משעשע

Princess Grace

New member
גם אני חושבת שהגזמת קצת נעמן...

אע"פ שאני לא חושבת שאיש כזה בכלל צריך להיות בכנסת, ובפרט לא לכהן כראש הממשלה, הוא לא ביצע רצח עם, היטלר ביצע רצח עם, ובארמניה בוצע רצח עם, לא בישראל, לא בנו ולא בפלשתינאים. זה לא היה אנושי, אבל יש גבול להאשמות.

הבלגים מראים צביעות, כרגיל

את שרון שידע ושתק מעמידים לדין על רצח עם, אבל את עראפת, שמאז 1964 שולח ביודעין מחבלים לרצוח ישראלים, הם אפילו לא שוקלים להעמיד לדין. למען האמת, אין לי שום התנגדות שיעמידו את שרון לדין על פשעי מלחמה- סביר להניח שימצאו אותו אשם ובצדק. אבל אם כבר התחלנו, למה שרון כן ועראפת לא? מכיוון שבלגיה מדינה אנטישמית גאה. סוף סוף הבנו שה'ליברליזם' ה'נאור' של האירופים לא כ"כ רחוק מהנאציזם.

איך הגענו מ...

המפשט הבלגי --> פרו ערביות --> אנטי ישראליות --> אנטי יהודיות --> אנטישמיות --> נאציזם. ואז המשפט הבלגי --> אירופאיות --> נאורות --> ליברליזם --> אנטישמיות --> נאציזם. אני חושב שדי מיהרת ויש חלקים לא מאוד מדוייקים ב"הוכחה" הזו שלך... יש הבדל בין התייחסות להחלטה הבלגית שגם אני בין מתנגדיה, לבין האשמה גורפת על האירופאים שהם אנטישמיים ודומים לנאצים...

פשוט מאוד לא הגענו

אתה מיהרת להסיק מסקנות ממה שרשמתי. לא השוויתי פרט בפרט. המשפט הבלגי- אני לא יודע אם הוא פרו ערבי, מה שבטוח- הוא אנטי ישראלי, מכאן אנטישמי ('אדם אנטי-ציוני הוא אנטישמי' כמו שאמר מרטין לות'ר קינג ז"ל) במסווה של 'הומאניות' ו'ליברליזם'... האירופאיות הגיעה מכיוון שהבלגים אינם היחידים, גם הצרפתים והדנים נהגו בצורה דומה. אני מצטער אם הכללתי, אבל אני מתעב את הצביעות הזו.

Alexco

New member
אמיר תבדוק את העובדות

יש גם תיק נגד ערפאת בתהליכים בבלגיה...

לא שמעתי על זה עדיין..

כמו שאמרתי, עם הרשעתו של שרון אין לי בעיה, למרות שהאישומים של רצח עם הם קשים מדי. אבל אם אכן אתה צודק ויש גם תיק נגד עראפת, אני יכול לישון בשקט.

Alexco

New member
יש נגד ערפאת, נגד קסטרו...

נגד כל מי שאתה רק רוצה...

איך אתה יודע מי אני רוצה? ../images/Emo8.gif

יש לך איזשהו לינק, משהו בקשר למשפט נגד עראפת? אם ירשיעו גם את שרון וגם את עראפת, אני אוכל להרגיש קצת יותר בנוח עם העניין הזה. שניהם ביצעו מעשים שלא ייעשו ומגיע להם להיענש על כך.

avvv

New member
יש היום כתבה בהארץ

נפגעי הטרור מנסים לזרז את המשפט. כתוב שם שאיזה בכיר בלגי, לא זוכר מי אמר שהתביעה של שרון התקדמה יותר מהר מהשאר כי עורכי הדין במקרה הזה היו נמרצים. הערבים חרוצים והערבים ינצחו בסוף

Roobie

New member
ח"כ אברהם הירשנזון מהליכוד

הגיש תביעה בשם קבוצה של נפגעי טרור נגד יאסר ערפאת. זה תקוע כבר שנה וחצי, בלי שום התקדמות ובלי דיון ציבורי בבלגיה על הנושא. מעניין למה.

Alexco

New member
יש לי שאלה

אתה לא חושב שזה *קצת* צבוע מצד ישראל להתלונן שזה לא בסמכותה של בלגיה לשפוט את שרון ומקביל להתלונן שם על עראפת? הליכוד שוב מועד...

Roobie

New member
אני לא הבעתי תמיכה בעמדת הליכוד

אני חושב שערפאת צריך להישפט בישראל, כיוון שהפשעים והטבחים ההמוניים שהוא ביצע (או תיכנן, או תמך כספית, זה לא משנה) כוונו נגד ישראל, ואפשר בקלות להביאו למשפט בישראל (או שייהרג בזמן פעולת המעצר, וגם אז אני לא אזיל דמעה).

avvv

New member
לא משפט בישראל

הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה את ה BBC מראה את הגופה של עראפת מחולצת מבניין הרוס, או את "כוחות הכיבוש הישראליים" חוטפים את הסמל הפלשתינאי ושופטים אותו בבית הדין המוטה והתומך בפשעי מלחמה. עדיף שזה יהיה על שם הבלגים. בקשר לצביעות, זה לא אותו הדבר. עראפת לא עמד בפני ועדת חקירה אף פעם.

Alexco

New member
כן אבל..

וועדת החקירה לא הייתה הטיעון היחיד של ישראל. בין השאר טענה ישראל שזאת לא סמכותה של בלגיה. זאת צביעות שאין כמוה.

האם אברהם הירשנזון=ישראל?

אין ספק שהבזבזן המטומטם (110,000 ש"ח תקציב קשר עם הציבור, מס' 1 בכנסת בבזבוז מיסים) הוא צבוע, אבל הוא הגיש תלונה בשם כמה נפגעי טרור, לא בשם מדינת ישראל.

Alexco

New member
הליכוד

בעיקרון מנהל את המאבק להגנת שרון, והוא ח"כ מטעם הליכוד.

avvv

New member
אבל עכשיו התברר שיש להם סמכות

זה בדיוק הזמן להריץ את התביעה

cnogl

New member
אמיר ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אין ספק שהאמת איתך. הליברליזם האירופאי הנאור אכן לא רחוק מהנאציזם. הסממנים האנטישמיים עדיין לא נמחקו מהעולם. גם לעולם לא יימחקו. בביקור בגרמניה לפני שנתיים עוד ראיתי צלבי קרס באינספור פינות רחוב, בצ'כיה הבטתי בחומת מגן שנבנתה כדי לחצות את העיר אוסטי-נדלאבם ולהגן עליה מפני מהאוכלוסייה היהודית והצוענית שבה. החומה לא נבנתה לפני שישים שנה, היא נבנתה עכשיו ממש, בעשור האחרון. ויש לנו את צרפת ההומניסטית, שבתי כנסת נשרפים בה על ימין ועל שמאל. בבריטניה הקהילה האורתודוכסית נרדפת אין קץ לאחרונה, גם אם בבריטניה הגורמים הם יותר ארגונים איסלמיים ופרו פלשתיניים, אין זה משנה כיוון שהאוכלוסייה הבריטית לא עושה בכדי להוקיע את התופעה. שלכם, גיל

למעלה