משעשע אותי...

משעשע אותי...

יש לי חלק חרדי במשפחה- דודים מצד אמא. חלקם.
אני לא חושבת שהם יודעים שאני לא דתיה לחלוטין, אבל הם יודעים טוב מאד ששירתתי בצבא ושאני לא ממש דוסה.
בכל אופן, אתמול היתה אזכרה לסבתא שלי ואני לבשתי את החצאית והגעתי לאזכרה.
כולם ניגשו לומר לי מזל טוב (התארסתי לפני שבוע), גם אחד הדודים החרדים ניגש אליי. וזה הלך בערך ככה:
"המשפחה שלו דתית?"
"אמממ... לא.."
"ולא מפריע לו שתשמרי מצוות?"
"אממ... לא דיברנו על זה, נחליט על זה ביחד.."

טוב, לא שיקרתי
באמת נחליט על זה ביחד- פשוט נחליט שלא..

אח"כ דוד אחר, גם חרדי, ניגש לאבא שלי לומר מזל טוב ושאל אותו אם בן זוגי חרדי

אבא שלי היה בטוח שהוא צוחק וענה לו שכן, אז ההוא המשיך לחקור ולשאול איפה הוא לומד

בקיצור, אני לא יודעת באיזה סרט הדודים שלי חיים, אבל זו כנראה קומדיה שהייתי רוצה לראות בעצמי..

מזל טוב!

באמת מעניין איך המשפחה תקבל את בן זוגך ואיזה אופי יהיה לחתונה, אשמח לעדכונים.

תודה

המשפחה הקרובה אוהבת אותו מאד ומקבלת אותנו כמו שאנחנו. הם יודעים שאנחנו גרים יחד וזה.
המשפחה המורחבת לא יודעת שאנחנו גרים יחד. מתוך 8 אחים ואחיות של אמא אני בקשר טוב עם 4 שהם דתיים לאומיים, והם יודעים שבן זוגי חילוני ושאני גם לא ממש דתיה. הם לא מתים על הרעיון אבל הם שמחים שאני שמחה.
בקשר לחתונה, אחד מאחיי יצא בשאלה גם הוא ונישא לבחורה חילונית והחתונה שלהם היתה ממש יפה. חופה כדת משה וישראל כמובן, וסיבוב ראשון וקצר של ריקודים דוסים שכאלו, ואח"כ זה המשיך כמסיבה רגילה לחלוטין עם מוזיקה ישראלית ולועזית, וזה בערך מה שאנחנו מתכוונים לעשות

היי מזל טוב

איזה כיף לך. אני יותר קרובה להתפגר.. מאשר לרקוד עם אמא שלי בחתונה.

אווף חיים חרא למה לא נולדתי בוסקונסין והייתי מתחתנת בכנסייה יפהפיה עם איזה צעיר שבדי.

היי מזל טוב

ככה בשקט מואביה נישאת לישראלי?
היתכן כדבר הזה בישראל?

צהלו שמים ושושי ארץ

מזל טוב ואושר אינסופי!

yatusha

New member
הזכרת לי שיחה עם סבתא שלי

דיברנו על בן הזוג והיא שאלה אם הוא גר קרוב אלי אז עניתי לה שקרוב מאוד (ככה זה כשגרים ביחד
)

אני מקווה שמישהו אחר מהמשפחה טרח לספר לה בינתיים לפני כל הבילויים הארוכים בחג

Sonic hedgehog

New member
לפחות ההורים יודעים

חברתי למשרד גרה עם החבר שלה כבר כמה חודשים טובים, ההורים עדיין לא פענחו את העניין.

בהתחלה זה היה ככה עם ההורים שלי..

כלומר, הם ידעו שהוא חילוני, אבל לא ידעו שעברנו לגור ביחד. רק אחרי כמה חודשים סיפרנו להם, והמשפחה המורחבת לא יודעת בכלל..

Sonic hedgehog

New member
אני תוהה מתי הורים שלה יגלו

הם ביחד 7 שנים והורים שלה משוכנעים שהם לא שוכבים, אז ניחוש שלי שכנראה יקח להם זמן.

nini132

New member
מזל טוב

רוב המשפחה המורחבת של אשתי בטוחה שאני דתי

אז פשוט מוסיפים לכל מילה שלישית "ברוך השם ישתבח שמו ובעזרתו יתברך"

~ואז נזכרים שאתה בלי כיפה
~

מזל טוב שוב פעם

תודה

לא ממש משנה לי אם הם יחשבו שהוא דתי או לא. פשוט נורא מצחיק אותי שהם חיים בסרט, שהם חושבים שמכל בנות הדודות (ויש המון) דווקא אני אתחתן עם בחור חרדי

think boy1

New member
בכל אופן מזל טוב על האירוסים

אגב, לא מפריע לו שאת דתיה

think boy1

New member
אני מניח שאותי לא ישאלו

כי אני לא מסתיר, לא יכול לשקר את הצד השני בקטע כזה ולא רואה צורך.
כשאי אפשר להתחמק אני מרמז.

טוב, לא שיקרתי..

פשוט לא סיפרתי הכל.
אלו בין כה וכה דודים שאני לא בדיוק בקשר איתם, כך שלא ממש אכפת לי. אם אמא שלי רוצה לספר, היא תספר. לי לא מזיז אם הם יודעים שאני חילונית או לא..

Apparently

New member
מזל טוב!

בד"כ אני עונה תשובות דו משמעיות כאלו, ושומר את השעשוע לעצמי,
אבל במקרים מסויימים שמכרים רחוקים שואלים שאלות טיפשיות אני נהנה לענות בבוטות ולראות את התדהמה על פניהם..

למעלה