צופיפניקית1
New member
משעמם....!
אנשים, אתם לא כותבים... לא מגיבים, יאללה תתחילו להחיות את הפורום... תיכנסו יותר ותביאו את חברים שלכם!!! וכל הכבוד לגלי ולחמשושיות בניין על כל האלכנוסים שהן פותחות
! ושירושקין, אמרת שתימצאי לי הודעות לטאג-ליינס, לא? אז נהפוך את זה לאלכנוס ´איך היה לי היום´... אז לי היה יום מאוד מעניין (כן, בטח...), לא יה לי כוח בבוקר ללכת לבי"ס, אז נישארתי בבית ולמדתי לשני מיבחנים (מתמטיקה וכימיה) שיש לי ביום ראשון, ואין לי זמן אחר להיתכונן אליהם (יום ו´ יש לאחותי בת-מיצווה ויש יום עבודה ובשבת יש לנו לונה פארק ואח"כ טקס אש...) וב17:00 יש לי ישיבת צוות, אחנו צריכים ליכתוב מערך שלם בישיבה אחת!!! וצריך להגיש אותו אתמול... פשוט לא הייתה לנו שנייה פנוייה ליכתוב אותו בזמן...
ועד אז אני ממשיכה לילמוד, אני ממש לא יכולה להיכשל אצל המורה הבן-ז**ה הזה למתמטיקה, כי גם ככה הוא שונא אותי... (אני חייבת לספר עליו... איי! מצאתי רעיון לאלכנוס - מורים שאנחנו שונאים...
) נועה.
אנשים, אתם לא כותבים... לא מגיבים, יאללה תתחילו להחיות את הפורום... תיכנסו יותר ותביאו את חברים שלכם!!! וכל הכבוד לגלי ולחמשושיות בניין על כל האלכנוסים שהן פותחות