משפחה חדשה

ג´ול, הסיפור שלך ממש העלה דמעות

בעיני. כאב לי מאד לקרוא על היחס של הבעל, של האמא ושל כל המבקרים. זה לא צריך להיות ככה!!!! ממש לא!!!! עדיף להיות כבר חד הורית, מצטערת, זה לא מגיע לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
ארוך ארוך וחזק....

giulietta

New member
המממממ....

איך לומר... נוגה בשבילינו.... הוותיקים פה כבר יודעים שלא יכול להיות לי בן זוג כזה...
במילים אחרות, זו לא אני בסיפור. אבל תודה

שיוווווווווווו נרגעתי !!! ../images/Emo178.gif

למרות שדווקא הערצתי אותך (כשחשבתי שזאת את) עם הקטע של לידה ללא משככי כאבים!

ג´ול יקרה

קראתי אותך אמש גרמתי לכתוב את שכתבתי למעלה.. את כותבת נפלא יודעת לגעת בנימי הכאב והרגש אוהבת אותך שקט

נוגע ללב ומרגש...

אבל את יודעת ג´ול... אני אפילויכולה להבין אותו, כלומר לנסות להבין. כל כך דומה לתוקף ונתקף, שניהם בעמדה נחותה. וכאן, הבעל, איש צעיר, מה הוא מבין בכלל? אולי זה סוג של התגוננות מפני הלא נודע? אולי גם הוא חש בעמימות כלפי המתרחש? אני משוכנעת שאי אפשר לומר עליו שהוא אנטי - סנסטיב, זו פשוט דרך להדחיק, או אי יכולת להתמודד עם מצב חדש. לכן, אני טוענת כי אמות המוסר והשיפוט של אותו בחור, לא צריכות להעשות דווקא ברגע זה, אלא אם כן התנהגות זאת היא דפוס התנהגות מקובל אצלו. בכל מקרה, סיפור מרגש, מה גם שאנו כנשים יכולות להבין, ועוד דבר, נשים אחרי לידה רגישות פי כמה... מישמיש

נעמי 1

New member
מיש... מתפלאה על התגובה שלך...

את עוד מנסה להבין אותו... על מה בדיוק? לא צריך לעשות ניתוח פסיכולוגי מכל דבר. נעמי

לא מנתחת....

זו הראייה שלי את הסיפור. זכותי לומר את אשר על ליבי, בדיוק כפי שאת עושה.

מישל אנטי סנסטיב????????????

סליחה ילד שלו נולד יצא לאוויר העולם נעמי צודקת איך אפשר לנתח דבר שזה פסיכולוגית?? זה אדם רע, ולדעתי אין מה לנתח בו בכלל, אם אותה אחת תהיה חכמה היא תעזוב אותו כל עוד נפשה בה!!

למעלה