משעעעעעמםםםם ^^

Sideitself

New member
משעעעעעמםםםם ^^

ואני כ"כ אוהבת את השאלונים המייגעים והמכוערים האלה... תהנו! שם: גיל: מין: מזל: מקום מגורים: תוכנית אהובה? ספר אהוב: האם אי פעם... יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? אמא נחשבת? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

red butterfly

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: אילת גיל: 16.9
מין: נקבה מזל: טלה מקום מגורים: ראש העין תוכנית אהובה? אפקט הפחד ספר אהוב: שחר האם אי פעם... יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? יש מצב שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? אמא נחשבת? כן
נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא נראה לי דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט כל הלילה הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן
גנבת משהו? אממ כן פגעת בעצמך? לא בכוונה :/ רצית למות? כן עישנת סיגריות? איכ לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? מן הסתם
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא שזכור לי
צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? מה? ;[ קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן :| נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? חחח הרבה מישהוים התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא נראה לי עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? יש לי :/ הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן :/ התביישת בהורים שלך? כן.. מזל שקיבלתי שכל בזמן בשביל להבין שזה טיפשי שיקרת למישהו? מה פתאום
היית מאוהב? כן התעלפת? בערך נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? עוד לא
קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? שן
רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כןןןן שיחקת כדורגל? כןןןן הלכת מכות? חח לא משהו רציני שיחקת טאקי? כמובן שיחקת מונופול? ברורררר שיחקת שש-בש? אני לא יודעת איך
הוצאת מלא כסף על שטויות? כן
הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? ברור היית אובססיבי כלפי משהו? תמיד
היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? חח לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? יש מצב
הברזת למישהו בלי להודיע? כן.. נראה לי התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? תמיד
ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? עדיין מחכה רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן
היית 'צומי' במודע? ברור שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אני לא אומרת אם אני לא מתכוונת הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן :/ השם שלך הופיע בעיתון? כן

