משעמם!!!

catherin

New member
משעמם!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נמאס כבר!!! הפורום הזה גוסס!!! עמוס יקירי תעשה משהו לפני שכולם יעזבו את הפורום והוא ימות!!!! תוסיף תמונות, חדשות, סקופים- אתה מנהל הפורום אחרי הכל!!!! בשביל מה אתה מנהל פורום אם אתה לא משתתף בו ומסתכל רק מהצד???? תעשה משהו במהירות!!!!!
-הפורום על סף פשיטת רגל......

שמוצה

New member
לא!!../images/Emo7.gif ../images/Emo29.gif

מד"א!
הנשמה!
מישו!?
כבר אתה הורג אותו?
לא יפה...*מנדנדת את הראש...*

catherin

New member
מה לא??../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בינינו העמוס הזה מחורפן לגמרי ולא מגיע לו לנהל את הפורום (איזה מין מנהל פורום מזמין את כל המתכתבים לפגישה והוא בעצמו לא הולך?) דבר שני- שימי לב על מה אנשים מדברים פה....(יש פה אחת שכתבה שאח של חבר שלה גנב לה את המשחק- או משהו כזה)זה לא נקרא פורום שבו מדברים על הסימס... דבר שלישי- לך לא משעמם פה רצח, לא נראה לך שמישהו צריך לרסן את הפורום הזה כי אם לא הוא ימות מתישהו (אם לא בקרוב!)? מצפה לתגובה..... בהתחלה הכל מושלם, הכל
ה
פורחות וכולם
אבל באיזהו שלב הכל מתפרק הלבבות
הרגשות שלנו
ואנחנו נהפכים ל
ובסוף ל
והדבר האחרון שנשאר זה
ו
על הקברים שלנו... פירוש- נקווה שהדבר הזה לא יקרה לפורום הזה
, אז בואו
לפורום ונתלה
בשביל שהכל יסתדר ויהיה רק טוב!!!

double O S

New member
לא טוב לך, לכי

למה להתלונן..... שימי את שרשורים וטופיקים וזהו
עמוס לא הגיע למפגש כי הוא פיספס את הרכבת

catherin

New member
איזו פתטית....../images/Emo3.gif

"עמוס לא הגיע כי הוא פספס את הרכבת"....חחחחחחחחחחחחחח בלוף אחד גדול!!! ונאמר והוא אכן "פספס" את הרכבת, זה לא אומר שהוא לא צריך לשפר את הפורום ולהפוך אותו ליותר מעניין!! וחוץ מזה- מה את הפילגש שלו או משהו, מה זה "עמוס פספס את הרכבת", מה את מגנה עליו?? שימי לב כמה אנשים הלכו מפה....יגיע מצב שרק הוא (ואולי גם את)ישאר פה.. אל תביני אותי לא נכון, אני כותבת את כל זה כי אכפת לי מהפורום ומציק לי שהרבה אנשים הלכו מפה.... וחוץ מזה אל תגידי עוד פעם שאני אשנה פה דברים כי זה כבר לא תפקיד שלי, אלא של מנהל הפורום, אני בסה"כ אחת שאכפת לה... לא מחכה לתגובות...cath

elcool

New member
../images/Emo46.gifהיי היי היי!!

לא לרדת על עמוס!! הוא בנה את הפורום כדי שאנשים ידברו על המשחקי הסים שלהם, לא טוב לך? עופי מפה! אני לא ראיתי פורום שיש בו כל זילזול למנהלים שלו! לכי תקימי לעצימך פורום, נראה איך הוא יחזיק מעמד. את חושבת שזה כל כך קל לשמור על רמה של פורום! אני יודע למה עמוס לא מדבר כל הרבה, אולי כי המטרה שלו היתה להקים פורום לכל משחקי הסים! לא רק לסימס ה.. שלכם! לכי להודעה החשובה "על איזה משחקים הפורום מדבר" ותיראי! לפני שכל החדשים באו דיברו פה על זו טייקון, רולר קוסטר טייקון, סים סיטי... אבל עכשיו, הכל על הסימס! לכו תתפתחו! תשחקו דברים אחרים! אבל אחרי זה אל תתלוננו שהפורום מתדרדר, אולי הוא מתדרדר כי מדברים פה רק על נושא אחד כל הזמן? (נ.ב. דאבל או אס הוא בן)

