משעמם!

• פותח הנושא TTB
  • פורסם בתאריך

TTB

New member
משעמם!

הכול משעמם אין שום ענין בחיים שום דבר כבר לא מסעיר לא חדשות לא עיתונים לא עבודה לא כלום הכול מובן גם החידוש הטכנולוגי הכי מדהים כבר לא מענין הימים עוברים וממלאים תחושה עמוקה של בזבוז זמן פשוט בזבוז מ ש ע מ ם פשוט אין מה לעשות אין!!!!!! לאן אנחנו יוצאים לסרט - משעמם לפאב משעמם! לבית קפה משעמם!! למסעדה משעמם!!! לשחק ביליארד משעמם!!!! לשחק באולינג משעמם!!!!! לקניות משעמם!!!!!! אין שום דבר חדש הכול אותו דבר הכול כבר עשינו והכול אותו הדבר כל האנשים זהים כל הנשים כקבוצה וכל הגברים כקבוצה אחרת נמאס מהכול חברה גם אין כי הם פשוט משעממות כל אחת שאני יוצא איתה יותר משעממת מהשניה מאכלסים אותנו בקוביות בבנינים בבית בעבודה בלימודים בחדר כושר כשבעצם אנחנו אמורים להיות בחוץ בטבע עובדים בשדה רצים על הים לומדים את החיים בקיצור זאת הבעיה שלי פשוט נמאס ואני בן 22. תודה.

nutmeg

New member
עכשיו גילית

ששעמום לא קשור לפעילות. יופי! אדם יכול להיות עסוק עד האזניים ובכל זאת להיות משועמם - ולהיפך - ספון בביתו בלי רגע דל. שיעמום קשור לערכים שאתה שם על חייך ולא על פעילות או ערכים של אחרים. למשל - אולי תנסה להסביר איך קרה שאיבדת את הסקרנות שלך? איך קרה שאינך מוצא עניין בשומדבר? איך קרה שבגיל 22 אינך יכול למצוא טעם ומשמעות בכל מיני דברים? הבעיה היא שאם ממשיכים ככה בלי להיות מעורב בחייך שלך הריקנות משתלטת. כדי לצאת מהלופ הזה אתה חייב - בלי קשר לחברים או אנשים אחרים - להתחיל לגלות מחדש את עצמך ואת הדברים שהם ערכיים בעיניך. נסה לחשוב למה בעצם אתה נגרר לבאולינג כשמה שאתה באמת רוצה זה לעבוד בשדה (למשל)?

zimes

New member
שאלת וענית!

לך תעבוד בחקלאות, תגור במושב, תרוץ בים, תתחבר ל"rainbow", תחיה באופן טבעי, ותהנה! אם אחד הרעיונות פה לא משעמם אותך - אשמח לפרט!

TTB

New member
איך?

כל זה יפה אבל קשה מאוד לביצוע ואיך מתחברים ל "RAINBOW" ? תומר.

zimes

New member
לאיודעת

נסה פה, בדף בו דיברו על rainbow. ובכלל, נראה לי שאתה יכול למצוא חברים ורעיונות באתר הקהילתי של באופן טבעי. אבל... אחרי שתמצא את עצמך גר באיזה חור בגליל, מגדל ילדים בלי חיתולים, פותח עסק משפחתי עם הילדים בחינוך ביתי, וממשכן את עצמך בשביל אוכל אורגני טבעוני, אחרי כל זה, כשתריב בגלל זה עם הוריך, אל תבוא אלי בטענות! בוא לפורומפי להתיעץ.

צימעס, מה נהיה?

הבחור התחיל ואמר שהוא משועמם, וכבר את שולחת אותו לגור בחור בגליל, בלי חיתולים ובלי כלום? הילד בן 22 !!! לי זה נשמע שהוא מחפש איזשהו עומק ומטרה בחיים, ואני מצטרפת לשאלותיה של נוטמג ושואלת מה בכלל הוא עושה בחיים שלו, הוא עובד? הוא לומד? איפה הוא גר? מה כן היה מעניין אותו לעשות? מה מצבו הכלכלי? האם הוריו אירופאיים והאם הוא רווק. (טוב, שתי השאלות האחרונות לא רלוונטיות בעצם).

zimes

New member
לא בדיוק

האיש רומז שנמאס לו מתרבות הצריכה, מתרבות הבילוי-בהמון-כסף-לשרוף-זמן-בלי-משמעות. אני הצעתי לו כמה רעיונות לאורח חיים שונה (ראי הודעתי הראשונה). את החור בגליל-בלי-חיתולים הוא עלול למצוא בעצמו בעוד כמה שנים, ומכך הזהרתי אותו
(כדי שאח"כ אוכל לפזם "שלא תגידו שלא אמרתי") > לצימעס אין כח למצוא עכשיו את הדפים הרלבנטיים באתר של באופן <

למעלה