BjiJiNaaA

New member
אממ../images/Emo9.gif

וואי משעמם לי ואני עייפהה..
שם: יהלי גיל: 15 מין: נקבה מזל: קשת מקום מגורים: גבעת שמואל תוכנית אהובה? חברים, השמיניה
ספר אהוב: פרחים בעליית הגג האם אי פעם.. יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא.. שחית בעירום? אולי כשהייתי ממש קטנה
חחחח גאד ברחת מהבית? כשהייתי קטנה אבל חזרתי אחרי כמה דקות כי פחדתי התחילו איתך? כן צפרו לך? אמא נחשבת? חחחחחחחחחחחחח
אמא נחשבת
וצפרו נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? חוץ מיום כיפור כאילו? כן.. דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט כל הלילה הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? רק על הלחי
בגדו בך? אממ תלוי איזה סוג של בגידה הרגת חיה בטעות? כן, אוגרים שהיו לי
הרגת חיה בכוונה? לא אמאלה:( גנבת משהו? אממ נראה לי..חחח פגעת בעצמך? לא בכוונה רצית למות? כה עישנת סיגריות? לא איכ, לא מסוגלת להריח בכלל עישנת נרגילה? בע ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא אמיתי אבל
מהשקיות של במבה וכאלה הסתפרת? דהההההה
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן, כדי לעשות ניסויים במעבדת ביולוגיה צללת עם דולפינים? לא
קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? איכ דיי היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? - קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא אבל פעם אחת קרוב וכמעט רצחו אותי נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? דהה התאפרת? כן אבל אנלא אוהבת
רצית להיות משהו שאתה לא? ברור, מי לא.. רצית להיות בן המין השני? מלאאאאאאא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? יש הרגשת שאתה בוגד בעצמך? אממ לאדעת
התביישת בהורים שלך? לאלא מה פתאום שיקרת למישהו? ברור היית מאוהב? כן התעלפת? לא בדיוק נשברה לך שן? לא טפוטפוטפו עשית למישהו היקי? בעע עשו לך? כנ"ל נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? רק בתעודת הערכה של רבעון או איך שלא קוראים לזה, בשנה שעברה שברת עצם בגוף? לא טפוטפוטפו רכבת על אופניים? כן אבל אני לא יודעת בלי גלגלי עזר
רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? ברור, בשיעורי ספורט שיחקת כדורגל? כנ"ל ^^ הלכת מכות? כע, כל יום שיחקת טאקי? מי לא?!?! שיחקת מונופול? דההההה שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כל הזמן
כזאת אני הברזת מבצפר? ברור התחרטת על משהו שעשית? מלא היית אובססיבי כלפי משהו? כן ואני מכחישה את זה
היית מאושר? כן.. אבל לא כרגעP: התנצלת על משהו שעשית? ברור, אם אני צריכה להתנצל אני עושה את זה היית מכור למשהו? לא ממש היית כל הלילה על המחשב? בחופש הגדול התקלחת עם מישהו? כן
כשהייתי קטנה, עם חברות קמת באמצע הלילה סתם ככה? בטח זכרת חלום? המון פעמים נרדמת בשיעור? כןןן והמורה כעסה עליי ממש
מאז אני משתדלת שלא העברת פתקים בשיעור? נו ברור, כבר לא אבל.. תפסו אותך? פעם אחת או משהו ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כע
נכנסת למצב כפית? חחח מלא
ביקרת אצל פסיכולוג? לא, אבל אני רוצה
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כשהייתי קטנה
עכשיו אנלא סובלת גשם צרחת מפחד? ברוווורררר היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כןכן. צעקת על מישהו? נו מה זה השאלות האלה
בטח שכן קינאת במישהו אחר? כן, אני קנאית בטירוף היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? רוב הזמן.. בכית בגלל מישהו? כן. בכית בגלל מישהי? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אני אומרת רק כשאני מתכוונת הופעת בציבור בפיג'מה? במסיבות פיג'מות בכית בסרט? כן, באחי הדב
היית על במה? בטח
היית מחוייב למישהו? כן.. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? אממ נראה לי שכן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? דהה ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? ברור נשבר לך הלב? כן שברת לב? לאדעת השם שלך הופיע בעיתון? כן

