משעשע משהו...

חחחחחחח..... שימשיכו ככה ולא יהיה

להם אפילו חשק להלחם...חחחח אה שמעתם? אמרו שקיילי ודני דווקא כן ישירו יחד!!! היה כתוב את זה בראש1 היום ... אני ממש לא מאמינה לשטויות שכתובות בעיתון ראבל הרבה אנשים באינטרנט כול זהמן מדברים על זה... אני מטיילת באלפיי אתרי קיילי ומציצתה בפורמים ורואה שמדברים על זה... אולי זה לא סתם שמועות מי יודע....

Craz¥ L

New member
ניצול שרשרו בבקשה תענו..

יש שירק של קיילי לא מהשנים האחרונות שבקליפ יש את קיילי ושמלות שונות בצבעים שונים וכמו כן לב על השמלה אם מישהו יוכל לעזור..

Siren

New member
אולי קליפ מזעזע

אבל זה השיר שהתחיל את מערכת היחסים שלי איתה...

השיר שהתחיל את"מערכת ביחסים" שלי

איתה היה ספינינג אראונד אבל זה חא אומר שאני לא מכירה שירים ישנים שלה.....

אה כן שהשמלה צהובה עם לב אדום ואז

מתחלף לשמלה כחולה עם לב כחול או משהו כזה? למה אתה שונא את הקליפ זהה הוא דווקא נורא חמוד ... השיר גם די יפה אבל אני מעדיפה את הסגנון שלה משנת התשעים קונפייד אי מי וספניניג אראונד ועוד רשימה ארוכה של שירים משנות בתשעים והאלפיים......

p i n g o

New member
בעעעע {-[

הקליפ ממש מזעזע..... החל מהתפאורה ועד לבגדים.... מה זה השמלות האלה לעזאזל?!?! אפילו במעון לבנה יש לתינוקות שמלות יותר נורמליות.. השיר קצת יותר נחמד.

טוב מה אתה רוצה זה מלפני איזה

14 שנה.... היא הייתה גם נורא צעירה אתה יודע וגם בתקופה ההיא לא היו שמלות משהו.... אבל היא נורא חמודה שם!!!! התסרוקת הורגת אותי ... כאלו זה קליפ ישן והתסרוקת עושה את הקליפ עוד יותר ישן!!!!

לימבו

New member
כשהיינו בהופעה של קיילי

ראיתי מישהי שהכינה לעצמה שמלה כזאת... כמה מזעזע זה נראה בשנות האלפיים! הרבה יותר גרוע מאשר באייטיז... אבל מה- זה היה שוס. ואפרופו ההופעות של קיילי- אמיר פיי גוטמן היה בהופעה של ה-25/05 בשנה שעברה (שיואו- עוד מעט שנה!) והוא חזר עם המון סובינירס שהציג לראווה בתכניות שונות! אני קורא לאמיר פיי גוטמן להתייצב מיד בפורום הזה!

למעלה