משעמם פה... משעמם לי... מישהו רוצה להתווכח? אני יביא נושא... יש לי המון...
S sarati New member 4/7/08 #1 משעמם פה... משעמם לי... מישהו רוצה להתווכח? אני יביא נושא... יש לי המון...
א אבי פארל הרבור i New member 4/7/08 #2 מעלים נושא. ורואים... אם החברה זורמים הופ, נגעת בנקודה רגישה. החבר`ה לא זורמים, מקפלים ציוד...
S sarati New member 4/7/08 #4 נושא רגיש שיקפיץ את כולם... אממ... היחס לנשים בעולם החרדי. ננסה, אם לא תהיה הענות נמצא משהו יותר כואב...
נושא רגיש שיקפיץ את כולם... אממ... היחס לנשים בעולם החרדי. ננסה, אם לא תהיה הענות נמצא משהו יותר כואב...
S sarati New member 4/7/08 #16 סבבה, קבלי... את מוכנה כל חייך לפרנס את המשפחה + ללדת ילדים + לשאת בכל עול הבית, כולל חינוך, נקיון, אחזקה... כדי שבעלך יוכל ללמוד? ותעשי טובה תעני לי דוגרי, את דעתך, לא מה שמדקלמים בבית יעקב...
סבבה, קבלי... את מוכנה כל חייך לפרנס את המשפחה + ללדת ילדים + לשאת בכל עול הבית, כולל חינוך, נקיון, אחזקה... כדי שבעלך יוכל ללמוד? ותעשי טובה תעני לי דוגרי, את דעתך, לא מה שמדקלמים בבית יעקב...
S sarati New member 4/7/08 #7 דעתי שנשים בעולם החרדי אינן שוות זכויות, (ואגב, גם במגזר הדת"ל) הן נחותות ברמתן מהגברים ומקבלות יחס מזלזל. אני ימשיך רק אם מישהו יתייחס אלי
דעתי שנשים בעולם החרדי אינן שוות זכויות, (ואגב, גם במגזר הדת"ל) הן נחותות ברמתן מהגברים ומקבלות יחס מזלזל. אני ימשיך רק אם מישהו יתייחס אלי
T toxic2004 New member 4/7/08 #8 *אמשיך אמנם הנשים אינן שוות זכויות בציבור הדתי והחרדי, אבל האם אמנם ויתכן והן גם אינן מדקדקות בשפה העברית?
*אמשיך אמנם הנשים אינן שוות זכויות בציבור הדתי והחרדי, אבל האם אמנם ויתכן והן גם אינן מדקדקות בשפה העברית?
S sarati New member 4/7/08 #10 יסוד סביר להניח אין שופטים אדם לאחר 3.5 ליטר בירה, שכבר שעתיים מחפש תעסוקה...