משעשע

pelegs

New member
סליחה, אבל זה ממש מקומם.

עוד מעט תגיד שאנחנו גם חוגגים את פוגרום קישיניב ואת השואה.

Deathatred

New member
אתם אולי לא

אבל החברים של נעמן סער - גוש שלום, אינדמדיה ודומיו כבר חגגו פיגועים.

Alexco

New member
שאלתי על גוש שלום...

על אינדימדיה כבר התווכחנו בעבר ואין לי כוח לחזור כמו תוכי על אותן הודעות

Deathatred

New member
גוש שלום מארחים את הקריקטוריסט

האנטישמי לטוף שכבר העז לצייר את שרון במדי SS וברכב נאצי.

Alexco

New member
למה אתה לא עונה לי על השאלה?

אמרת שגוש שלום חגגו פיגועים... אני רוצה פיגוע שהם חגגו, מה הקשר לקריקטוריסטים? עכשיו בטח תשלח לי תגובה שמדברת על סלט יווני ברוטב מיונז.

Deathatred

New member
א. לגוש שלום יש חלק באינדמדיה

ב. ללטוף יש גם קריקטורות שמפארות פיגועים. ג. יפה שאתם נושם לרווחה שאתה מגלה שהם לא "אנסו" אלא רק ביצעו "תקיפה מינית".

צחי,

ההתמקדות שלנו בשרון נובעת מהיותו ישראלי. ראש ממשלת ישראל. מה פסול בזה? חובתו המוסרית של העם במדינה דמוקרטית לבקר את השלטון ולמחות נגד עוולותיו. כשם שאני תומך בהעמדתם של ערפאת וחבריו לדין, אני תומך בהעמדתו של שרון לדין (בתנאים מסוימים שפירטתי באחת מהודעותי למעלה). המניע שלנו הוא לא שנאה עצמית כי אם ביקורת עצמית. ביקורת כזו לא באה מתוך רצון להרוס ולהזיק למדינה, אלא להיפך - מתוך השאיפה לתקן אותה.

Deathatred

New member
לגבי השמאל השפוי

שמסייג את העמדת של שרון רק אם הבלגים קודם כל ינקו את עצמם וישפטו גם דיקטטורים ערביים - אולי. לגבי נעמן סער והשמאל הקיצוני מה שאמרת לא תופס. זו הבעיה שיש לכם שמאלן קיצוני ואנטי-ישראל במידה חריפה ביותר בנוער מרצ. זכותו להיות כזה וזכותכם לקבל אותו אבל יש לזה מחיר (שמשלמים ביום הבוחר).

Deathatred

New member
מעניין אם אלון

יביא לכא עכשיו את המאמר של ארי שביט "המאיון הרדיקלי העליון"...

אין פסול בלהתמקד בשרון...

יש פסול בליצור איזון במקום שאין (אין איזון בין הטרור הפלשתינאי לפעולות צה"ל. אין איזון בין טרוריסט כמו יאסר ערפאת לראש מדינה דמוקרטית בעלת מנגנוני פיקוח אשר מחזיק בעמדות שאולי לא מוצאות חן בעיניך) ויש לתמוך בלהעמיד לדין אדם בבית דין לפשעי מלחמה אחרי שרשות שופטת עצמאית כבר קבעה שהוא לא ביצע פשע מלחמה. אני חושב שאנחנו צריכים להתמקד עכשיו בנושאים אחרים לחלוטין. (למעשה אני באמת חושב שראוי להביע תמיכה מלאה מאחורי "המלחמה" הדיפלומטית שפתח משרד החוץ, אבל לצערי, אני סבור שזה עלול ליצור פיצול עז מדי בנוער מרצ...)

זה נכון, אלון

מהדברים שאמרתי נדמה שאני משווה את ערפאת לשרון, אך לא כך הדבר. אני מאמין שלפני שאנחנו מותחים ביקורת כלפי חוץ עלינו להסתכל על עצמנו. גם אם אנחנו לא שמים את הפלסטינים בגטאות או הורגים אותם בגזים - יש מקום לומר על ישראל, שכמדינה שעברה את השואה אסור לה להיות גזענית. אין כאן השוואה בין השואה לבין הכיבוש ואפליית ערביי ישראל. כלל לא. זה ברמה העקרונית. וספציפית למקרה הזה: השתכנעתי שאין להעמיד את שרון לדין. הדין שנעשה בישראל הוא מספק, ואם נקבע כי הוא חף מפשע מלחמה - אין צורך לשוב ולדון בסוגיה הזו בבית-משפט, בטח שלא בכזה אנטישמי. מאור

Roobie

New member
למה אתה כל כך שמח?

1. הבלגים לא הצליחו בכלום, זה חוק שהם חוקקו לעצמם וההתלבטות היתה עניין פנימי של בלגיה, של מערכת החקיקה שלה ושל מערכת המשפט שלה. "הבלגים" לא ניהלו שום מאבק נגד אף אחד אחר בו הם הצליחו עכשיו. 2. למה אתה כל כך שמח באמת? אתה רוצה לראות את ראש-הממשלה נעצר בחו"ל? לא משנה כמה אתה לא אוהב אותו, זה ממש טירוף לקוות לכזה דבר.

Alexco

New member
הוא ייעצר

רק אחרי שהוא יסיים את תפקידו כראש ממשלה.

Katanya

New member
אתם באמת חושבים שצריך להאשים אותו..

ברצח עם??? אולי איזו אחראיות מיניסטריאלית כלשהי... אבל רצח עם? כמה שאני לא תומך בדרכו המדינית, באותו אופן אתה יכול להעמיד לדין את החיזבאללה ואפילו את עראפת... גם לא להם לא מגיע רצח עם, אבל יותר מאשר לשרון.

הצדק עמך

אין ספק שהאשמת שרון ברצח עם היא מגוחכת. עם זאת, על פי הממצאים הוא ידע על הטבח שתוכנן ושתק. בכך הוא שותף לפשע, ועל כן חובה לשפוט אותו. בית-הדין הבלגי הוא מן הסתם פרו-ערבי, ולכן אין לצפות מהם לאובייקטיביות ולפסיקה הוגנת. עצוב שאנשים מקרב העם לא בוחלים באמצעים להכפשת שמו של שרון ומציירים אותו כדמון שכל כוונותיו רעות וכן גם כל מעשיו. מאור

לא הבהרתי את עמדתי עד הסוף...

כנראה זו השעה. על כל פנים, אני מתנגד להעמדתו של שרון לדין באשמת רצח עם, ולו רק בשל פסק הדין הידוע מראש. במידה שיוחלט להעמידו לדין בבית-משפט שידוע כאובייקטיבי, אתמוך בהחלטה, בתנאי שהמשפט יתחיל לאחר תקופת כהונתו של שרון. מאור

למעלה