אם אין אני מי לך... בבקשה
מ מטבע הדברים New member 5/10/06 #34 ../images/Emo3.gif,,,,../images/Emo35.gifמ'זתומרת..? אם תהית בקשר לכריך המתלווה לקפה.. אז לחם מקמח מלא,,והמילוי משאירה לך.. למלא.. שיהיה מעניין ומקורי.. במילא כבר צהריים זה יכול להסתדר נהדר.. אני פה מחכה..
../images/Emo3.gif,,,,../images/Emo35.gifמ'זתומרת..? אם תהית בקשר לכריך המתלווה לקפה.. אז לחם מקמח מלא,,והמילוי משאירה לך.. למלא.. שיהיה מעניין ומקורי.. במילא כבר צהריים זה יכול להסתדר נהדר.. אני פה מחכה..
D dardara New member 4/10/06 #10 ערב טוב לך גם שמים ../images/Emo140.gif מחמד לראותך כאן והנה אף אחד כבר לא לבד כולנו כאן יחד בקסומים המשך ערב נעים
ערב טוב לך גם שמים ../images/Emo140.gif מחמד לראותך כאן והנה אף אחד כבר לא לבד כולנו כאן יחד בקסומים המשך ערב נעים
א אני ליאור New member 5/10/06 #17 שמשעמם לי אני מנסה להעביר את הצפרדע ת'כביש היא תמיד נדרסת לי אני לא אוהבת שדורסים אותי אז אני מנסה כל פעם שוב ושוב מקווה שאצליח להעביר רת המשחק לפה ליאור
שמשעמם לי אני מנסה להעביר את הצפרדע ת'כביש היא תמיד נדרסת לי אני לא אוהבת שדורסים אותי אז אני מנסה כל פעם שוב ושוב מקווה שאצליח להעביר רת המשחק לפה ליאור
א אני ליאור New member 5/10/06 #18 איזה כף הצלחתי זה עבר זה עבר איזה גאונה שאני אז ווקשה עם החיצים תספרי לי אם הצלחת רגע תכף עוד משחק ליאור
איזה כף הצלחתי זה עבר זה עבר איזה גאונה שאני אז ווקשה עם החיצים תספרי לי אם הצלחת רגע תכף עוד משחק ליאור
א אני ליאור New member 5/10/06 #19 ועוד משחק למשעמם משחק זכרון אופו יש ת'צורות צריך צמדים של אותו דבר ליאור