משעמם מם מם

משעמם מם מם

אז קבלו שאלון לון לון מקווה שתהנו הפעם אני אבדוק כול פעם ואשרשר בלי טעויות
הפעם, אתה צריך לענות על השאלה כול פעם ולהשלים את המילה החסרה במילים שאכתוב...
הרגשת כול כך ___ ולא ידעת איפה לשים את עצמך
איך הייתה ההרגשה?
מעוצבן בהלם שמח עצוב מאוהב מרוצה הצבע האהוב עלייך יש סיבה שאתה אוהב את הצבע הזה? השיר האהוב עלייך הלהקה הזמר השחקן הדמות הבנאדם שהכי קרוב אליייך איך אתה מרגיש בלימודים ביחסך לבין הילדים האחרים בכיתה?ובשיכבה? תכונה אחת שאתה מעריץ אצלך באופי תכונה אחת שאתה מתעב אצלך באופי תכונה אחת שאתה מעריץ באופי של אנשים אחרים תכונה אחת שאתה מתעב באופי של אנשים אחרים משפט שאמרו לך ועכשיו אתה חושב שזה ה"מסר לחיים" וה"מסר לחיים" שלך- דבר אחד שחשבת בעבר ואתה מתחרט תשתף אותנו בדבר אחד שאתה מאמין בו וחושב שזה דבר שעבר את ההגדרה "דבר נכון" שהדבר הזה הוא פשוט המסר לכול- מקצוע אהוב בבצפר השיכבה שלך,רובם ילדים חמודים?? אם לא,למה? אתה חושב שיש משהו אחד שמאוד מפריע בבצפר שלך? אם יכולת לקבל שיחה ליומולדת שלך מי זה היה ????(רצוי מפורסם אבל לא חייב..) בנאדם אחד שתמיד כיף לך לראות בבוקר שיר שנוא? אתה אוהב את החיים שלך? אם לא למה? אם כן למה? ואם היית גר בחו''ל איפה אתה רוצה להיות? ולסיום--אם יש בנאדם שיכולת לומר לה משהו על התנגותו הטבעית...מה זה היה ?!ומי זה היה?! מקווה שנהנתם!!!!!!

אממממ.........

