משעמם פה היום

שלום לכולם.../images/Emo140.gif יש מקום לעוד גרוש

טרי.?? האם הגעתי לנחלה ולשלווה..?. אולי כאן אמצא את בחירת ליבי האולטימטיבית.??

יערית

New member
חחחחחחחחחח

ג'ין הג'ינה המרוקאית בטח תחגוג עכשיו

חחח טרזן,תיזהר למה נראה לי../images/Emo6.gif

גרושתך מפזזת לה,על הצמרות של עצי הפורום.... אולי עדיף תחליף פורום אח שלי.... או שאולי אתה אוהב לקבל בראש ....אז תישאר כאן והגעת למקום הנכון,יש כאן ים של "טרזניות" ותמשיך לבוא...תראה יקרו לך דברים טובים
חכה כמה דקות תראה כמה קופצות מהעצים

אמנם אני רגיל לג'ונגל,אבל עם עצי

פרי ולא כזה עם חיות טרף
אבל מאמין שאסתדר. כמובן אם קצת עזרה מחברות,ומחברים

m a y a 69

New member
משעמם פה היום

אז החלטתי לצ'פר אותכם בבדיחה: אישה מחליטה לקנות לבעלה מתנה ליומולדת ומתייעצת עם חברה שלה. החברה: יש עכשיו להיט אדיר רץ בכל החנויות צפרדע שמוצצת. האישה מחליטה ללכת על זה ומביאה לבעלה את הצפרדע. הבעל: מה זה מה הבאת לי? האישה: לך לחדר השינה ותנסה. הוא הולך ומסתגר בחדר השינה. עוברת שעה, עוברות 3 שעות , אחרי 4 שעות האישה מחליטה לבדוק מה קורה עם בעלה. היא פותחת את חדר השינה ורואה את הצפרדע והבעל על המיטה קוראים ספרי מתכונים. האישה: תגיד לי מה אתה דביל??? אתה יודע מה הצפרדע הזאת יודעת לעשות ?! הבעל:מותק, אם היא לומדת לבשל את עפה מהבית !

m a y a 69

New member
אני במוד טוב היום -קבלו עוד בדיחה

סטלן אחד עולה למטוס ומתיישב. בזמן שהוא מסדר את התיקים הוא קולט כוסית מדהימה שהולכת לכיוון המושב שלו. הכוסית מתישבת לידו והוא ממש רועד מהתרגשות. אחרי שהיא מתישבת הוא מחליט לנסות לפתוח בשיחה. " אז מה" , הוא פונה לכוסית, " ביזנס או פלז'ר"? ביזנס, היא מחייכת אליו. אני נוסעת לכנס נימפומניות באמסטרדם. הסטלן מתחיל להזיע ולחלום בהקיץ ומנסה להתעשת ולשמור על חזות רגועה. ומה התפקיד שלך בכנס? הוא שואל אני מרצה, עונה הכוסית. אני משתמשת בנסיוני העשיר על מנת להפריך מיתוסים על מיניות. למשל, ממשיכה הכוסית, יש את המיתוס הידוע על כושים וXXX גדול. במציאות דווקא האינדיאנים התבררו כבעלי המידות המרשימות ביותר. עוד מיתוס נפוץ הוא שהצרפתים מאהבים גדולים כשבעצם דווקא היהודים הם המאהבים הטובים ביותר. לפתע הכוסית מסמיקה ומצחקקת במבוכה. אני מצטערת, היא אומרת. אני נכנסת איתך לפרטים אינטימיים ואני אפילו לא יודעת איך קוראים לך. ענן כבד, עונה הסטלן, ענן כבד זילברשטיין.

mars4

New member
טרי אתמול מידיעות... הידיעה

ששינתה את חיי הסובבים אותי. "פותח זן חדש של שעועית ללא גזים" החיים עומדים להשתנות.. אפשר לאכול צו'לנט חופשי ולהכנס מתחת לפוך ללא חשש. אבל זה רק במיקרו... תחשבו במייקרו.. איזה צימצום בחור באוזון שהולך ונפער באטמוספירה מעל ראשנו. מומחים טוענים שהחור באוזון גדל בעיקר מעל ניו זילנד ואוסטרליה עקב פליטת נפיחות של עדרי הצאן. ואני אומר שטויות.. זה כלום לעומת שבת חורפית אחת אצלנו!

תנסי כרובית

שמעתי שזה סותר את פעולת השעועית שבחמין. מקסימום אם לא-תגיעי מההדף עד סין.
-העם איתך

t o t a l

New member
שחררי

או במילים אחרות..... לכי על זה, חופשי, בלי בושה. טדדם. בוףףףףףףףף

למעלה