A t z a

New member
גאד זה ארוך../images/Emo6.gifנו טוב../images/Emo80.gif

שם:דנה גיל:15.6 מין:נקבה מזל:סרטן!
מקום מגורים:
תוכנית אהובה? חברים,מכושפות... ספר אהוב:הארי פוטר
האם אי פעם... יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? חחח כמעט
שחית בעירום?באמבטיה ברחת מהבית? לע התחילו איתך? כן
...... צפרו לך? כע נשארת ער כל הלילה?כע לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת מישהו?לא
! נישקת מישהו מאותו מין? בלחי
?.... בגדו בך? לא
הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? נמלה
סליחה שושי גנבת משהו?לא!! לא מחנות לפחות
פגעת בעצמך? לא
רצית למות?לא.. עישנת סיגריות?כן עישנת נרגילה?לא ניסית סמים?לא שתית אלכוהול?כן השתכרת?כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן עשית או תכננת לעשות פירסינג?לא עשיתי
אולי יום אחד עשית קעקוע?לא אבל אני אעשה הסתפרת? כן
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? יאפ צללת עם דולפינים? יאפ קפצת כתה?נואופ היית ערום בציבור? לא! היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא
לתקופה ממושכת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?כע
! התאפרת?ברור..ברגע זה אני מאופרת
רצית להיות משהו שאתה לא?ברור רצית להיות בן המין השני? היום
!!!! אערתור תגיד להם איזה דילמה הייתה לי עם העגילים ומה לבחור אז החלטתי להפוך לזכר
התקלחת יותר מפעמיים ביום?יאפ עברת יישור שיניים?יאפ
היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כע התביישת בהורים שלך?לא
שיקרת למישהו?יאפ היית מאוהב?לא התעלפת?לא לגמרי...יענו היה עירפול ואז התמוטטתי בקטנה
נשברה לך שן?קצת עשית למישהו היקי? לא! בעע עשו לך?לאאאאא! נעצרת?לא קיבלת נכשל בתעודה? חס ושלום
שברת עצם בגוף?לא טפו טפו טפו
רכבת על אופניים? כע רכבת על סוס?יאפפפ
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כע
שיחקת כדורסל?כע שיחקת כדורגל?כע הלכת מכות?כע שיחקת טאקי?כע שיחקת מונופול?כע שיחקת שש-בש?כע הוצאת מלא כסף על שטויות? ברור הברזת מבצפר?יאפ
מלא התחרטת על משהו שעשית?ברור היית אובססיבי כלפי משהו?המממ
כן הרבה דברים נו היית מאושר? תמיד
אני בנאדם סופר אופטימי חבל לכם על הזמן התנצלת על משהו שעשית? ברור
היית מכור למשהו? דיאט קולה
היית כל הלילה על המחשב?כע התקלחת עם מישהו?כשהייתי קטנה נו!!!
קמת באמצע הלילה סתם ככה? כע זכרת חלום?תמיד כמעט נרדמת בשיעור?
כן העברת פתקים בשיעור? תמיד תפסו אותך?
ברור ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא! ביצעת אקט מיני בשירותים?נו מה עובר עליכם?! התעקשת על משהו מטופש? יאפ הברזת למישהו בלי להודיע?לא זה רע ואני שונאת הברזות ואי דיוקים בזמנים
התחרפנת? יאפ נכנסת למצב כפית?מלא פעמים
ביקרת אצל פסיכולוג?
אני חייבת לענות על זה? *מסגירה את עצמי* חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן רקדת בגשם?כל פעם ביורה תמצאו אותי רוקדת בחוץ בגופיה
מנהג
צרחת מפחד?ברור היית 'צומי' במודע? אני מניחה שכן
שנאת את עצמך? קצת צעקת על מישהו?מלא! קינאת במישהו אחר?כן אני יכולה להיות קנאית כשאני רוצה
היית גאה בעצמך?כן
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? יאפ!! בכית בגלל מישהו? כן... בכית בגלל מישהי? כן... עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? למשפחה וחברים נחשב??כי אותם אני אוהבת מאוד ואני גם אומרת את זה להם המון הופעת בציבור בפיג'מה?יאפ באתי לבצפר בפיג'מה
בכית בסרט? ת=מ=י=י=י=י=ד!!! אפילו בסיפורי האגדות שראיתי אתמול
היית על במה?כע
היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כע סיננת מישהו בטלפון? כע ניתקת למישהו בפרצוף? כע רצית לצרוח ולא עשית את זה? כע נשבר לך הלב? כע שברת לב? מקווה שלא השם שלך הופיע בעיתון? אממ לא זוכרת לא נראה לי

אני די בטוחה שעניתי עליו כבר פעם../images/Emo3.gif

שם: רעות גיל: 15.9 מין: נקבה
מזל: טלה
מקום מגורים: ראשון! תוכנית אהובה? הסימפסונים ספר אהוב: זה מתחלף.. האם אי פעם... יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? נו סעמק כן עניתי עליו פעם
שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן
פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן
עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן!, שלשום^^ השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? ברור
צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? חחחחחחח לא שזכור לי
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לאאאא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן
התאפרת? כן
רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? אולי ממזמן מזמן מזמן
התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן! עברת יישור שיניים? כן
היו לך משקפי ראייה? עדיין יש רק שאני הולכת עם עדשות
הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן
שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? ברור
שיחקת כדורגל? שנתיים בקבוצת נערות
הלכת מכות? כן
שיחקת טאקי? יאפ שיחקת מונופול? גם שיחקת שש-בש? לא יודעת איך משחקים
הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? יכול להיות פעם כשהייתי פחות חננה
התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן
ועדיין
היית כל הלילה על המחשב? יאפ התקלחת עם מישהו? כשהייתי בת שנתיים או משהו
קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא זוכרת ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא
ביצעת אקט מיני בשירותים? איכססס
התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לאלאא התחרפנת? ברור
נכנסת למצב כפית? כן? ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כןןן^^ צרחת מפחד? חחחח כןן היית 'צומי' במודע? כל הזמן
שנאת את עצמך? אולי צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כל הזמן^^
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן, אבל נו מה תמיד בפורים יש שבוע לפני ימים מוזרים כאלה, אז גם פעם אחת באנו עם פיג'מות
בכית בסרט? כן
מלך האריות
היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן

