משעמם פה היום

childman1

New member
רק בריאות מותק

רק בריאות

maof

New member
יאללה עוד בדיחה....

שלושה זוגות יושבים במסעדה: זוג בריטי, זוג אמריקאי וזוג ישראלי. הבריטי אומר לאישתו: "Pass my the sugar, sugar" האמריקאי מבקש מאשתו: "Pass my the honey, honey" הישראלי אומר לאישתו: "תעבירי ת'סטייק, יא בהמה!" מעוף

jane34

New member
טרי????????חם ישר מהתנור....

אתה שואל אם אתה טרי או קובע עובדה? אתה שואל לגבי בחירת לבך אם היא תהיה אולטימטיבית? רק אם קוראים לה ג'יין ורק אם היא מרוקאית.... תגיד לי טרזן של גיין 1 אפשר ככה שאלה? תודה אני ג'יין היחידה ואתה היית מת להיות שלי!!!!!!!!! תתפוצץ עכשיו מהתקנאויות אפשר עוד שאלה?חבר? למה יש לי הרושם שאני מכירה אותך? _אני אגלה לך בסוד אחכ....... טוב נו .... לא יכולה להתאפק - אפלו טרזן יודע לכתוב בלי טעויות אז למה לא הלכת לשעורים? גם המורה שלך לעברית מתה כשהיית בכתה א? תחי המורה ללשון
!!!!!!!!!!!!!!

מעניין מה מסתתר מאחורי התוקפנות

הזאת שלך.?? הייתי אומר,אישיות מאד מאד מורכבת,עם הרבה פינות,והרבה מעגלים... והמבינה תבין

jane34

New member
מהשרון ??וגם חוטב עצים?

לא יכול להיות !!!!!!!!! יו אני מה זה כולי בהתרגשויות.......... אין על טרזן שלי!!!! לא חוטב עצים ולא בטיח סתם יושב לו על העצים וכל היום מגרד ת'ב..... זה היופי בבטלנות שלו! עוד מישהו כאן מזדהה עם טרזן שלי? איש אשכולות יפה תואר אני נשארת נאמנה למקוררררררררררררררררר

קודם כל תודה על הקבלת פנים../images/Emo140.gif

לכל מי שבאמת קיבל יפה אבל עם כל הכבוד,מי זאת היצור הזה שקוראת לעצמה ג'יין????? זאת בושה לעולם שלנו בכלל ולשם שלה בפרט,שנותנים לה להתקיים בכלל איזה דיבור,איזה גועל נפש,איזה פה מסריח,ממש בושה למין הנשי שאחת כזאת חיה ונושמת בתוככן,אני ממש המום מהיצור הזה ,אבל מה לעשות,אומרים יש הרבה דגים בים... כנראה שאיזה מדוזה נדחפה בין כל הדגים הנחמדים שיש כאן. כולי תקווה שאין הרבה כמותה כאן בפורום הנחמד שלכם ובדרך כלל בחברה מתוקנת כאלה יצורים מקיאים החוצה ומהר,אבל זו כבר לא בעיה שלי ועדיין שמח להיות כאן טרזן(כבר לא של ג'יין)

למעלה