משפחה ברחובות

blue skies

New member
משפחה ברחובות

אתמול בערב אחרי שהייתי עם פנינה ורותם 111 אצל המשפחה עם ה9 ילדים הלכתי למשפחה אחרת באזור (לא מהמשפחות שקיבלנו דרך הרווחה). מדובר על אישה עם ארבעה ילדים שלושה מתוכם, שני בנים ובת, לומדים בביתי ספר שונים ברחובות בכיתות א', ב', ג' ובן נוסף שעולה שלומד בכיתה ו' ולומד בפנימייה. כמו שפנינה כתבה באחת ההודעות על המשפחה של האם עם שלושה תינוקות שהבית נראה מסודר ומטופח, כך גם הבית של המשפחה שהייתי אצלהם אתמול, בית מסודר בסה"כ שלכאורה נראה שהכל בסדר. ניסיתי לדבר קצת עם האמא ולראות מה הכי דחוף לה ומה היא צריכה, אבל היא אישה מאוד ביישנית והבנתי שבעקבות הבלאגן שהיה עם בעלה שהתעלל בה ובילדים היא נסגרה עוד יותר. בגדול מה שהם צריכים זה: * בגדים לאם: חצאיות ארוכות, שמלות ארוכות, חולצות ארוכות או ¾ , נעליים * בגדים לילדה – עולה לכיתה א': שמלות ארוכות, חצאיות ארוכות, חולצות, נעליים, הילדה דיברה גם על בובה-פיל שהייתה לה פעם ונהרסה כמו כן צריכה תלבושת לבית ספר, יש לה סט אחד של חולצה וחצאית שלדעתי זה לא מספיק במיוחד שעדין חם אז אני שבוע הבא במהלך השבוע ארכוש לה עוד סט של חולצה וחצאית לקיץ ותלבושת שיהיה לה גם לחורף. * בגדים לבנים- שני בנים עולים לכיתות ב', ג': מכנסיים, חולצות, נעליים, מדברים על שעון שהם היו רוצים להם ולאמא שלהם ומה שאהבתי הם דיברו על האח שלהם הגדול שלומד בפנימייה שאם אני יכולה שאני אביא לו אופנעי הרים, כי הוא מאוד אוהב לרכוב על אופנעים ואין לו. * תנור הם צריכים, יש להם רק גז בבית שגם הוא לא כל כך עובד * מכונת כביסה (פחות דחוף) * כלים למטבח – יש לי כוסות זכוכית וספלים וצלחות שאני אביא לה היום בערב או מחר בבוקר * מאוורר לבית אולי, הייתי אתמול וכל התריסים והחלונות היו פתוחים והיה נורא חם ולח שם בביישנות ובשקט לפני שהלכתי האם בקשה בשביל הילדים אם אני יכולה לנסות להשיג לה פעם בשבוע/שבועיים ירקות ופרות, אני אקנה לה היום/מחר קצת פרות וירקות וחלה לשבת ואני אביא לה ולפעמיים הבאות אני אראה מה אני יכולה לנסות לסדר כי לצערי אני לא יכולה כל שבוע לרכוש לה אם כל כמה שאני רוצה. בנתיים אני חושבת שזהו אני אעדכן אתכם בהמשך.

Eלנית

New member
יש לי כיריים

לפני מס' ימים ראיתי אצל חברה כיריים שהיא רוצה למסור. אני אבדוק היום בצהריים אם לא נמסרו עדיין. אם הכיריים שם אעביר אותן אליה עוד היום (אם זה טוב בשבילה - כיריים שמתלבשות על השיש - בילד אין).

blue skies

New member
אם יש אז צרי איתי

קשר במייל [email protected] ונתאם בינינו אני לא מבינה בדברים האלו מה זה אומר כריים בילד אין? למה הם מתחברים? זה יעזור לה כי מה שיש לה לא כלכך טוב

עץ ועצה

New member
גם אצלי

יש כיריים שנתרמו פעם ובסוף לא היה לנו שימוש בהם,צריך רק לחבר צינור גז ולכן לא יכולתי לבדוק את תקינותם אבל אני סומכת על מי שהעבירה לי. אני אגיע לרחובות בשבוןע הבא, להביא איתי?

אולי חלק מהדברים שאני מעבירה לרותם

יש שם הרבה שמלות חצאיות לאמא וחולצות עם שרוול ארוך אולי מזה אפשר להפריש לאמא הזו ה חבילות יועברו לרותם סוף השבוע הזה תתאמו בניכם

blue skies

New member
תודה, אני ורותם

כל הזמן בקשר מקווה שהיא תוכל לנוח קצת בסופ"ש!

רותם111

New member
אנחנו אכן עובדות בתאום מלא

כל תרומה שמגיעה לרחובות מחולקת למשפחות ברחובות אין לנו "שלי, שלך" הכל שלנו.

גליתT

New member
נראה לי שיש לי שמלות לילדה

יש לי כמה דברים מאחותי, איזה מידה בערך היא צריכה?

תימולש

New member
לי יש תנור,אבל שוב בעיית השינוע...

הוא ימתין בסבלנות עד שמישהו יקח אותו......

blue skies

New member
אני יודעת אבל רק אם יש שוק

אני גם בספק אם יהיה לי איך להגיע בקרוב מה גם שהיתה לי איזושהי בעיה משפחתית בסופ"ש אני מקווה שזה מסתדר אבל כמעט לא יכולתי לעשות ולהספיק את מה שתכננתי לקחת להעביר וכו' ואני גם רוצה לנצל א ההודעה הזאת בשביל להתנצל בפני קלרה אני מצטערת שלא יצרתי איתך קשר כפי שכתבתי בתחילת ההודעה היתה לי איזושהי בעיה וגם הפלאפון שלי לא היה עלי חלק מהזמן אני שוב מתנצלת ואני אדבר איתך במהלך השבוע תודה לך שוב על הרצון לעזור

blue skies

New member
בהחלט מעניין!

לאישה יש כיריים שלא עובדים משהו והתנור בכלל לא עובד הבעיה היא רק, כו תמיד צערי, היא שינוע

שבלולי1

New member
איזה גודל התנור ?אולי אני אוכל

לעזור בשינוע מירושלים לרחובות?

משוש30

New member
כן הוא לא גדול מדי יכנס בקלות

לבגאז' ריק או למושב האחורי

שבלולי1

New member
טוב אז מקוה שהשבוע אהיה

בירושלים ( בעיקרון אמורה להיות ביום רביעי אחר הצהריים) אם לא יום שישי ההורים מגיעים לאיזור אולי אפשר יהיה לחבור אליהם?

למעלה