RTur

New member
אבל למה כזה ארוך? ../images/Emo122.gif

שם: ארתור גיל: 17 מין: בכיף.. מזל: עקרב מקום מגורים: באר שבע תוכנית אהובה? היכל התרבות/חברים/ארץ נהדרת/מה זה השטויות האלה? ספר אהוב: כל ספר של דן בראון האם אי פעם... יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא יודע.. אבל אכלתי משו שגרם לעצמי להקיא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? בערך צפרו לך? אמא נחשבת? כן, גם נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נמלים/ג'וקים נחשב? הרגת חיה בכוונה? נמלים/ג'וקים נחשב? גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? אם אני נופל זה נחשב? רצית למות? לא עישנת סיגריות? פעם אחת הספיקה לי עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? חס וחלילה שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא.. זה לא עובד עליי.. התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? פעם עברה מחשבה כזאת במוחי.. עשית קעקוע? האלה שיורדים אחרי שבועיים נחשב? הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן חחח צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? מה לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? אממ כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא ממש התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? אני באמצע תהליך כזה.. היו לך משקפי ראייה? היו לי ועדיין יש הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא.. על חמור כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? פעם אחת הספיקה לי חח הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? ברור היית אובססיבי כלפי משהו? יכול להיות היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן.. ועדיין מכור היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כמעט.. ממש החזקתי את עצמי שלא לעשות את זה העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? נשמע כמו משו שממש מתאים לי חח הברזת למישהו בלי להודיע? לא בכוונה התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן.. כמעט כל שבוע ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? יכול להיות רקדת בגשם? אולי צרחת מפחד? לא היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? גם צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? יכול להיות בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? עוד לא.. אבל בקרוב אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? מה זתומרת? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? מזתומרת? התעלמת ממישהו בכוונה? כן חח סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? אולי השם שלך הופיע בעיתון? כן

Sideitself

New member
אע :)

עכשיו אני
שם: אור גיל: 15 מין: אישה מזל: מאזניים מקום מגורים: קרית אתא תוכנית אהובה? אוורווד, או.סי.. הממ ספר אהוב? אוקסופורד:) האם אי פעם... יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? אמא נחשבת?
נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? אולי חרקים נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן, אבל לא ממש גוש בשר פרוותי. עדיין בתחום החרקים הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? כן, קצת רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן (ניסיתי) עישנת נרגילה? כן (כנ"ל) ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשיתי עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן o_O השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? חח כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא שזכור לי היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ממושכת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? ממ כן, חד פעמי. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? אהא התאפרת? שחור בעיניים וזהו. אלא אם כן פורים נחשב O: רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא, לא זה התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לאO: התביישת בהורים שלך? נו כן, פעם, קצת. שיקרת למישהו? אמא. היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? לא :( עשו לך? כן נעצרת? לא ממש קיבלת נכשל בתעודה? ממ כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? הו יא רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל?
שיחקת כדורגל?
הלכת מכות?
שיחקת טאקי?
- אני מלכת
הטאקי:) שיחקת מונופול?
שיחקת שש-בש?
הוצאת מלא כסף על שטויות? חחח תמיד. הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? חרטה על דברים שעשיתי זה בערך מה שאני מרגישה כל הזמן היית אובססיבי כלפי משהו? כן, וגם מישהו
היית מאושר? אוי, כן. התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן. קולה, מחשב, אוכל, אנשים מסויימים היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך? פעמיים אולי ביצעת אקט מיני בבית הספר? ח המ לא. אבל אני בהחלט אקח את זה כאתגר O: ביצעת אקט מיני בשירותים? כן התעקשת על משהו מטופש? חחח לא מעט פעמים:) הברזת למישהו בלי להודיע? מורה לסקסופון >< התחרפנת? כן, אבל לא לגמרי. [לא עד כדי כך שנאלצו לשלוח אותי למחלקה סגורה נכנסת למצב כפית? המ ? ביקרת אצל פסיכולוג? עוד לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? ח כן רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? לא היית 'צומי' במודע? כן:) שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט? הו יה היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
[אני אף פעם לא צורחת כשאני רוצה..] נשבר לך הלב? כן שברת לב? ממ כן. השם שלך הופיע בעיתון? של בצפר D: וגם של הקריות

