משעמם משעמם משעמם. אוף.
ק ק ד ו ש New member 25/12/06 #6 אין שום קאצ'. פספסת שיר. אשיר למישהי אחרת שיודעת להעריך מה זה כשרון.
ק ק ד ו ש New member 25/12/06 #10 זה החדר שלך יענו?? אהבתי אהבתי. ובסדר מקסימום הייתי שר לך סרנדה והיית עולה מעל פני האדמה. אבל פספסת, מישהי אחרת תהנה מקולי.
זה החדר שלך יענו?? אהבתי אהבתי. ובסדר מקסימום הייתי שר לך סרנדה והיית עולה מעל פני האדמה. אבל פספסת, מישהי אחרת תהנה מקולי.
נ נורמה בייטס New member 25/12/06 #11 יענו... טוב, אם אתה לא רוצה לשיר אז אני אשיר... ואז יהיה מממממש רע. תזהר...
ק ק ד ו ש New member 25/12/06 #12 אין לי בעיה עם זה. אבל אם את אומרת שזה רע, עדיף שנדחה את זה למחר, כי אני בדיוק זז לישון וחבל שלא ארדם בגללך. אז שיהיה לך לילה טוב.
אין לי בעיה עם זה. אבל אם את אומרת שזה רע, עדיף שנדחה את זה למחר, כי אני בדיוק זז לישון וחבל שלא ארדם בגללך. אז שיהיה לך לילה טוב.
נ נורמה בייטס New member 25/12/06 #18 יס מאסטר. זדיין. חיכיתי כבר שתהיה לי הזדמנות טובה להגיד את זה....
J Jan22 New member 25/12/06 #20 אוואת אמרת זדיין מדהימה פשוט ! אפשר לגעת בך ? פשוט מיוחדת ! נורמה ,הקומקום רתח...123!
נ נורמה בייטס New member 25/12/06 #15 מצאתי סיבה למה לא לעשות ילדים.... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1052144