משעמם!!!

alexandron

New member
משעמם!!!

די. כמה כבר אפשר לעבוד ולישון ולעשן ולישון?! אני צריכה חברים. מישהוא יודע איך מוצאים חברים? אני כבר המון זמן חושבת על זה אבל פשוט לא יודעת איך עושים את זה... נניח, התחלתי פעם או פעמיים לדבר קצת עם אנשים שלומדים איתי, אבל איכשהוא זה יוצא לא נעים והם משעממים אותי נורא מהר. זה אפילו לא מגיע להיכרות. רק כשאנשים מתחילים לדבר איתי זה לפעמים יוצא מעניין אבל זה לא קורה. אז- מישהוא יודע איך מחפשים חברים? טוב, אז כמובן שזו חצי בדיחה. סתם משעמם לי ואני מכלה זמני בוירטואליה שגם היא לא בדיוק שוקקת חיים...

מי סוגר אותך בבית?

צאי, טיילי, תנשמי אויר צח ומי יודע. אנישים מכירים בכל מיני מצבים מוזרים.

שחשוחון

New member
הייי יש לך מסנג'ר?

גם לי אין חברים, רק "וירטואלים " באייסי שכבר הלך לעולמו ובמסנג'ר שעדיין פועל, אני גם לא יכול לישלוח מסרים עכשיו

alexandron

New member
לא הבנתי

מה זה אייסי, ואיפה אתה לא יכול לשלוח מסרים, ואת ההקפצה גם. מה, כמו בצבא, כאילו?

מי ישן?

אני העברתי את הסופ"ש בניסיון לפתור מבחן בית קשה להחריד

איך מחפשים חברים../images/Emo35.gif

תולים שלטים
סתם.. אמממ... כנראה שאת פשוט לא מלאה באנרגיות כרגע בשביל להכיר אנשים חדשים אם הם משעממים אותך כל כך מהר.. כנראה שאת זקוקה לאנשים מרגשים ביותר על מנת שיעניינו אותך אהה
אמממ... תנסי להתגשמש ותאפשרי לעצמך להתחבר לעולמם של אחרים, ותראי איך העולם שלך משתנה בהתאם
רן.

בטח אין כוח

לשמוע על החיים של האנשים אחרים , כשהחיים שלך בעצמם לא סגורים קורה לי מלא שאני מאלצת את עצמי לשמוע את חברה שלי מספרת לי על הכאבים שלה באוזן , ואיך היא הולכת לרופאים. וזה ממש לא בקטע שלי, אבל אני מקשיבה לה כי היא צריכה את ההרגשה שהכל בסדר. ומחר היא תגמול לי על זה.... אבל באמת שלפעמים הפלאפון מצלצל , ואני לא עונה , אין לי כוח לשמוע על החיים שלהם .... בלה בלה קשה בלה בלה חרא בלה בלה בלה אף אחת לא רוצה אותי .... מצאתי כמה בנות , שאין מחוייבות איתן לדבר כל יום , אין צורך להוכיח להן שאני יותר טובה , חכמה יפה , סתם נטו אני ולהשתכר איתן לפעמים . אז אני מדברת איתן פעם בשבוע , ואם אין מה להגיד אז חודש, בסוף חוזרת אליהן ומוצאת שעדין הקשר חזק. הכל תלוי בבן אדם ואיפה הוא נמצא בחיים

למעלה