Sideitself

New member
ח נראה לי שה"אמא נחשבת?" זה פשוט

חלק מהתשובה מאיפה שהשאלון נלקח

Sideitself

New member
וואו..

את לא חייבת לצעוק את זה.... שאנשים לא ישמעו.. O: חחח סתם D: איפה את לומדת? [אע, בטח רוגוזין ובטח את באותה שכבה שלי ובטח... אממ נו. זה תמיד קורה ;[]

עונה../images/Emo178.gif

שם: צליל גיל: 13 מין: נקבה מזל: שור
(נו.... טוב זה הכי קרוב לשור! ואלי
חחח סתם) מקום מגורים: עזבו סתם חור... בצפון תוכנית אהובה? יש המון! ספר אהוב: קיץ אחד ביחד האם אי פעם... יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא... אולי כשהייתי קטנה... שיחקתי אותה אמיצה
התחילו איתך? אממ אפשר להגיד... צפרו לך? אמא נחשבת? כן... חחח נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? בטח! דיברת בטלפון כל הלילה? כן! הרגת מישהו? חס וחלילה... נישקת מישהו מאותו מין? בלחי... בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? נמלים, עכבישים? גנבת משהו? אממממ לא
פגעת בעצמך? נפשית, לא! פיזית, כן... נפלתי..
חחח רצית למות? לא! עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? כן... פעם אחת ניסית סמים? חס וחלילה שתית אלכוהול? יין אדום(?!)
השתכרת? לא התנשקת? ממממממ לא.. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן! עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? בטח השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? חחחחח כן צללת עם דולפינים? לא
קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? אולי כשהייתי קטנה בבריכה
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כמעט
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן אבל לא בהגזמה... רצית להיות משהו שאתה לא? בטח! מי לא רצה להיות משהו שהוא לא? רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? בטח עברת יישור שיניים? עוד מעט גשר
היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? חחחחח לא ממש... אתם יודעים... לפעמים הם קצת עושים בושות! שיקרת למישהו? בטח, מי לא? היית מאוהב? עכשיו... בערך
התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? ? עשו לך? נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן... בגיאומטריה.. שברת עצם בגוף? עצם החזה
חחח רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא מפחדת רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? 4 שנים! שיחקת כדורגל? לא הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כן... חחח מי לא? שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן
הוצאת מלא כסף על שטויות? והרבה! הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? אממממממ לא נראה לי... היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? כן
עכשיו! חח התנצלת על משהו שעשית? בטח היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן.. זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן... פעמיים לפחות! זה היה מצחיק
העברת פתקים בשיעור? בטח תפסו אותך? בטח... פעם אחת היא הקריאה הכל...! זונהה (סלחו לי!) ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? בטח! הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? מלא פעמים נכנסת למצב כפית? כן! ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן!!!! היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? בטח קינאת במישהו אחר? בטח היית גאה בעצמך? כן
חחח הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן... הזלתי דמעה עשית משהו שלא חשבת שתעשה? סביר להניח שכן... אבל אניח לא זוכרת... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? חחחחח אמא זה נחשב ציבור? בכית בסרט? בטח היית על במה? בטח היית מחוייב למישהו? כל אחד מחייב למישהו אחד לפחות! הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? אממממ לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן
סיננת מישהו בטלפון? בטח ניתקת למישהו בפרצוף? בטח רצית לצרוח ולא עשית את זה? בטח נשבר לך הלב? לא שברת לב? לא השם שלך הופיע בעיתון? כן!! חחח

