משעמם.! יש פה מישהו שבא לו לדבר על משהו מעניין ממש ממש משעמם לי
א אסי סרחנה בנשמה New member 1/9/06 #5 חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo194.gif לספר על עצמי אתה נשמע כמו איזה ערס שמתחיל איתי באייסי [לא לפגוע כן?]
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo194.gif לספר על עצמי אתה נשמע כמו איזה ערס שמתחיל איתי באייסי [לא לפגוע כן?]
D dh111 New member 1/9/06 #6 ממש.. 1.אני ההפך הגמור מערס 2.יש לי חברה כבר שלוש שנים אז אני בטוח לא מתחיל איתך 3.אני בכלל לא מכיר אותך איך אני אתחיל איתך 4.את לא יודעת כמה משעמם לי זה משפט פתיחה של מישהו מאוד משועמם שאין לו מה לעשות ב 1 וחצי בלילה
ממש.. 1.אני ההפך הגמור מערס 2.יש לי חברה כבר שלוש שנים אז אני בטוח לא מתחיל איתך 3.אני בכלל לא מכיר אותך איך אני אתחיל איתך 4.את לא יודעת כמה משעמם לי זה משפט פתיחה של מישהו מאוד משועמם שאין לו מה לעשות ב 1 וחצי בלילה
א אסי סרחנה בנשמה New member 1/9/06 #7 חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif טוב זה הי בצחוק מה לקחת את זה קשה חחחחחחחחחחחח
D dh111 New member 1/9/06 #8 על תדאגי רגוע.. הכי רגוע שיש עם בא לך כנסי לאיסי שלי זה מטריד לדבר ככה.. 213282268
F Funky Giraffe New member 1/9/06 #4 תדליק עסק שחור (גלגלצ) סוליקו שורפים את האולפן, עכשיו יש שלומי אלון, מקודם היה פי אר טרופרז חדש סט מטורף
תדליק עסק שחור (גלגלצ) סוליקו שורפים את האולפן, עכשיו יש שלומי אלון, מקודם היה פי אר טרופרז חדש סט מטורף