משעמם! מה עושים?
מ מ י ש ה י20 New member 13/5/07 #2 אם כבר מתלוננים אז.... כואב לי הראששששששששששששש פשוט מתפוצץ!!!! כמו שבחיים לא היה לי וגם יש לי עוד כל מיני תופעות (שחלקם כבר עברו..)...אבל אני אשאיר את זה לעצמי אמיתי, טוב...בעצם אני לא אפתח פה לשטן....
אם כבר מתלוננים אז.... כואב לי הראששששששששששששש פשוט מתפוצץ!!!! כמו שבחיים לא היה לי וגם יש לי עוד כל מיני תופעות (שחלקם כבר עברו..)...אבל אני אשאיר את זה לעצמי אמיתי, טוב...בעצם אני לא אפתח פה לשטן....
R rotesh8 New member 13/5/07 #4 וואי וואי גם לי עוד מאתמול, וזה ממש מעצבן לקחתי עכשיו שניים אקמול, נראה אם זה יעזור
ס סתם תחת New member 13/5/07 #3 כן כן תבכו... אני חולה ובעבודה והייתי חולה כל הסופ"ש... ויש לי להיות פה עד 20:00 !! כן !
E E i n a v 1 1 1 New member 13/5/07 #5 אז בטח לא משעמם לך../images/Emo3.gif אגב מה יש לך? ותרגישי טוב במהרה
ס סתם תחת New member 13/5/07 #6 תנק יו.. סתם התקררות עקב שינויי מזג האויר (והמזגנים יימח שמם..$#@$$45 !!)
B b0redavid New member 14/5/07 #8 הממ, רוצה שאני ארקוד למענך? אבל תדעי מראש שזה יעלה לך, והבקיני המנומר שלי לא מקבל מטבעות.. (יש כבר שתיים שם, תודה.)
הממ, רוצה שאני ארקוד למענך? אבל תדעי מראש שזה יעלה לך, והבקיני המנומר שלי לא מקבל מטבעות.. (יש כבר שתיים שם, תודה.)