משעמם. . .

משעמם. . .

בזמן האחרון יש פחות סיפורים ומתחיל להיות ממש משעמם. אז מי שיש לו כישרון שיתחיל לכתוב. יאללה חבל"ז!

דג שביט

New member
הבעיה

שהמנהלים לא אוהבים שכותבים מסלולרי וזה מוריד חלק מהכותבים המוכשרים

דווקא אני, כמעט את כל מה שאני כותב

אני כותב דרך הסלולארי, ולא נראה לי שהמנהלים לא אוהבים אותי(זאת אומרת, אני מקווה שלא. באג, מודה? מה אתם אומרים?)

bugbuster

New member
דברים בשם אומרם. "המנהלים" במיקרה

כאן הם לבטח "מנהל אחד." (אגב, אני מכיר אותו, איזה טיפוס.) ואכן אינני מסתיר את סלידתי מהגולש הסלולארי. לא מהגולש עצמו, אלא ממגבלות הגלישה. מכמות התווים המגוכחת האפשרית בגלישה הסלולארית. אני מביא לדוגמא כתיבה שלך, ממש אותה זו שהתייחסתי אליה במסר אליך, הכתיבה משתרעת על שש הודעות. כאשר היא מכילה: 606 מילים, תווים עם רווחים 2702 תווים ללא רווחים 3308 נפח התווים בהודעה בפורום הוא 6500. הווה אומר שכל אותן הודעות היו נכנסות להודעה אחת ויחידה. אני חוזר, במקון שש הודעות, הודעה אחת ויחידה! צורת ההודעה הקצרה הזו איננה מתאימה לפורום שנושאיו הם כתיבות. אין לכך קשר לך באופן אישי, או לכל גולש אחר. כשלעצמי פניתי לתפוז, (מתוך ידיעה שלא אסתייע,) והצעתי לאפשר מתקונת של טיוטא או "דף איסוף," כלומר "שטח איכסון" כל שהוא, אולי במתקונת קובץ וורד, שיהיה דף עבודה לגולש הסלולארי וממנו ישלח את הודעותיו אחרי קיבוץ ועריכה. (לא נחלתי הצלחה עם הצעתי לתפוז, בהמעטה.) אינני רוצה להישמע בוטא יתר על המידה, אך לו הסבר שכזה, (והוא די דומה לזה שכבר ניתן לך במסר פרטי,) חוסם ועוצר אותך מלכתוב, אז אנא שנס מותניך, היתגבר ואזור עוז.

ניינציק

New member
צודק מאד.

למה באגבאסטר לא כותב. אם יש לו את הכשרון. שיכתוב. אני אין לי... זה לא חוכמה סתם להיות מנהל. לא חושבים?

niki love

New member
בבקשה מתוק ...

כשאין לי מה לכתוב, גם אני לא כותבת. אבל אז אני לא מתלוננת, שאין לי מה לקרוא ...

למעלה