הרגשת כול כך ___ ולא ידעת איפה לשים את עצמךאיך הייתה ההרגשה? מעוצבן-הרגשה נוראית באמת לא ידעתי איפה לשים את עצמי כעסתי על אמי אבי ואחותי ושנאתי את כולם.נורא. בהלם-תלוי אם זה לרא או לטוב..לטוב זה הרגשה נהדרת ולרע זה לא משהו שמחה-רגשה מצוינת,להיות שמח מה רע?! עצוב-כשהרגשתי בודדה,באמצע השנה,הרגשתי בלי חברים,הרגשתי עצובה,היום הכול על הזין שללללליייי!!!! מאוהב-אף פעם לא הרגשתי מאוהבת מאוד עד שלא ידעתי איפה לשים את עצמי. מרוצה-כנ''ל הצבע האהוב עלייך יש סיבה שאתה אוהב את הצבע הזה? בצעים האהובים עליי הם לבן שחור ותכלת לפני כמה זמן אהבתי את הצבע סגול ורוד ותכלת,תכלת תמיד היה שם והורוד והסגול השתנו מיד כאשר האישיות שלי השתנתה כשהתחלתי להרגיש מאוד מחוברת למוזיקה,כיום אני ילדה מאוהבת
באישיותי החדשההה השיר האהוב עלייך.......אמממ של קולדפללי-קלוקס,אין מיי פלייס,שיבר,ואארנינג סיין,סקוור 1,ילו,דונט פאניק,טראבל,דה סיינטיסט פרי דורס דאון.....איר איבאווט יו,דאר אנד ראן,ועווווד אר אי אמ- לוסינג מיי ריליג'ן ביטלס-איי פיל פיןן קווין-צ'מפיונזזזזזזזזז נירנבה-דה מן או סזולד דה ווארד הלהקההרבה בראש ובראשונה קולדפליי
ולאחר מכן
פרי דורס דאון
נירנבה
ביטלס
קויין
זפלין
אר אי אמ
גרין די
הזמר כריס מרטין, בילי ג'ו השחקן-ג'ואי ורוס מחברים!!ואדם ברודי!!!
הדמות-אממ מהשיר שלנו- מיקי אממ מחברים-ג'ואי ורוס וגם את מוניקה ורייצ'ל אמממ מהאו סי-סת' כהן!!!מדהים!!שחקן מדהים ודמות מדהימה!!!
אממ מטרי היל-ניית'ן ולוק!!ופייטון! הבנאדם שהכי קרוב אליייך אחות איך אתה מרגיש בלימודים ביחסך לבין הילדים האחרים בכיתה?ובשיכבה?שאני "פחות מקובלת" ואחרים יותר ואתם יודעים כמה זה אכפת לי????אממ המשפט "fuck you" עונה לכם על השאלה?!?! תכונה אחת שאתה מעריץ אצלך באופי ביטחון עצמי זה הבסט באופי תכונה אחת שאתה מתעב אצלך באופי אממממממממ.....פולטת דברים.. זה השיט באופי תכונה אחת שאתה מעריץ באופי של אנשים אחרים ביטחון עצמי, טוב לב תכונה אחת שאתה מתעב באופי של אנשים אחרים צביעותתתתתת משפט שאמרו לך ועכשיו אתה חושב שזה ה"מסר לחיים" אממ פעם אחת אחותי אמרה לי שאנשים עושים טעויות ואין מה לכעוס צריך ללמוד לקבל וללמוד את הלקח ולא לחשוב בכלל על דברים שעשיתת כי כולנו עושים טעויות.. וה"מסר לחיים" שלך-תתחבר למוזיקה או לפחות תמצא משהו להתחבר אליו ותבין שלא עשית טעות.. דבר אחד שחשבת בעבר ואתה מתחרט--חשבתי שרוני סופרסטאר טובה... תשתף אותנו בדבר אחד שאתה מאמין בו וחושב שזה דבר שעבר את ההגדרה "דבר נכון" שהדבר הזה הוא פשוט המסר לכול-אני מאמינה שזה שאתה עשית (ותמיד הילדים ייצאו מפוניקים) זה לא אומר שאתה צריך להרשות לך יותר מידי מקצוע אהוב בבצפר--אנגלית זה דה הבסט של השפה של הבסט!!!!!! השיכבה שלך,רובם ילדים חמודים?? אם לא,למה?כולם צבועיייים!!! אתה חושב שיש משהו אחד שמאוד מפריע בבצפר שלך?כן אני לומדת בבצפר קיבוצי עם אחלה ילדים ו......אופפפפפפססס!!!כול העירונים מפריעים!!!!! אם יכולת לקבל שיחה ליומולדת שלך מי זה היה ????(רצוי מפורסם אבל לא חייב..)מכריס מרטין וגיא ברימן וויל צ'מפיון וג'ון......נאבד לי השם משפחה, אממ בקיצור עם קולדפלי!!זה הבסט של הלקה של הבסט בנאדם אחד שתמיד כיף לך לראות בבוקר--אחותי הבעיה היא שאני לא רואה אותך כול בוקר!! שיר שנוא?כמעט הכול של רוני סופרסטאר, של בלו, של בריטני, של מדונה, של קיילי מינוג,של בקסטריט בויז,של הקיור, של אייל גולן,של הראל מיואל וכול הזבבבללללללל!!!!! אתה אוהב את החיים שלך?כן מאוד אם לא למה? אם כן למה?כי אני גרה בקיבוץ עם אחלה אנשים והרבה חברים כי אני בנאדם שאוהב מוזיקה ויודע לעשות צחוקים שיש לי אחות מאוד חמודה..כי עוד שנתיים אנ י עוברת לגור לבד ..בכית י'..מה יש לא לאהוב בחיים שלי ..אין עושר?! נתגברר!!!!! ואם היית גר בחו''ל איפה אתה רוצה להיות?פלורידה ולסיום--אם יש בנאדם שיכולת לומר לה משהו על התנגותו הטבעית...מה זה היה ?!ומי זה היה?!
האופי החיצוני זה לא הכול בחחחם
מקווה שנהנתם!!!!!!

