זה כמו קוס ואני די בטוח שקח אתה תתפלא מהתרבות המוטורית שם. נכנסתי שם לכמה סוכנויות שהציעו מגוון ציודים דל למדי במחירים לא ממש אטרקטיביים אבל לדעתי אם תחפש טוב ותתעניין, תמצע! בקשר למכנסיים לי יש ניסיון עם פוקס 360 וTHOR מבחינת הגנה ונוחות הפוקס לוקחות מבחינת איכות חומרים ותפירה התור לוקחות מבחינת התאמת צבעים לא צריך להיות לך בעיה המגוון בקטלוגים עצום.

STIVENZ 426

New member
חליל? מישהו?

אין לאף אחד מושג\לינקים\המלצות לגבי הנ"ל? ס.

hananlv

New member
חבל"ז

יש חנויות ויש ציוד המבחר - כמו בארץ במקרה הטוב המחירים בדר"כ יקרים יותר או לכל היותר - זהים בקיצור- אל תבזבז זמן טיול יקר על חנויות ציוד

choochee

New member
למה אתה לא שואל בקול רם ?

סטיבנס, חבל על החיפוש. אם היה לך כלי ישן לשיפוץ או קסטום יש מה לקנות וגם רק אם תחפש טוב טוב בערים הגדולות. אבל אתה תרכב לטיול שטח אז תגיע מצויד - שמה אפילו קסדות זה לא חובה - ותבזבז על נשים והימורים. זה הרבה יותר כיף מלקנות משהו מעפן לאופנוע , זה עושים בצרפת, איטליה או ארה"ב. שיהיה כיף !

STIVENZ 426

New member
כפרה..

קסדות זה לא חובה.. אבל מה יהיה אם ח"וח באמצא רכיבה, תהיה אבן גדולה, חוטי חשמל, ו... ציפור תחרבן לי על הראש? מה אני אעשה אז? לכן, עדיף לשים קסדה. וחנניה, קבל מסר..

למעלה