משפחה ומשיכה

Mandy18

New member
משפחה ומשיכה

שלום רותי, משהו שחשבתי עליו די הרבה זמן... שמתי לב שהחבר לשעבר שלי [לא ממש לשעבר] מאוד דומה לאבא שלי - גם בחיצוניות וגם בדברים אחרים - דוגמא - למדו את אותו הדבר באוני' [למעשה מה שהחבר לשעבר לומד זה משהו שאבא רצה ללמוד אבל לא יכל כי הוא יהודי ולא נתנו לו], יש להם אופי גם ממש דומה וכו' ואז חשבתי לעצמי שהרבה אנשים נמשכים לבני זוג שלהם שדומים להורים שלהם, זה לא יכול להיות מקריות. וזה מה שחשבתי על זה, ובבקשה תתקני אותי אם אני ממש לא בכיוון הזה - נגד ההורים שלנו יש לנו שיעור חשוב ולפעמים כידי לעזור לנו עם השיעור נגד ההורים אנחנו צריכים לראות את ההורים שלנו מכיוון שונה - פה באים בני הזוג - וייתכן ויש לנו שיעורים איתם גם כן, אבל אחד התפקידים שלהם (יכול להיות) זה לתקן את השיעור עם ההורים... טוב זה מה שאני חשבתי האם זה נכון? ואם לא, למה יש את התופעה שבני הזוג מזכירים לנו את ההורים שלנו?

רותי 11

New member
זה בהחלט יכול להיות

אבל לא בהכרח, נכון שיש כאלה שלוקחים בן זוג שדומה להורה וזה דווקא מגיע ממקום של חסך, ממקום שהיה לו חסר הורה מסויים והוא מחפש את זה בבן זוג. אבל מה שיש לנו מול ההורים שונה הרבה פעמים ממה שיש לנו מול בן הזוג, הדברים האלה הם מאוד אינדבדואלים לחלוטין.

למעלה