הוד השרון
T TauberiT New member 22/10/06 #72 |מגלגל עיניים של המסנג'ר| עכשיו גם את? עוד מישהו רוצה להוסיף משהו?
ה האגוש New member 21/10/06 #12 עכשיו אני ../images/Emo9.gif תגידו, אם יש לי דסקטופ של דמיאן רייס..זה אומר שאני גרופית שלו? כי שמתי לב לזה רק אחרי שהוספתי את התמונה אבל נו, זאת תמונה מעוררת השראה
עכשיו אני ../images/Emo9.gif תגידו, אם יש לי דסקטופ של דמיאן רייס..זה אומר שאני גרופית שלו? כי שמתי לב לזה רק אחרי שהוספתי את התמונה אבל נו, זאת תמונה מעוררת השראה
D driffted girl New member 21/10/06 #20 קצת סגידה עצמית! נדמה לי שאני נרקיסיסטית אני ביאכטה - ביאכטה!!
ג גיא לידר New member 21/10/06 #22 שלי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אחד המעפנים אבל מה? מחשב משפחתי וזה...
י ים סיטון New member 21/10/06 #26 ../images/Emo41.gifשלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif זה אח שלי שהתחפש בפורים לדודו זר, קבלו את החלק העליון|קידמה|[את הבגדים הוא לא לבש בתמונה ].
../images/Emo41.gifשלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif זה אח שלי שהתחפש בפורים לדודו זר, קבלו את החלק העליון|קידמה|[את הבגדים הוא לא לבש בתמונה ].