משפחה זה רע

RoRiL

New member
משפחה זה רע../images/Emo10.gif

שלום.. אני רותם, ואני בת 16. וכן, לא מזמן התחלתי לצאת עם חיל. א ב ל. המשפחה! עושה בעיות, וממש לא רוצה שאני אכנס לקשר כזה. יש לכן עצות? סיפורים? הם טוענים שאני קטנה מדי, (אני ביא') אני חושבת שזה החיים שלי אחרי הכל. אני בבעיה, גם לכן עשו את זה? :(

גם אני ביא'!

ויש לי חייל בן 19 (עוד חודש ויום :)) הם פגשו את החייל? כי זה ממש חשוב. ברגע שהם ייפגשו אותו והם ייראו שהוא נחמד וטוב אלייך הם לא צריכים להתנגד. את צריכה להסביר להם שזאת בחירה שלך! ואת תהיי איתו בכל מקרה אבל את מעדיפה שזה יהיה בגלוי ושהם יתמכו מאשר מאחוריי הגב שלהם. מה הם אומרים חוץ מזה שאת קטנה? כי זאת לא סיבה ממש טובה. בסך הכל הם דואגים לך תסבירי להם שאין להם סיבה ואת יודעת לשמור על עצמך. תהיו הרבה אצלך כדי שהם יילמדו להכיר אותו.

RoRiL

New member
הם יראו אותו, עוד כמה ימים

אני מקווה שיהיה בסדר, מסכן, לא רוצה להלחיץ אותו מהלחץ שהם מפעילים עלי. להיות אצלי- בעיה, צפון-מרכז:( אבל תודה רבה לך

מאיפה את?

אם הבנתי נכון את ההגדרה שלך את אמורה להיות די קרובה אליי:p אני מבנימינה. ותסבירי לחייל את המצב שלך, שלי ישר הבין שבשביל שהכל יהיה פשוט יותר הוא צריך להראות נוכחות. כי לכי תדעי מה הם מדמיינים להם.. בהצלחה.

BaaaaaRi

New member
:)

אני התחלתי לצאת עם חבר שלי כשהייתי בכיתה י' והוא בי"א.. אז ככה שאת כל התיכון היינו ביחד עכשיו אני בי"ב.. זה קצת מוזר לי שהם עושים לך בעיות כי בסה"כ היום גם לילדות בכיתה ט' יש חבר חייל אז את תדברי איתם ותגידי להם שלא צריך להיות כל כך שמרנים ושאת אוהבת אותו.. ושחבר חיל זה לא איזה בן אדם פדופיל כי הההפרש גילאים בינכם הוא בערך שנתיים שלוש.. גם אם יש הפרש גילאים בין ההורים שלך תגידי לה על זה.. תעמידי אותם במקומם והכי חשוב תביאי את החייל הבייתה שאבא ואמא יראו ויכירו.. זהה הפתרון הכי טוב להכל.. בהצלחהההה :))

RoRiL

New member
תודה תודה לכן :)

הם טוענים שלחיילים\תיכונסטות אין מכנה משותף בלה בלה בלה. שני אחים גדולים זה לא משהו! :( ההורים שנה הפרש, באסה לי. אממ כן יבוא, תודה שוב!
יהיה בסדר

ברור שיש במשותף!

בתיכון את לפני צבא, פתאום צו ראשון, מיונים, זימונים, תחקירים.. חבר שלי עוזר לי המון עם השטויות האלה. נניח לתיכוניסטית וחבר אחרי צבא - באמת אין משותף. כי הוא כבר חושב על לימודים באוניברסיטה וכזה.. קצת "החיים האמיתיים". קיצר, לדעתי יש הרבה במשותף, זה פחות או יותר גם אותו טווח גילאים, ואם טוב לך איתו אז ההורים שלך יקבלו את זה בשלב כזה או אחר. איפה הוא משרת? קרבי?

RoRiL

New member
אני יודעת שיש במשותף! זה הם הרעים:(

קרבי, אכן כן. אגב, אני זוכרת אותך ממכושפות
ואת גם מכירה את אור!

