משעשע משהו, לא?

משעשע משהו, לא?

תראו מה מצאתי היום בעיתון! אל תגידו שביצי דרקון הן לא עם מפורסם. רק שעד עכשיו, לא ידעתי שבאמת אוכלים אותן...

Hammerfall

New member
איזה שם

אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות מההיגיון של האנשים בארצנו הקטנטונת... ביצי דקון?!?!?!!??

Nihau

New member
למדתי בשני קורסים שמעביר הפרופ'

המעולה שבמעולים הזה, יוסי מזרחי. איש משכמו ומעלה, מורה נהדר, איש נפלא המעביר קורסים מרתקים וטעימים... אח... טיולי השדה המופלאים אל חוות הגידולים החדשניים והניסיוניים של מו"פ ערבה, נגב, הבשור ועוד רק ברכות על ראשו של איש רב מעללים זה. ודרך אגב הפרי הזה שבתמונה ושני האחרים טעימים לאללה.

זאת רק ההתחלה

חכו עד שנקרא בעיתון על מישהו שניסה לדגור על הפרי הזה כדי להוכיח לשה"ם שלו שזה הגיוני שלדמות שלו יהיה Familiar דרקון...

Hammerfall

New member
בארץ הזאת זה מסוכן

לקרוא לפרי ככה... וכמו שאמרתי קודם, זה גם לא צעד חכם במיוחד, עוד האנשים החכמים של ארצינו יתחילו לשאול שאלות חכמות כמו: "האם זה באמת מדרקון?" "איפה הם מצאו ביצי דרקון?" "מה הדרקון אמור לעשות בלי הביצים שלו?" "אם אני אוכל את זה האם יהיה לי תינוק עם תכונות של דרקון" (תתפלאו אבל יש לי חברה שעלולה לשאול את זה) אם אנשים שמו לב לכתבה הזאת אני צופה שאלות ושיחות מטומטמות לרוב, ראו הוזהרתם!!!

Tanath

New member
אם אני לא טועה

ותתקן אותי ניהאו אם כן, אחד מהשמות הלועזיים של הפרי הזה הוא dragon fruit. מסתבר שמכת התירגומים העקומים לא נעצרה בתרגום שמות של סרטים וספרים. למרות שהשם הזה די משעשע :)

למעלה