משעשע.... (כנסו!!!)

sherennn

New member
משעשע.... (כנסו!!!)

וגם קצת עצוב... קניתי את הדיסק הראשון של יובל.. למען האמת כל העניין בא לגמרי בהפתעה פשוט נכנסתי לחנות דיסקים וראיתי את זה שם... לא היה לי כסף.. אבל מי צריך כסף כשזה עולה 10 שקלים???? בכל מקרה, קפצתי על המציאה... הרגשתי קצת רע עם העובדה שהדיסק עלה כ"כ מעט.....(?) אבל לא נורא יצאו עוד שניים אחריו. על השירים סינים יפנים זה השיר שהכי פחות אהבתי...(שיר מוזר..) וגם את השיר רחוב העצב החד סיטרי.. אהבה של שני אנשים ובשביל לחיות, שירים נחמדים ויפים ומהשירים שלא הכרתי והכי אהבתי - ערב אביב וגורל נדוש הכרתי את אני זוכר, לא יכול לעצור את זה, חוף הבורחים (שבינתיים הכי אהבתי) ושאי שלום.. בסך הכל, דיסק נחמד.. אבל מהשירים שאני מכירה, אני מעדיפה את כולם יחד... למי יש את הדיסק? בכל אופן... ההודעה קצת משעממת..... מצטערת...
ביי

סינים יפנים אכן שיר קצת מוזר אבל...

רחוב העצב החד סיטרי שיר פשוט גדול...ד"א...בדיסק הזה יש הרבה תירגומים לשירים ישנים...רחוב העצב החד סיטרי ואני זוכר...ובטח עוד כמה ששכחתי עכשיו...דיסק שצריך להתרגל אליו...

sherennn

New member
כן...

יש בזה משהו.. אבל לרוב הדיסקים צריך להתרגל. אבל דוקא כשמדובר במשינה, לדיסקים שלהם היה קל לי להתחבר רחוב העצב החד סטרי זה השיר היחיד שלא הייתה לי סבלנות לשמוע עד הסוף.. ארוך מדי.. אבל רוב השירים ששמעתי שם אהבתי.. קצת שונה ממשינה.. עם כל מיני השפעות ג'מייקניות..
אמנם אני לא מכירה, אבל אולי בגלל זה אמרו בהרבה מקומות שנשאר במקום זה הדיסק של יובל שהכי דומה למשינה...יותר רוק לא יודעת... יש שם די הרבה תרגומים של נתן זך, אלכסנדר פן (רחוב העצב...) ועוד...

Vdrums

New member
נכון,

בנשאר במקום יש נטייה יותר לרוק וזה מעולההההההההההה ואיגי על התופים אז בכלל זה נשמע ממש טוב!

meiravma

New member
תבורכי

כן ירבו האנשים שמקשיבים לדיסק הסולו הראשון של יובל!!! אני אישית אוהבת את כל(!!!) השירים בדיסק, בעיקר בזכות זה שרובם לא נקלטים בהקשבה ראשונה. ה"בעיה" היחידה שיש לי עם הדיסק היא סדר השירים: שמתי לב שאם מקשיבים ל"רחוב העצב החד סטרי", מיד אחריו ל"לא יכול לעצור את זה" ומיד אחריו ל"ערב אביב", נורא קשה להתרכז במילים של "לא יכול לעצור את זה", וחבל... אם כבר מדברים על דיסקים של יובל, שימו לב לדבר מעניין: יובל מוציא דיסק כל שנתיים! משינה התפרקה ב- 1995 סולו ראשון ב- 1997 רש"י דאב ב- 1999 נשאר במקום ב- 2001 לפי ההגיון הזה - עכשיו אנחנו ב- 2003, כך שאולי נשמע עוד משהו מיובל בקרוב או ברחוק...

שרון, לונג טיים נו סי...

בכל מקרה, אחלה דיסק הדיסק הראשון. אני כבר הרבה זמן שואף לקנות את שני הראשונים, אבל מתעצל ללכת לחנות. איפה קנית את זה? ובנוגע לנשאר במקום - דיסק מדהים! רוק כמו שצריך.

לפי מה שאני זוכרת

את רחוב העצב כתב אלכסנדר פן, אז אין פלא שהוא קצת ארוך.. את אהבה של שני אנשים כתב נתן זך (?) ואת אני זוכר כתב רבינדרנאת טאגור.. בכל מקרה - לא הכרת גורל נדוש!?

למעלה