את אוהבת רפואה אלטרנטיבית??
אז בואי.... אשה שסבלה מכאבי ראש כרוניים פנתה לרופא אלטרנטיבי מפורסם... "כל מה שניסיתי עד היום לא הצליח", אמרה לו. "הגעת למקום הנכון", אמר לה הרופא. תראי מה את צריכה לעשות. עמדי מול המראה בבית, הצביעי באצבעותייך על רקותייך וחזרי על המנטרה: ´אין לי באמת כאב ראש´, ´אין לי באמת כאב ראש´, והכאב ראש יעלם לך". האשה פקפקה בדברי הרופא, אך היתה גם סקרנית לנסות. כבר במעלית הסתכלה על עצמה במראה, הצביעה על הרקות ואמרה לעצמה : "אין לי באמת כאב ראש".עוד לפני עוד לפני שסיימה להגיד זאת בפעם הרביעית גלתה שהכאב ראש נעלם לה. היא חזרה בריצה לרופא ואמרה לו : "דוקטור. אתה גאון! אולי תוכל לעזור גם לבעלי בתפקוד המיני שלו?" "שלחי אותו אלי". לאחר מספר ימים בעלה חזר מהביקור אצל אותו רופא. הוא ביקש ממנה לחכות, נכנס לחדר האמבטיה ונעל את הדלת. כשיצא זרק אותה על הספה והחל לתנות אתה אהבים בתשוקה רבה. כשגמר חזר לחדר האמבטיה, יצא שוב, והחל בסיבוב נוסף, כמו בחור צעיר שרק רוצה עוד ועוד. לאחר שגמר בפעם השניה נכנס שוב למקלחת ונעל את הדלת. הפעם האשה לא יכלה להתאפק, נגשה לחדר האמבטיה והציצה דרך חור המנעול. היא ראתה את בעלה עומד מול המראה, מצביע על רקותיו וחוזר על המשפט: "האשה הזאת היא לא אשתי, האשה הזאת היא לא אשתי". בתאבון לכולם-ן.....חייב לנשנש....