משעמם.............

משעמם.............

אני כבר הרבה זמן מחפש מישהו לקשר ולהכרות ואני פשוט לא מוצא!!! אז אם אתם אנשים נורמלים שנראים בסדר... צרו קשר..... יאללה ביי...

שנינו יחד תחת מטריה אחת...

או אולי עדיף שנהיה באותה סירה... חחחח. אציג את עצמי: יפה תואר ויפה מראה - עוד לא הגעתי לרמה של יוסף הצדיק, גובה -קצת יותר נמוך מהדקל בכניסה לישוב, גוף חטוב - ממש לא חשוף, שומר על צניעות, צעיר ברוחי, נפשי ונשמתי, בקיצור גם אני מחפש את שאהבה נפשי, אם תמצא את שלי ואני אמצא את שלך, נעשה החלפות בינינו. סרוג - נשמה אוהב אותך אחי ומאחל לך מכל הלב שבעז"ה תמצא משהו כמו ההוא מהג`ורנל (תותחחח, פגזזזזז, הורססס, מדהיםםםם), כי באמת מגיע לך אהבה אמיתית. כך הכל אחי ברוח טובה ותהיה בשמחה תמיד, חייה את ההווה ותן צ`אנס ותפתח תקווה לעתיד.

תודה תודה...

הלוואי ואני אמצא.... וגם אתה כמובן!! אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם..

תודה וחן חן...

צעירים אתם מוזמנים להכיר את סרוג בארון, חמד של בחור, קסם של אדם. תנסו - לא תצטערו. כמובן שרק אחד זוכה... ואני הקטן (לא בגיל) האחרון שבעם (ההומואים) עוד רגע על הסלולארי נרדם... טוב קורת רוח בעולם הזה מכל חיי העולם הבא. או אולי הפוך, וואלה שכחתי. חודש טוב ומבורך, חודשטוף אהבה, חודשבו נראה את האור (כל אחד מאיתנו...) חודשיהיה כולו חיוכים חודשבו נשמח כולנו.

avitano

New member
חח אם משעמם לך

אתה מוזמן סתם ככה להיות בקשר אני בבית כמעט חודש משתעמם

סתם ככה... חחחחח

נו מי יודע. סרוג כדאי להיות בקשר עם אופיר, אחלה בחור, נאה חכם וגם מתוק... סליחה מותר להגיד מקצת שבחו של אדם בפניו... והוא גם המנהל של הפורום... חחחחח.

למעלה