משעמם!

משעמם!

אז אני מוסיף תמונה של טרנט רזנור וטול ביחד, סתם כי אין לי מה לעשות

Superunknown1

New member
../images/Emo45.gif

חולה על טרנט רזנור. האיש הכי מוכשר במוזיקה לדעתי.

MelodicTruth

New member
מיינארד וטרנט

הם ללא ספק האנשים הכי מוכשרים שיש לתעשיית המוזיקה להציע....טייפוורם זה פשוט השילוב המושלם בין שלושת הלהקות האהובות עלי Tool\apc\NIN

ראיתי את התמונה הזאת פעם ...

ראיתי את התמונה הזאת פעם יכול להיות באתר של טייפווארמ או איי פי סי?.. מיינרד ניראה מוזר...

j i m m y

New member
מי אילו בכלל Tapeworm?

איך זה שבכלל לא שמעתי עליהם.. מה הם עושים ? מי בהרכב חוץ מTOOL וטרנט ? כמה זמן הם קיימים ? כמה אלבומים הם כבר הוציאו וממתי הם התחילו ? מי מהפורום אוהב אותם ומה יש להגיד עליהם ? איזה שירים אתם הכי אוהבים שלהם ?

Tapeworm

Tapeworm הוא פרויקט אולפן של Nine Inch Nails שהתחיל ב-95' (
) הכוח המניע את הפרויקט הזה הוא בעיקר דני לונר וצ'רלי קלוסר, תפקידו של רזנור לא כל-כך ברור... הסאונד שלהם הוא בכיוון של "אינדסטריאל": מיקצבים חשמליים, הרבה גיטרות ושירה אגרסיבית. חוץ מנגנים וטכנאים מ-Nine Inch יש גם אורחים מפורסמים, בינהם: מאינרד מ-Tool, פיל אנסאלמו מ-Pantera, פייג' המילטון מ-Helmet וגם רשימה ארוכה של אומנים לא רישמיים כמו: מרלין מנסון, בילי הורדאיל (מ-A Perfect Circle), רוב זומבי, פלאיק לורנז (מ-Rammstein), פרי פארל (מ-Jane's Addiction) ועוד... רזנור אמר בראיון שהדיסק צריך לצאת במהלך שנת 2000, אבל הוא לא יצא
. ניסית למצוא משהו על האלבום של הלהקה (אני אהוב לעשות פרויקטים) ולא מצאתי כלום. עד עכשיו הצלחתי למצוא שני קטעים שלהם ב-Kazaa, אחד-Fiest, קטע אינסטרומנטאלי ברובו, די נחמד. שני-Vacant, מהופעה חיה של A Perfect Circle מפברואר 2001, ששומעים שם את מאינרד אמר לפני השיר: "This next song has been just a rumor for the last two years... This is a song that I did with Danny Lohner for the Tapeworm project... We 'spiced it up' a bit" ואחרי זה שומעים משהיא צועקת לו:"You are God!!!" רזנור לא היה כל-כך מבסוט מהרעיון שמשמיעים משהו שהוא עבד עליו לפני שזה מוכן, אבל זה כבר לא משנה. בדצמבר 99' הופיע כתבה על Tapeworm ב-Kerrang! כשבכותרת משנה כתוב:"NIN, Tool ו-Pantera משתפים פעולה ב-Tapeworm. אבל האם אי-פעם נשמע את זה?" להתחשב בעובדה שרזנור עסוק בלעבוד אם זאק דה לה רוצ'ה, לא נראה לי.

Savant

New member
Tapeworm

ובכן, אני לא יודע הרבה על הפרוייקט, אבל על המחשב שלי יש את השירים הבאים: Apprendage Born To Breathe Burn Chemical Fading Fiest Metal (Lee Completion mix Slowdriver Soul The Climax Of Evolution Vacant Warlock תסלחו לי אבל אני לא יודע בדיוק מי ישתתף באיזה שיר, דבר אחד אני כן יודע: טרנט רזנור מבצע את הווקלים במרבית השירים. בנוסף לזאת, בשונה מ-NIN, טייפוורם נוטים יותר לכיוון האלקטרוני, והם פחות תעשייתיים מ-NIN. ניקח לדוגמה את Slowdriver שהוא השיר הטוב ביותר שלהם לדעתי, הוא טכנו. אם מישהו מכיר את Front Line Assmebly, אז תחשבו בכיוון הזה.

Superunknown1

New member
מה?

אני לא מצאתי בקאזה כלום, אבל.. פרונט ליין? אני אחוז תקווה שלא.

the use

New member
תוריד את pharmaphsyculogical

99 אחוז שיש פה איזה שש שגיאות כתיב. אבל תנסה. ('טינג'.... 'טינג'....)

למעלה