חחח כן ההא
יכולתי לתת לאיזה מבחן מפגר שציונו נקבע סטטיסטית להחליט בשבילי
שמחה שהמבחן בחר בב"ש
זה פשוט טיפונת מעצבן
את היית צריכה לראות
הוא דיבר כל כך ברצינות כאילו הוא עוד 12 שעות מארגן לך אוטובוס ממוזג עם נהג צמוד שאת רק צריכה להכנס אליו והוא יקח אותך לאילת ויפתור לך על הדרך את כל הבעיות ובעצירה בארומה חצבה הוא גם יביא שלום עולמי
ואז את סופ"ש שלם בוכה (אני רצינית)
וביום ראשון את נפגשת עם כל הזבי חוטם האלה משנה א' (לא כי הם צעירים, כי חלק מהם פשוט מעצבנים, יש להם כמה חברה שאנחנו בטח נסתדר אבל יש גם אנשים בעע קצת)
ומדברים ואת רואה שהרוחות הם אמנם לכן אבל יש כאלה (אולי אפילו אחד מהשנה שלך) שיש להם כל מיני הערות מה זה מפגרות
"ומה אם אני רוצה לעשות את הקורס הזה בזמן שאני עומדת על הראש ואוכלת נקניקיה? באילת אי אפשר"
(אני רצינית זה היה בכזה קטע)
יש לנו אחד מהשנה שלי, דווקא חשבתי שאנחנו די חברים טובים, עד שמאז שאין לנו ממש קורסים ביחד הוא לא מדבר איתי בכלל..אבל אני לא מאלה שלוקחות ללב, תמיד לקחתי את הקשר שלנו בעירבון מוגבל
בכל מקרה, יש לו חברה משנה מעלינו שגם פרסה, אז היא כאילו אמורה לסיים בסוף שנה הבאה, בדיוק כשהוא יורד לאילת
הוא לא פרס בגלל זה אלא בגלל דברים יותר חשובים אבל בסה"כ זה היה נחמד גם בקטע הזה
קיצר, כבר דיברנו על זה בטלפון והוא אמר שהוא רוצה להשאר עוד שנה בשבילה (לאחרים הוא אומר שהיא כאילו הסיבה האחרונה ויש עוד מלא אבל..קם און..על מי אתה עובד?)
תכלס אין לי בעיה,
גם אנחנו לא נחשבים כל כך בספירה שלהם אז אנחנו לא משנים כלום (וזה לטוב ולרע, כי יחד איתנו 10 אנשים יורדים לאילת)
אבל הוא יושב בפגישה וממציא מלאאא דברים שטותיים ברמות רק כדי לשכנע אנשים לא לרדת
כאילו, הוא אמר שזו המטרה שלו להגיע לפגישה (לגרום לאנשים לא לרדת), הוא אפילו התעצבן ששני האחרים שלא רוצים לרדת לא הגיעו (הקטע הוא ששני האחרים פשוט לא רוצים לרדת, אבל אין להם תוכנית על לבטל את הענין בשביל כל האחרים
)
וזה עצבן אותי
כי אתה יודע מה?
תומר ואני ביחד יותר מ4 שנים?
את הדברים שאנחנו עברנו אתה וזוגתך שתחיה (אני באמת מתה עליהם זה לא שיש לי בעיה איתם אישית) לא עברתם ולא בטוח שהייתם שורדים
ואני עדיין איתו
ועדיין מתכננת להשאר איתו לעולם ולהתחתן
אבל אני לא נותנת לזה לפגוע בסיכויים שלי להתקדם בתחום שכל כך חשוב לי
אנחנו נמצאים בלב של עולם שרק הולך ונבנה
יש המון פיתוחים ותקציבים שהממשלה עצמה תיקצבה לפיתוח התחום הימי, בעיקר מבחינת מחקר, באילת
פותחים לנו מקומות עבודה (מבחינתי גם לנקות אקווריומים זו התחלה אבל בטוח זה לא רק זה) רק כדי לשלב אותנו כמה שיותר מהר בתחום
אילת הופכת להיות לב המחקר הימי בארץ (זה התכנון של כל הפיתוחים והתקציבים)
ובתור בחורה שקצת רוצה להתקדם בתחום אני אשמח להיות חלק מזה כבר מההתחלה
זה כמו...כמו...להיות המעריצה הראשונה של זמר/ת לפני שהם מתפרסמים...ושם הייתי כבר, אז הגיע הזמן שאת ה"להיות בזמן הנכון במקום הנכון" שלי אני אפנה למשהו קצת יותר חשוב כמו קריירה..
בקיצור מעצבן אותי
אתה רוצה להשאר?!
תעשה כמו כל אחד אחר ותישאר
אל תבוא ותנסה לעצור את כל התוכנית... מה נסגר איתך?!
לפני הפגישה הוא ישב בצוללת עם שותפה שלי וכל אחד למד על מחשב
ואז הוא התחיל לדבר איתה על העניין..
עכשיו, אנחנו חברות מאוד טובות
וברור שאכפת לה ממני
אבל אתם מסכימים איתי שהחלטותיה לא אמורות להשתנות רק כי לי יש חבר נכון?
בקיצור הוא יודע שהיא לא הבנאדם שהכי שרוף עליו בעולם
אז ברוב חוצפתו, הוא דיבר עליי, בלי רשותי
"לרחלי יש את תומר, תהיי חברה ותהיי נגד כדי שהיא תוכל להשאר איתו"
מה??!?!???!?!?!?!!??!
אין לי מושג איך להתחיל להגיד מה מעצבן אותי במשפט הקטנטן הזה!!!!
אני לא נתתי לו שום אישור לדבר בשמי ועדיין כשהיא סיפרה לי את זה התנצלתי על כל מה שהוא אמר
היא לקחה את זה די קשה
היא לא הבנאדם הכי רגיש בעולם ותכלס היא לא הייתה משנה את ההחלטה שלה אם הייתי מבקשת (ואני מבינה את זה)
אבל זה ממש לא נעים שדוחפים לך את זה בפנים ואומרים לך שאת "לא חברה"
חוצמזה, במצב הפוך, גמני לא הייתי משנה החלטה כי מישהי רוצה להשאר עם חבר, חיי שלי וזהו, אותו דבר איתה..
קיצר, אתה לא רוצה להתקדם לשם, סבבה
למה אתה שם לנו רגליים?!
אומייגאד...חפרתי