משעשע

והכי חשובה העובדה

שהאירופאים לא נלחמים בתופעות האלה, כי 'חופש הביטוי', 'בעלות הקניין' ו'חופש התנועה' הן זכויות חשובות יותר מזכותו של יהודי לנשום.

הגינגי

New member
שטויות

אמנם קראו מקרים מצערים של גילויי אנטישמיות ברחבי אירופה, לרוב על ידי מוסלמים שהזדהו עם המאבק הפלשתינאי ( שלא בצד כמובן) אך הממשלות מוקיעות זאת במידת יכולתן.

על מה אתה מדבר?

ההסתה האנטישמית היא כבר מזמן לא רק נחלתו של המיעוט המוסלמי. הממשלות לא פוגעות ב'לגיטימיות' של ההסתה האנטישמית, כי הרי חופש הביטוי של כל מיני לאטופים (הקריקטוריסט האנטישמי של אינדימדיה) למיניהם היא זכות עליונה לעומת זכותם של היהודים באירופה לחיות.

[אורן]

New member
האנטישמיות באירופה

האנטישמיות היא חלק מהתרבות האירופאית. היא לעולם לא תמחק. התרבות האירופאית היא קודם כל התרבות של כל מדינה ומדינה, על דתה, על יצירות האומנות שבה, על המדע שבה ועל תפיסת העולם הרווחת באותה מדינה. ורק אחר כך בא החופש, השוויון והדמוקרטיה. בארה"ב דברים אלו באים במקום ראשון, ולכן את האנטישמיות בארה"ב כן אפשר לחסל. אך באירופה התרבות היא במקום הראשון, והאנטישמיות היתה מאז ומתמיד חלק בלתי נפרד מהתרבות האירופאית.

למה עוכר ישראל? כי אני לא תומך

בראש הממשלה הנוכחי? אז אולי צריך לתלות אותי בכיכר המדינה? או שתירה בי כיתת יורים?

Deathatred

New member
אתה באמת רוצה שאני ינהג בך

כמו שהפלשתיניאים נוהגים? תגיד תודה שאנחנו היהודים רחמנים בני רחמנים. כי אם היינו רק עשירית מהפלשתינים והבלגים האנטישמים שאתה מלחך פנכתם היית מקבל כיתת יורים - וזה במקרה הטוב.

אני לא פועל נגדה, אני פועל לטובתה

בכך שאני תומך בהעמדה לדין של פושע שהוא אזרח שלה

Deathatred

New member
איך?

ששופט בלגי אנטישמי ישלול את הריבונות של ישראל ויקבע שאין לה זכות קיום?

Deathatred

New member
שרון כבר נשפט אצלנו. נקודה

לבלגיה אין זכות להחליף את מערכת המשפט שלנו. אתה יודע מה, בפרלמנט הביתי שלי עבר חוק בקריאה שלישית שיש לי זכות לשפוט את כל מי שבא לי על פשעים שהוא ביצע בכל מקום בעולם.
ALL RISE!!!!
אני מפעיל את הסמכות הזאת עליך, אני מאשים אותך בתמיכה ברודן ומוצא אותך אשם. אני מחייב אותך לשלם פיצויים לכל נפגעי סדאם באשר הם: 1000 דולר לאיש ומכתב התנצלות פומבי שיפורסם בכל כלי התקשורת המרכזיים בארץ ובעולם.
בית המשפט!

נשפט פה? אתה חושב שזה צודק

שמישהו שהודך מתפקיד שר הביטחון יתמודד לראשות הממשלה או בכלל ישאר בחיים הפוליטיים??

Deathatred

New member
הישיבה נפתחה

בפרלמנט הבייתי שלי עבר חוק בקריאה שלישית המאפשר לי לשפוט כל אדם בעולם ולהענישו כראות עייני.
ALL RISE!!!!
אני מפעיל את הסמכות הזאת עליך, אני מאשים אותך בתמיכה ברודן ומוצא אותך אשם. אני מחייב אותך לשלם פיצויים לכל נפגעי סדאם באשר הם: 1000 דולר לאיש ומכתב התנצלות פומבי שיפורסם בכל כלי התקשורת המרכזיים בארץ ובעולם. כמו כן אני מחייב אותך לשלם מיליון שקל פיצויים לאריק שרון על לשון הרע ומחייב אותך לפרסם הודעות התנצלות בגודל עמוד בידיעות, מעריב והארץ תוך שבוע.
בית המשפט!

למעלה