משפחה יקרה....

קרן ט

New member
משפחה יקרה....

קצת על מה שעובר עלינו- אנחנו בתקופה של פריחה!!!! עידן פשוט פורח! מאיפה להתחיל- אז ככה עידן נכנס לכיתה א' ולפחות כרגע עושה רושם מעולה, פשוט מעולה. המורה שרציתי, המלווה שרציתי כולם מפרגנים לו יש לו חברים אחר הצהרים.... בנוסף- הוא התחיל ללמוד מוסיקה בצורה מסודרת 4 פעמים בשבוע!!! פעמיים בשבוע פסנתר (לבד) פעם אחת תאוריה (בקבוצה) עוד פעם תזמורת של קסילופונים ושיעורי פיתוח קול/להקה בקבוצה. מה אני אגיד, אני והקטנה שלי עברנו לגור במרכז למוסיקה אבל מה לא עושים בשביל הילד.... אני כל כך מאושרת בשבילו שהכל מצליח לו.... רק תזכירו לי את כל זה כשאני יהיה בדיכאון בגלל משהו...יש לנו או לפחות לי לשכוח את כל הדברים הטובים ברגע שניהיה רע אוהבת את כולכם, ושהשנה הבאה תיהיה רק יותר טובה

PAZASA

New member
"בן פורת יוסף בן פורת עליי עין "

ובתרגום חופשי בלי עין הרע בלי עין הרע ורק טוב!!!

גאמי

New member
קרן../images/Emo23.gifקרן../images/Emo23.gifקרן

אם באמונות תפלות עסקינן אז באמת טפו טפו טפו וזהו תועד שלא תגיע נפילה, אך אם תהי בדיכאון ישר נפתח את השרשור הזה. שנה טובה טובה טובה אוהבת גלית

קרן אני כל-כך שמחה לשמוע

מחמם את הלב, הלוואי ורק ישתפר ואני שמחה שהחלטת לחזק אצלו את הכישרון והאהבה שלו למוסיקה

n o g a h

New member
חדשות מאוד משמחות../images/Emo140.gif

ומחממות את הלב, מאחלת לעידן המשך פריחה ולבלוב במהלך השנה וגם בשנים הבאות, כמובן

vered73

New member
בלי עין הרע, ממזמן לא היית בדכאון

אז למה להזכיר נשכחות רעות? הזמן עובר ואנו מתחשלים. הנה, החודש הגיע העיתון של אלוט וזו פעם ראשונה שאני לא בוכה כשאני רואה את התמונות של האנשים שם, ומסוגלת אשכרה להתעניין במה שהיה שם. קנית אותי עם הפסנתר.... אחחח חלום של כל אמא פולניה (לפני ההשמצות שאנחנו רוצות רופא עו"ד וכדומה). שיהיה בהצלחה! כל הכבוד על ההשקעה של המשפחה. משתלם תמיד לעומת 0 עשיה. זכרי זאת! שתהיה לך שנה נפלאה! המשיכי לכתוב אני מאד אוהבת להתעדכן!

קרן ט

New member
תודה לכוווולכם

האמת אני כל כך גאה בו, באמת. שלא תחשבו- יש קטעים.... שאני לא יודעת אם לצחוק או לבכות. אני אתן דוגמה- המורה ביקשה 30 ש"ח אני נתתי לו 50 והוא לא היה מוכן לקחת. הוא יודע ש-50 זה יותר ובכל זאת המורה אמרה 30! ויש עוד המון ... למשל- בסוף היום יצאנו כבר מבית הספר ופתאום הוא נזכר שבזמן שהוא היה "בטיפול" הרגשי המורה חילקה לילדים את המילה "שופר" לסבוניה (עידן יודע לקרוא שוטף) ובכל זאת הוא רץ את כל הדרך לכיתה ואחר כך לחדר המורים כדי להגיד למורה שהוא לא קיבל.... ויש לי עוד המון דוגמאות כאלו של חוסר גמישות שלפעמים "מפילים" אותו.... אמר טפו טפו טפו, מלח מיים שום בצל, חמשה חמשה...... כרגע הדברים נראים מאוד טוב. שתיהיה השנה טובה, באמת!

alra

New member
אני כ"כ שמחה בשבילכם../images/Emo6.gif

את יודעת, אתם פשוט השראה בשבילי. ותיקווה. אני מאחלת לכולכם שנה טובה ופוריה. ולך ולבעלך שנת נחת. באהבה אלה

קרן ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

תכלה שנה וקללותיה, תכל שנה וברכותיה. שמחה כל כך לשמוע את מה שעובר עליכם. טפו טפו טפו.
ההתרגשות שלך עוברת דרך המסך וכולי צמרמורת משמחה בשבילך.
לך ולכל המשפחה.

yonitbrk

New member
איזה יופי. פשוט כיף לקרוא

ואכן שהשנה הבאה תהיה הרבה יותר טובה, ושתדעו רק התקדמות בכל שלב ושלב.

קרן ט

New member
אז במסגרת ההצלחות שלנו...

אפשר להוסיף- אתמול הליכה לבית הכנסת עם דודה שלי ובן זוגה (לבד-בלעדינו) היום בצהרים- ביקש לטעום שניצל (ואכל אותו, טוב- כמה חתיחות) והשיא- ביקש ללכת לישון אצל בת הדודה שלו. ישר הרמנו טלפון קיבלנו תשובה חיובית, ארגנו תיק וזהו- בעלי לקח אותו עד מחר בבוקר..... שהשנה תמשיך להיות כזו- אפשר לבקש? אוהבת,קרן

doroniz

New member
מה עוד אפשר לבקש??

....שימשיך בדרכו זו ויפרח. איזה בשורות נפלאות לתחילת שנה חדשה...ואת, תפסיקי לחשוב שלילי!!! אנחנו בטוח שנהיה כאן בשביל לעודד ולתמוך גם ברגעים הקשים ובטח ובטח ברגעים הטובים והיפים. ספרי איך עבר הלילה הראשון בלי אמא, ושאר חוויות. שנה טובה ומתוקה, מלאה בבשורות וחוויות. דורון.

גאמי

New member
קרן! שיחקתם אותה../images/Emo9.gif מה עוד אפשר

לבקש: מה שהיה נשכח מזה מה שיהיה לא משנה מה שאבקש, בעולם כזה תן לי את היום הזה (יגאל בשן) ושהיום הזה ימשך לנצח. אוהבת גלית

למעלה