עונה

הרגשת כול כך מעוצבן ולא ידעת איפה לשים את עצמך איך הייתה ההרגשה? מעצבנת הצבע האהוב עלייך יש סיבה שאתה אוהב את הצבע הזה? יש 4 צבעים ואין סיבה מיוחדת השיר האהוב עלייך יש יותר מ100 הלהקה אין הזמר אין השחקן אין הדמות אין הבנאדם שהכי קרוב אליייך לא יודעת איך אתה מרגיש בלימודים ביחסך לבין הילדים האחרים בכיתה?ובשיכבה? מז"א??. תכונה אחת שאתה מעריץ אצלך באופי אין תכונה אחת שאתה מתעב אצלך באופי שאני עקשנית מידי וזה מעצבן גם אותי תכונה אחת שאתה מעריץ באופי של אנשים אחרים וותרנות תכונה אחת שאתה מתעב באופי של אנשים אחרים שחצנות משפט שאמרו לך ועכשיו אתה חושב שזה ה"מסר לחיים" לא יודעת וה"מסר לחיים" שלך- לא יודעת דבר אחד שחשבת בעבר ואתה מתחרט לא יודעת תשתף אותנו בדבר אחד שאתה מאמין בו וחושב שזה דבר שעבר את ההגדרה "דבר נכון" שהדבר הזה הוא פשוט המסר לכול- יש חברים באש ובמים ויש חברים שרואים אש וקופצים למים מקצוע אהוב בבצפר אין השיכבה שלך,רובם ילדים חמודים?? רובם כן אבל כל השאר הורסים להם אם לא,למה? כי הם זונות אתה חושב שיש משהו אחד שמאוד מפריע בבצפר שלך? המוריםם אם יכולת לקבל שיחה ליומולדת שלך מי זה היה ????(רצוי מפורסם אבל לא חייב..) הפנטזיות שלי ישארו שלי בלבד בנאדם אחד שתמיד כיף לך לראות בבוקר האמת לא יודעת שיר שנוא? אויי יש המון אתה אוהב את החיים שלך? באמצע אם לא למה? אם כן למה? ואם היית גר בחו''ל איפה אתה רוצה להיות? לא יודעת ולסיום--אם יש בנאדם שיכולת לומר לה משהו על התנגותו הטבעית...מה זה היה ?!ומי זה היה?! אין לי מושג ואין לי מושג

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

הרגשת כל כך ___ ולא ידעת איפה לשים את עצמך. איך הייתה ההרגשה? מעוצבן-הרגשה מעצבנת. בהלם-הרגשה שוקיסטית. שמח-הרגשה שמחה. עצוב-הרגשה עצובה. מאוהב-הרגשה מאוהבת. מרוצה-הרגשה מרוצה. הצבע האהוב עלייך יש סיבה שאתה אוהב את הצבע הזה? צבע יפה? השיר האהוב עלייך-זה בא בתקופות. עכשיו זה 'כאילו'-היהודים. הלהקה-היהודים. הזמר-עברי לידר. השחקן-מיה דגן.
הדמות-בבוספוג. פו הדב. הבנאדם שהכי קרוב אלייך-חבר שלי. איך אתה מרגיש בלימודים ביחסך לבין הילדים האחרים בכיתה?ובשיכבה? בסדר. תכונה אחת שאתה מעריץ אצלך באופי: עקשנות. תכונה אחת שאתה מתעב אצלך באופי: עקשנות. תכונה אחת שאתה מעריץ באופי של אנשים אחרים-עקשנות. תכונה אחת שאתה מתעב באופי של אנשים אחרים-עקשנות. משפט שאמרו לך ועכשיו אתה חושב שזה ה"מסר לחיים": צריך חוכמה, אבל שתהיה חוכמת חיים. וה"מסר לחיים" שלך- אל תחפש למה. תעבור הלאה. דבר אחד שחשבת בעבר ואתה מתחרט: ברוך ה' אני לא מתחרטת על כלום בחיים. תשתף אותנו בדבר אחד שאתה מאמין בו וחושב שזה דבר שעבר את ההגדרה "דבר נכון" שהדבר הזה הוא פשוט המסר לכול- אמונה. מקצוע אהוב בבצפר:ערבית. השיכבה שלך,רובם ילדים חמודים? לא. אם לא,למה? פקאצות/ערסים/סתמזונות. אתה חושב שיש משהו אחד שמאוד מפריע בבצפר שלך? הבצפר שלי. אם יכולת לקבל שיחה ליומולדת שלך מי זה היה ????(רצוי מפורסם אבל לא חייב..) מיה דגן. בנאדם אחד שתמיד כיף לך לראות בבוקר: כיפ לי לראות בכל מצב-חבר שלי. שיר שנוא? כמעט כל הרשימה של אחותי. אתה אוהב את החיים שלך? כן. למה לא? אם לא למה? אם כן למה? אין לי סיבה לשנוא. ואם היית גר בחו''ל איפה אתה רוצה להיות? בארץ. ולסיום--אם יש בנאדם שיכולת לומר לה משהו על התנגותו הטבעית...מה זה היה ?!ומי זה היה?! לוזוכרת. בטח חברה טובה.

