משעמם לי

Anuerysm

New member
משעמם לי

אז תתנו לי את עשרת הליינים הכי גדולים על הבאס שיש משהו לא מוגזם כדי שאני אוכל לנגן אותו, אבל אפשר להגזים כדי שאולי אני אתאמץ קצת ורצוי ביטלס או רולינג סטונס או משהו שאני אמצא טאבים בשבילו (כן כן גם אני מאעפן) תודה

epitaph

New member
Donna Lee

של ג'קו פסטוריוס. נסה גם את Teen Town שלו...

«Jimmy Page»

New member
Marcus Miller

באסיסט ג'ז מעולה. כל דבר שלו כעיקרון. אם יש לך, במקרה, חמישה מיתרים על הבאס, לך על הליינים של הבאסיסט באלבום סולו של פטרוצ'י. עבודת באס אדירה למדי לטעמי. ואם באמת יש לך באס חמישה מיתרים, תמכור לי אותה ]:

hkatsman

New member
אממ בעיקרון יש בלאסט FM גרופס של בסיסטים

ושם תוכל למצוא את מבוקשך, אבל הנה שלי, חלק אני כבר יודע שלמדת אבל אלה הטופ 9 שלי. Pink Floyd-Money Rolling Stones-Live With Me Queen-Another One Bites The Dust Primus-Tommy The Cat(בעיקרון כמעט כל בס ליין של קלייפול יכול להיכנס לפה אבל זה האהוב עלי) Led Zeppelin-The Lemon Song Matisyahu-Sea To Sea(מההופעה) אינפקציה-שוקי (אין מה לעשות, השמיעה תצטרך לעבוד קצת) The Beatles-I Want You (כנ"ל כמו קלייפול) Cream-Strange Brew אנלא חושב שכתבתי פה משהו שלא הכרת כבר, חוץ ממתיסיהו ופרימוס, אבל לא נורא.

M e n s R e a

New member
Metallica-Orion

אל תצחק. יש שם שילוב של ג'ז כזה באמצע אחד מקטעי האינסטרומנטל הכי טובים אולי בתולדות המטאל.

למעלה