Ray512

New member
קודם כל, ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

דבר שני, אני לא יודעת לגביי המשפחה, לי לא עשו את זה. היה לנו הבדל של שנתיים, שזה לגמריי לגיטימי לדעתי- וההורים שלי הסכימו. לא נתקלתי ממש במצב שבו המשפחה שלי התנגדה לקשר. אני מניחה שאם אני אביא הביתה מישהו בן 21+ הם יראו התנגדות, אבל ישאירו את העניין לשיקול דעתי (כל עוד זה לא מוקצן, כמובן). את יכולה לדבר איתם, וכמו שסיון אמרה- שיכירו אותו, יראו שהוא לא נושך (כדאי שגם לא ינבח
). הם דואגים לך, זה ברור. הם חושבים שמישהו יותר מבוגר דורש דברים שונים מקשר, ממה שבן גילך ידרוש (מה שנכון...), אבל אחריי כמה זמן, הם יירגעו. אין לך מה להתעצבן ולצאת נגדם בהכרזות של "אני כבר לא תינוקת ואתם לא תגידו לי עם מי לצאת!" (לא יודעת אם את עושה את זה), כי ללכת ראש בראש זה אף פעם לא הפתרון. לכי בדרכי נועם
קצת מסע פרופגנדה למען החבר אף פעם לא הזיק לאף אחת

ברוכה ../images/Emo24.gif

גם המשפחה שלי לא אוהבת ממש את חבר שלי, ואני איתו כבר כמעט 3 שנים... מבאס. התחלתי לצאת איתו שהייתי בת 15 (עכשיו אני בת 18 ויומיים
) והסיפור שלנו התחיל ולא אמרתי להם והם כעסו
אחר-כך זה עבר להם.... ואז הייתה תקופה שיאיר התייחס אליי לא טוב ב-כ-ל-ל, והם כעסו על זה שאני איתו (אהבהההההההה ....
) ומאז היחסים בניהם לא משו
לצערי זה לא עובר אצלי
מקווה שזה יעבור אצלך.

RoRiL

New member
3 שנים ולא עבר? וואי..

טוב, לפחות הם נותנים לך לצאת איתו. ואת גם בת 18 ככה ש. (מזל טוב!
)

עבר חלקית אבל לא ממש ../images/Emo4.gif

כאילו הם מאשרים את היותי חברה שלו (לא שיש להם ברירה....) אבל הם לא שוכחים להזכיר לי כמה הם לא אוהבים אותו
הם פשוט חושבים שהוא חסר שכל ושזה קצת מוזר שאנחנו ביחד
...... אבל ההורים שלך ילמדו להבין אותו. אני מקווה

OgaliO

New member
גמאני בי"א..

והחבר בן 20 בקרוב.. תשמעי, גם בהתחלה ההורים שלי לא היו מרוצים מזה.. אבל כשהם הכירו אותו, דברו אותו וראו אותו, הם הבינו שזה לא סתם איזה ניצול או משהו.. אני בטוחה שהם עושים את זה כדי לשמור עלייך, תני להם להכיר אוות (אם הם עוד לא..), ספרי עליו דברים טובים וזה.. בסוף הם יקבלו את זה..

anushka6

New member
אל תדאגי

מאמי גם לי היה סיפור כזה עם האקס הבדל של 4 שנים הייתי בת 14 והוא 18 פחדתי להכיר אותו למשפחה בכל מיקרה הבדל גילאים גדול. לא החזקנו הרבה זמן מעמד וניפרדנו. החבר הנוכחי איך שהכרנו ישר הכרתי אותו למשפחה יש בנינו שנתיים הבדל והמשפחה ממש אהבה אותו ואנחנו כבר קצת יותר משלוש שנים ביחד, זה נורא חשוב שיכירו אותו זה חשוב לקשר. תנסי להכיר בניהם את תיראי שהם יגיבו אחרת לגמריי. בהצלחה מאמי :)

B o o o o M

New member
בחיים לא קרה לי

למרות שכשהייתי בת 16 ויצאתי עם מישהו באמת מבוגר, בן 24, הם לא ממש ידעו על זה

למעלה