Light18m

New member
תשובות

הפעם, אתה צריך לענות על השאלה כול פעם ולהשלים את המילה החסרה במילים שאכתוב... הרגשת כול כך ___ ולא ידעת איפה לשים את עצמךאיך הייתה ההרגשה? מעוצבן כן, שבוע שעבר, על המפקדים שלי. הם כאלה צבועים. בהלם ממה שידידה שלי סיפרה לי אתמול על עצמה שמח שהודיעו לי אתמול שאני יוצא הבייתה פתאום עצוב לא זכור לי מאוהב לא מרוצה מההספק שהיה לי אתמול הצבע האהוב עלייך יש סיבה שאתה אוהב את הצבע הזה? סגול! גבעתי כבוד! השיר האהוב עלייך מזמור לילה של אחינועם ניני הלהקה אינפקציה. איזה מצחיקים הם הזמר אולי ברי סחרוף השחקן נראה לי אשטון קוצ'ר הדמות סטיפלר מאמריקן פאי הבנאדם שהכי קרוב אליייך אמא איך אתה מרגיש בלימודים ביחסך לבין הילדים האחרים בכיתה?ובשיכבה? מה זה לימודים? תכונה אחת שאתה מעריץ אצלך באופי כוח רצון תכונה אחת שאתה מתעב אצלך באופי ביישנות תכונה אחת שאתה מעריץ באופי של אנשים אחרים אסרטיביות תכונה אחת שאתה מתעב באופי של אנשים אחרים אגואיסטיות משפט שאמרו לך ועכשיו אתה חושב שזה ה"מסר לחיים" הכל לטובה. בעצם לא. וה"מסר לחיים" שלך- לחיות את הרגע, לא לדחות דברים טובים דבר אחד שחשבת בעבר ואתה מתחרט שיש אלוהים תשתף אותנו בדבר אחד שאתה מאמין בו וחושב שזה דבר שעבר את ההגדרה "דבר נכון" שהדבר הזה הוא פשוט המסר לכול- לא עולה לי מקצוע אהוב בבצפר מתמטיקה השיכבה שלך,רובם ילדים חמודים?? לא אם לא,למה? חלק היו ערסים וחלק חרשנים אתה חושב שיש משהו אחד שמאוד מפריע בבצפר שלך? הפריע לי שזה היה ביצפר דתי אם יכולת לקבל שיחה ליומולדת שלך מי זה היה ????(רצוי מפורסם אבל לא חייב..) אגם רודברג בנאדם אחד שתמיד כיף לך לראות בבוקר משקית ת"ש שיר שנוא? מהלב הזה של מה קשור אתה אוהב את החיים שלך? כן אם לא למה? אם כן למה? הם יפים כי אני גורם להם להיות ככה ואם היית גר בחו''ל איפה אתה רוצה להיות? ארה"ב ולסיום--אם יש בנאדם שיכולת לומר לה משהו על התנגותו הטבעית...מה זה היה ?!ומי זה היה?! אחד אצלנו שחושב רק על עצמו

למעלה