"משעממ לי"

"משעממ לי"

ואל תשלחו אותי לקרוא ספר בילדותי בכל פעמ שאמרתי "משעממ לי" היו שולחימ אותי לקרוא ספר המ לא ידעו שבכל שעורי פיזיקה קראתי ספרימ מתחת לשולחנ נו טוב.......בעוד כמה שעורימ

magy

New member
הילי, מודיעה בהכנעה......

שגם לי נורא משעמם,,,,ומחכים לי מספר ספרים.....עיתון שעוד לא קראתי היום.... ולא בא לי......בא לי משהו........שלא מחכה........ אז נורא משעמם לי......|

magy

New member
יוסי בנאי ואבנר חיזקיהו

שיחקו פעם (במערכון) משחק..... כל אחד מהם בחר מספר.....בלב........ואחר כך אמרו בקול רם למי שהיה מספר יותר גבוה....ניצח. הייתה מילה שאמרו.....שמכפילה את המספר......... אחד מהם, תמיד ניצח......... מעורפל לי המערכון......... מי זוכר?

magy

New member
ניזכרתי

המילה היתה .......קונטרה.........ו- רקונטרה......

שקדי

New member
אם את שואלת אותי.......

ולפי ההנהון בראש אני רואה שהתשובה חיובית זהו מערכון של קישון ששוחק ע´´י אורי זוהר ועוד מישהו...אולי טופול היה באמת קונטרה ורה קונטרה אבל שיא השיאים בהכפלה וללא מענה היה.......בן גוריון.......נשבע

magy

New member
אם הפרטים שכתבת נכונים

אז המח שלי נדפק כהוגן...... אני אפילו לא זוכרת כבר, מה עשיתי הבוקר........ ממש ערפל..........אורי זוהר??????

magy

New member
מה היה עם בן גוריון?

חוץ מזה שנהג לכתוב מכתבים או אולי יותר לאישה בצרפת......

שקדי

New member
מגיע לו...........

מכירה את השיר של מתי וגרוניך בתקליט של מאחורי הצלילים שיר שמאד אהבתי בזמנו מגיע לו שיכתבו עליו שיר הדמות הזאת שהפכה ציור וכו......... אחחחח......איזה תקליט ענק

שקדי

New member
מעדיף להחליף את האותיות......

או כמו ששרו הגששים זמזם אשה .....אשה זה כמו שקד

תקליט ענק

מגיע לו שיכתבו עליו שיר. הדמות הזאת שהפכה ציור. הראש המקריח, השער הלבן, חיתוך הדיבור של האיש הקטן. על כן..מגיע לו. שיכתבו עליו שיר. גרוניך וכספי במיטבם איפה ישנם עוד תקליטים כמו התקליט ההוא..

anatroshu

New member
להזכירכם

שלום לכם אמנם הקטע נכתב ע" קישון ולקוח מתוך הסרט ארבינקא.

שקדי

New member
הכי כדאי לשחק ב........

ובשבילי זה כבר נוסטלגיה.......באבא ואמא......

שקדי

New member
צודקת וצודקת............/images/Emo22.gif

זה הרי שייך בכלל לפורום האחר אני מעמיד את עצמי שעתיים בפינה

magy

New member
תשמרי על הילד (שקדי)../images/Emo13.gif

אני הולכת לישון

שקדי

New member
הילד גם.........

הולך לשות לעצמו כיבוי (מ)אורות ליל מנוחה בנות חביבות............ אל תעשו שום דבר שאני לא הייתי עושה........

למעלה