mic22

New member
עונה בדיליי

שם: מיכל גיל: 15 מין: נקבה מזל: קשת מקום מגורים:
תוכנית אהובה? חברים
ספר אהוב: THE GIVER :) האם אי פעם... יצאת מהמדינה? יאפ אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שזכור לי שחית בעירום? אולי כשהייתי ממש ממש קטנה ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? אמא נחשבת? אמא נחשבת זה חלק מהשאלה?
וכן
נשארת ער כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? יום כיפור
דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא
ולמה נראה לכם שמישהו יתוודה לו פה?
נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שאני יודעת
הרגת חיה בטעות? נמלה וכאלה נחשב? הרגת חיה בכוונה? רק יתושים מסחירים וכאלה גנבת משהו? לא נראה לי פגעת בעצמך? חס וחלילה רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן
אבל בקטנה כזה השתכרת? לא התנשקת? חמודים ולא עניינכם
ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כנל
עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא.. (באוזניים לא נחשב נכון?
) עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? חחח לא זוכרת צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא
לתקופה ממושכת? לא! קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? קצת רצית להיות בן המין השני? לא
התקלחת יותר מפעמיים ביום? יכול להיות עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא.. התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן... מי שאומר שלא משקר
היית מאוהב? לא התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עניינכם ג'יז
עשו לך? כנל
נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא
שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? לא
רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? יש מצב שיחקת כדורסל? רק כשמכריחים בספורט
שיחקת כדורגל? כנל הלכת מכות? לא.. שונאת שיחקת טאקי? ברור! שיחקת מונופול? יאפ שיחקת שש-בש? יאפ הוצאת מלא כסף על שטויות? כן קורה כל הזמן
הברזת מבצפר? כן קצת
התחרטת על משהו שעשית? כן.. היית אובססיבי כלפי משהו? לא חושבת היית מאושר? יאפ התנצלת על משהו שעשית? ברור היית מכור למשהו? קרח
היית כל הלילה על המחשב? יכול להיות התקלחת עם מישהו? אוקי די עם השאלות האלה
קמת באמצע הלילה סתם ככה? יאפ זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? יאפ תפסו אותך? אולי פעם פעמיים ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא
ביצעת אקט מיני בשירותים? זה מזה לא עניינכם
התעקשת על משהו מטופש? יכול להיות הברזת למישהו בלי להודיע? לא נראה לי התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? חחחח כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? המ... לא נראה לי רקדת בגשם? לא
צרחת מפחד? אני לא צורחת כשאני מפחדת
היית 'צומי' במודע? ברור
שנאת את עצמך? אולי אבל ממש מזמן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? יאפ.. היית גאה בעצמך? יאפ
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? אולי בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? זה לא חייב להיות רומנטי נכון? אז כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא זוכרת אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? למשפחה
הופעת בציבור בפיג'מה? לא
בכית בסרט? יאפ כל הזמן היית על במה? יאפ
.. היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? קצת התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן
רצית לצרוח ולא עשית את זה? מה? נשבר לך הלב? לא שברת לב? לא נראה לי השם שלך הופיע בעיתון? עוד לא

למעלה