משפחה חדשה בפורום

משפחה חדשה בפורום

שלום לכולם! אנחנו מאוד שמחים על שגילינו את הפורום הזה אנו משפחה מקיבוץ בנגב, עם 4 ילדים ביולוגים וילדה אתיופית שאימצנו לפני שנה. נשמח להשתתף בפורום, להתכתב, לשמוע מה חדש וכו´ צרו קשר! דליה ויוסי.

shira^

New member
שמחה שהצטרפתם

נשמח לקבל טיפים , מחשבות , וסיפורים כגון השתלבות הילדה במשפחתכם.....

תודה על האיגרת היפה

שירה שלום! תודה על האיגרת הנחמדה. כמו שסיפרנו יש לנו 4 ילדים ביולוגים 3 מהם מתבגרים וילד אחד בן 5 . ילדתינו הקטנה, השוקולדית בת 3 וחצי. מערך הגילאים בבית מציב בפנינו אתגרים שונים, אך את רוב הקשיים אנו רואים בין 2 הצעירים בבית. הילד הגיב מאוד קשה כשהילדה הגיעה, הייתה קינאה מאוד חזקה מצידו. היא לעומת זאת הייתה בהלם טוטאלי. כיום, שנה וחצי אחרי, יש ביניהם קשר מאוד חזק של אהבה וקנאה כמו בין אחים. אנו משתדלים לנווט בין שניהם ולהעניק לכל אחד את הזמן שלו עם אחד ההורים. משימה קשה כי גם שאר הילדים דורשים את שלהם: שיעורי בית, חוגים, הסעות וכו´. גם מצב הבית שלנו בעייתי, כי אנחנו מקיבוץ והבית מאוד קטן ולא עונה על הצרכים של משפחה גדולה. כמובן שיש לי המון סיפורים, אשמח לכתוב ולספר על ההתמודדויות. כמו כן, האם לך יש ילד/ים מאומצים? בברכה! דליה ויוסי.

shira^

New member
וואאיי אני מצדיעה לכם !!!

מורידה בפנייך את הכובע 5 ילדים עבורי זה כבר גדוד שלם. כל הכבוד ...אני שמחה לקרוא שהאחים הקטנטנים התחילו להסתדר ולהתחלק.איזה כייף להם. לי ,יש נסיכה מאוקראינה בת שנתיים שהיגיעה לארץ בדיוק לפני שנה. היא השתלבה נהדר והולכת כבר לגן הילדים ואנו גרים בחיפה. תתחילי להכיר את שאר החברים כאן. אולי תיכנסי בחיפוש: להתפקדות כולנו התפקדנו וכל אחד סיפר קצת על עצמו. ואפילו 3 קיבוצניקיות יש לנו כאן. בברכת חג שמח !!!

dalia.le

New member
התפקדות

לא הצלחתי להתפקד, תעזרי לי בבקשה, שלב אחרי שלב. תודה דליה

מיכל@ל

New member
התפקדות

הכנסי לכאן לחצי למטה על תגובה להודעה והכניסי את הפרטים

dalia.le

New member
איך מגיעים לאימוץ ילד חמישי

יוסי ואני תמיד רצינו משפחה גדולה. ההריון הרביעי עם אופז היה קשה מאוד הייתי מאושפזת הרבה, בשמירת הריון, סוכרת מטופלת באינסולין, צירים משבוע 24 וכמעט נפגשתי עם מלאך המוות במהלך הלידה. הגניקולוג שלי אמר שילד נוסף הוא פשוט סכנת חיים עבורי. כשאופז היה בן שנתיים החלטנו שאנחנו רוצים עוד ילד, זה היה ממש צורך עמוק. (מה שמדהים הוא שאבי אומץ ע"י הבעל השני של אימו, אימי אומצה לאחר מלחמת העולם השנייה וההורים המאמצים שלה נאלצו להחזיר אותה לסבי וסבתי הביולוגים לאחר שהם נמצאו אחרי המלחמה. כך שאימוץ מסתובב במשפחתי. לסבתי היה אח מאומץ, ילד 11 במשפחה!!! אבל אנחנו לא המשוגעים היחידים שיש להם 3 4 5 ילדים ביולוגים והם מאמצים עוד ילד. בקיבוץ על ידינו יש עוד משפחה עם 5 ילדים ביולוגים וילדה 6 מאומצת, אולי אציע להם להצטרף.

הזוג

New member
ברוכים הבאים דליה ויוסי

אנחנו משפחה עם ילד ביולוגי בכתה א´ ובן מאומץ בן שנה וחצי. נשמח לשמוע מכם על יחסי הילדים ובמיוחד בין הקטנים. גם אצלנו יש יחסי אחים של אהבה מאוד חזקה וגם קינאה הדדית. המון אושר ושוב ברוכים הבאים.

למעלה