double O S

New member
כמו שאלקול אמר אני בן

ותראי, עמוס לא צריך לשבת 24\7 על הפורום הזה לדאוג שיהיה כאן טופיק כל שעתיים
הוא מנהל עוד 3 פורומים ביניהם גם את הפורום הפעיל ביותר ב
לעמוס אין שום דבר שהוא יכול לעשות כמו שאף אחד כאן לא שם טופיקים אז מאיפה את רוצה שהוא ישים
חוץ מזה הכל זה באשמת כל הילדים החדשים האלה שנכנסים פעם אחת כדי לשאול שאלה מטומטמת כמו: "מה הקודים לסימס
" מה זה אמור להיות
פתאום כולם חושבים אנחנו עזרה נפשית פה
מאיפה כל ילד שהתחיל לשחק בזה בלי שהוא ידע שיש את הפורום התגבר על הבעיות שלו, חיפש קודים ועשה עוד דברים כדי לשחק בזה ועכשיו כל מי שיש לו קצת בעיות הולך לפורום
אנחנו כאן לדבר על המשחקים לא על איך לעזור
וכמו שאמרתי קודם, לא טוב לך עופי
את לא עושה לנו שום טובות
ואם את סתם מישהי שאכפת לך אז את צריכה לנסות לשפר
זה כמו שאני יגיד שאני בגרין פיס רק כי אכפת לי מהסביבה, אני יצטרך גם לעזור

catherin

New member
תראה ילדון....

תסכים איתי שהפורום במצב לא טוב.... המון מתלוננים, אך לצערי אין לנו את האמצעים לשפר את הפורום (מה שלעמוס יש).... התחלת את המכתב יפה בזה שאמרת שנכנסים לפה ילדים לשאול את אותה שאלה מטומטמת, אבל הסיומת שלך ממש לא במקום... עוד מעט תאשים אותי בהכל!!! לפי דעתי אם תסכים איתי (ולא רק אתה) עמוס יעשה משהו בשביל לשפר את הפורום.... נ.ב- סורי שלא שמתי לב להיותך בן, פשוט המשפטים שכתבת על עמוס ממש מראים כאילו אתה חברה שלו או משהו...

לומית

New member
double o s

זה לא נכון מה שאתה אומר! אולי זה לא פורום לעזרה בלבד אבל זה פורום של משחקי סימס וסים סיטי. מה אפשר לעשות שגם במשחקי מחשב יש בעיות וצריך קצת עזרה! יש מקרים שצריכים עזרה או מושג במשהו שלי אין ולך יש (או ההפך, זה לא משנה) חוץ מזה , מה רע בלתת קצת עזרה? אלה אם כן אתה לא יודע איך לעזור...

לומית

New member
תתנחמו!

לאט לאט מגיע עוד חומר ל sims makin magic וככל שיגיע יותר חומר ככה יהיה יותר על מה לכתוב! על תשכחו ש sims makin magic יצא רק עוד 3 חודשים בארך! (זה הרבה זמן עיסוק!)

התוספת החדשה לסימס שתצא בחודשים

הקרובים. היא תכיל פונקציות חדשות "לעשות קסמים" ושטויות כאלו

מהות הדיון יכולה להיות לגיטימית לגמ

רי, אבל זה כלל לא חשוב. מסרים אישיים אליי, כשמם כן הם, ויש להעביר אותם אליי באמצעות המסרים בלא בהודעה דמגוגית בפורום. זה לא משנה אם אני המנהל הכי גרוע שיש, או הכי טוב שיש, הודעות אישיות - במסרים. שם אני אענה לכל. הפורום הוןא בהחלט לא המקום לתקיפות אישיות.

למעלה